Marla koliko imas godina? Znate sta, ne trebamo se toliko bojati te indukcije jer znam vec vise primjera di potpuno induciran porod bude kratak i super.
.
Cure ako smo u terminu od 37-42tjedna, jel to od punih 36 ili od punih 37 (npr jesmo 36+3 u terminu)?
Znala sam da ce netko pitati :) Biblijske 42!!!
Do sad je sve bilo uredno i bez ikakvih problema, a kad bi na pregledu spomenula godine svi bi samo rekli da to nema veze sto me ugodno iznenadilo. Sad pred kraj ispada da ipak ima veze pa sam malo u soku...
Marla hahaha, ne brini meni nista nije staro, ja sam 38, zato sam se i zainteresirala ;)
Cure,hoce mi neka opisati kako prodisavati kontrakcije.Ne sjecam se kako je to bilo sa prvim porodom.A nisam isla u skolu za trudnice jer sam na selu.Pa ako nekoj nije mrsko da mi napise.Jer moje BH kontrakcije postaju za par nijansi bolnije nego do sad :D pa da se pripremim :)
Marla hahaha, ne brini meni nista nije staro, ja sam 38, zato sam se i zainteresirala ;)
lijepo je cuti :)
Ja sam u pravo na gacicama primjetila kao smedjkasto krvavi iscjedak.Sluzni cep mi nije ovako izgledao,pa moguce da se otvaram
Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece...ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?
Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece…ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?
Ja cu za pocetak krenuti s 60 pa cemo vidjet hoce prihvatiti ili ne....
Bok cure, citam vas neko vrijeme, ali nisam aktivna 🤦Felicita28, pitala si za vrece, velicina ti ide kao za robicu, znaci 80 = uzrast od godinu dana otprilike. Tako da mislim da ce ti to biti preveliko.
Znaci moram manju uzeti neku...hvala cure...mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji