Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    10. Rujan 2019. 11:08

Aurora87

Jutro curke🤗!
    Sretno na pregledima🍀
    Sto se tice odjece, evo ja jucer obukla neku tuniku koju imam otprije na tajice i sokirala se jer izgledam kao kit u njoj🤣. Nemam nista dugih rukava trudnicko a da je malo duze. I kazem ja sogorici to, kaze ona ma ti si ko beba kit😁. Ma reko, da…ali ajde, barem mi ta boja oduvijek lijepo stoji pa sam se tako utjesila.
    Jucer sam uspjela obaviti i zubara pa sam na kraju dana ipak bila zadovoljna…fasciniralo me kako sam uvijek u strahu kad idem kod zubara, ali nakon jucerasnjeg prijepodneva, uopce se nisam nasekirala ni uplasila, kao, gore mi ne moze biti🤪.
    Mene isto poceo svrbiti stomak, ali jos nisam popucala, vidjet cemo do kraja sto ce biti.
    Mc-zgb ja ti olacem kad ne nađem bombone u spajzu, tako da mi je posve jasno zasti ti places sto nemas sto obuci🤣.

Ne treba nam neki veliki razlog da oplacemo 😂😂 
    Da, i ja se lagano osjecam kao kit, sto god obucem. Jos smo neki dan dobili fotke sa svadbe mm-ove seke i gledam sebe na tim slikama, dakle uzas. Kit. Uopce ne zelim gledati te slike. 🤦😭

• ReginaP
    10. Rujan 2019. 11:28

LollyBB

Jutro, cure. Tko ide u Merkur, tamo je dr Flisar. U petak će mi inducirati porod zbog dijagnoze tlaka i gestacijskog. Iznenadila sam se jer je Roki rekao par dana nakon termina, ali eto, ona hoće prije.

U kojem si ti tjednu? Netko mi je jednom rekao da gestacijski induciraju obicno u 38/39 tjednu. Bitno da ces za vikend imati svoju bebicu u rukama 🥰

PatyDi
    10. Rujan 2019. 11:28

Evo, danas naletila na super gin! Pregledavao me neki mladi 🙈, kaze otvorena 2-3 prsta, u nalazu pise da je cerviks malo skracen i da je lako za prst do ovoja glavice, kontrola za 7 dana. Uzv, super neka starija gin, sve je uredno, a mali ima cca 3500 kg 😱😱😱 
    Uglavnom, pocela sam biti svjesna da mozda i necu proc termin ako ga docekam 😬😬😬 
    A ako prodjem, stvarno cu imat ogromnu bebu 😅

• Noemi1
    10. Rujan 2019. 11:40

sreca

Marija.Ika

I meni isto trne s desne strane, vec sam mislila da je to do menee, a jeli ijedna od vas operirala oci ikad? Ili cula da se dioptrija vraca zbog naprezanja na porodu?

Ja sam daavno cula da postoji mogućnost vraćanja dioptrije nakon poroda..ee saad rekla, kazala ..nisam se nikad detaljno raspitala. Ja nosim lece i kombiniram sa naočalama. Palo mi je ovih dana na pamet kako ću ići rodit,dal smijem s lecama?! Nekako mislim da ce mi naočale samo smetati i sputavati,ne znam.

Mislim da ne smijes s lecama, jer akonse nesto zakomplicira pa moras na carski, ne smijes imat lece

PatyDi
    10. Rujan 2019. 11:44

Frajla

Jutreko
    Sretno na pregledima
    Dijmar, mozda su te samo gacice iziritirale, sad je ipak sve tamo dosta osjetljivije. Probaj neku masniju kremu i malo biti bez gacica, barem preko noci ako mozes, samo hlace od pidjame obuces

Reko je gin, pošto sam ga pitala, nek probam sa plymicolom, a ako ne prođe kroz par dana onda neku kremu kojoj sam zaboravila ime  A inače sam znala često biti tako po noći bez gaćica, ali sad mi je malo nezgodno radi iscjetka...  

luce35
    10. Rujan 2019. 11:48

Cure ako ste uzele jucer lidlove tetre za curice ubacite u perilicu one maramice za skupljanje boje jer ciklama srceka pustila malo boju. Onu tetru sto je cijela ciklama nisam uvalila u perilicu srecom 😁

LollyBB
    10. Rujan 2019. 11:48

ReginaP

LollyBB

Jutro, cure. Tko ide u Merkur, tamo je dr Flisar. U petak će mi inducirati porod zbog dijagnoze tlaka i gestacijskog. Iznenadila sam se jer je Roki rekao par dana nakon termina, ali eto, ona hoće prije.

U kojem si ti tjednu? Netko mi je jednom rekao da gestacijski induciraju obicno u 38/39 tjednu. Bitno da ces za vikend imati svoju bebicu u rukama 🥰

Danas 39+3. I taj gestacijski je bio bezveze. Čak je Roki rekao da on misli da to i nije bio gestacijski i da su me izmaltretirali svaki mjesec, ali moram se sad voditi do kraja tako. Ma da, bebica je na putu i to je najbitnije. :)

mc_zgb
    10. Rujan 2019. 11:54

Deja1988

Ayla - a znam,ali luda zenska glava😩😅😅😅
    Mc zgb-ja sam se udala kao kit🤣🤣🤣

Ma ti si super izgledala, barem na onim fotkama sto si podijelila 😊 Lijepu si haljinu imala i to je bitno. Ja sam imala nesto boze sacuvaj, zato sam tako i izgledala.

luce35

Cure ako ste uzele jucer lidlove tetre za curice ubacite u perilicu one maramice za skupljanje boje jer ciklama srceka pustila malo boju. Onu tetru sto je cijela ciklama nisam uvalila u perilicu srecom 😁

• ReginaP
    10. Rujan 2019. 11:58

LollyBB

ReginaP

LollyBB

Danas 39+3. I taj gestacijski je bio bezveze. Čak je Roki rekao da on misli da to i nije bio gestacijski i da su me izmaltretirali svaki mjesec, ali moram se sad voditi do kraja tako. Ma da, bebica je na putu i to je najbitnije. :)

Skoro pa ces i termin docekat 😁 

10. Rujan 2019. 12:00

luce35

Hvala na obavjesti, sve bi mi pofarbalo da nisi rekla 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.