Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marla5
    10. Rujan 2019. 22:28

Kengurica

Marla koliko imas godina? Znate sta, ne trebamo se toliko bojati te indukcije jer znam vec vise primjera di potpuno induciran porod bude kratak i super.
    .
    Cure ako smo u terminu od 37-42tjedna, jel to od punih 36 ili od punih 37 (npr jesmo 36+3 u terminu)?

Znala sam da ce netko pitati :) Biblijske 42!!!

Do sad je sve bilo uredno i bez ikakvih problema, a kad bi na pregledu spomenula godine svi bi samo rekli da to nema veze sto me ugodno iznenadilo. Sad pred kraj ispada da ipak ima veze pa sam malo u soku...

• Kengurica
    10. Rujan 2019. 22:42

Marla hahaha, ne brini meni nista nije staro, ja sam 38, zato sam se i zainteresirala ;)

• samy_lo
    10. Rujan 2019. 22:52

Cure,hoce mi neka opisati kako prodisavati kontrakcije.Ne sjecam se kako je to bilo sa prvim porodom.A nisam isla u skolu za trudnice jer sam na selu.Pa ako nekoj nije mrsko da mi napise.Jer moje BH kontrakcije postaju za par nijansi bolnije nego do sad :D pa da se pripremim :)

Marla5
    10. Rujan 2019. 23:12

Kengurica

Marla hahaha, ne brini meni nista nije staro, ja sam 38, zato sam se i zainteresirala ;)

lijepo je cuti :)

• samy_lo
    10. Rujan 2019. 23:20

Ja sam u pravo na gacicama primjetila kao smedjkasto krvavi iscjedak.Sluzni cep mi nije ovako izgledao,pa moguce da se otvaram

felicita28
    10. Rujan 2019. 23:26

Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece...ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?

• Pikulica19
    10. Rujan 2019. 23:29

felicita28

Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece…ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?

Ja cu za pocetak krenuti s 60 pa cemo vidjet hoce prihvatiti ili ne.... 

• minnieme
    10. Rujan 2019. 23:37

Bok cure, citam vas neko vrijeme, ali nisam aktivna 🤦Felicita28, pitala si za vrece, velicina ti ide kao za robicu, znaci 80 = uzrast od godinu dana otprilike. Tako da mislim da ce ti to biti preveliko.

Julie
    10. Rujan 2019. 23:43

Ja imam 70 velicinu i razmisljam hoce ho mu to biti preveliko 🤔

felicita28
    10. Rujan 2019. 23:46

Znaci moram manju uzeti neku...hvala cure...mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.