Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    10. Rujan 2019. 15:15

ReginaP

DijMar

ReginaP

DijMar

E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni… "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto… ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst… ili je njegov prst toliko debel

E meni je danas doktorica rekla da sam prohodna za prst tj 2 cm 🤦 ni meni to nije jasno

Znači, tvoja dr ima prst debel 2 cm, a ovaj što je mene gledao oko 3 cm jer smo obje prohodne za prst

Hahaha debeli neki prsti 😂
    A kad sam vidjela s cim rade amnioskopiju 🤪 ko da mi idi cijevi u kuhinji odcepit, a ne gledat plodnu vodu 😆 al dobro moram reci da nisam ni osjetila

Hahaha na tečaju su nam pokazali kak to izgleda 

Marija.Ika
    10. Rujan 2019. 15:19

Venus

Marija Ika ja namjeravam kupiti onaj Frosch baby tekuci hipoalergeni deterdzent, i isto mrvu octa alkoholnog. Vec sam ga koristila za prati svoje fino rublje na ruke i odlican je. Stoji u Mulleru na baby odjeljku gdje je i kozmetika

E bravo, hvala, onda cu i ja probati s tim 😊 

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

• Noemi1
    10. Rujan 2019. 15:20

Venus

Noemija se nadam da ce bit vremena bar za par tih akcija nakon sto navrsim 36tt, proslo je 2mj od zadnje akcije/prije mirovanja 😂😂😂 samo mene strah onih grceva nakon i ocu li od paranoje odmah dobiti prave trudove

A ako se koristi zastita mozda ne prijete ni infekcije vise?

Da, ako koristis kondome mozes bez straha. Al najjaca situacija je kad s trbuhom do zuba kupujes kondome 😂🙈
    Ne brini za te grceve, to su malo kontrakcije od orgazma, smire se kroz 10ak minuta, samo udrii 😎

Julie
    10. Rujan 2019. 15:23

Jao cure, imala sto za citati.....ja zakrmila jutros do iza podne, dragi skoro u nesvijest pao od brige jer ja mačka uvijek isključim tonove kad spavam pa mos zvat do sutra. Ugl otišli na ručak i sad idemo malo zujati.
    Da se primjetiti da ste sve prpošne nakon pregleda mladih doktora 😂🙈 ne znam kako to da euforije nema kad su žene ili stariji u službi 😂😂🙈🙈🙈
    Lolly sretno i tebi, ja idem u četvrtak pa ćemo vidjeti kaj će sa mnom. Termin mi je inače u nedjelju kad moram doći k Rokiju ukoliko ne rjesimo to prije.

• irma123
    10. Rujan 2019. 16:32

E hvala curke sutra cu otic onda vidjet to za bademovo ulje.. znaci mene leda toliko bole da ja jedva hodam umirem danas..

LollyBB
    10. Rujan 2019. 16:39

Julie

Jao cure, imala sto za citati…..ja zakrmila jutros do iza podne, dragi skoro u nesvijest pao od brige jer ja mačka uvijek isključim tonove kad spavam pa mos zvat do sutra. Ugl otišli na ručak i sad idemo malo zujati.
    Da se primjetiti da ste sve prpošne nakon pregleda mladih doktora 😂🙈 ne znam kako to da euforije nema kad su žene ili stariji u službi 😂😂🙈🙈🙈
    Lolly sretno i tebi, ja idem u četvrtak pa ćemo vidjeti kaj će sa mnom. Termin mi je inače u nedjelju kad moram doći k Rokiju ukoliko ne rjesimo to prije.

Tenks! Flisar očito ne želi čekati do nedjelje. A šta se može...

Julie
    10. Rujan 2019. 16:43

Deja1988

Bravo za super preglede…sad ce krajem tjedna krenuti bebe opet🥰🥰🤗
    Julie-tvoj dragi ce dobiti infarkt od brige😅😅
    Ja sam uloziva za prst,meni je gin rekao da je to oko 1,5cm😁
    Negoo,isla sam ujutro u Lidl (ok,ne bas ujutro,oko pola 11😁) Nema ni jedne jedine potkosulje😭 Drugo mi ne treba…
    Ja sam se danas bas nahodala…krepana sam isla leci oko pola 3,zaspala na pola sata..sad jos uvijek lezim jer ne mogu doci k sebi🙈 Sve me boli…bas sam malaksala…a di je kraj😝 Dragi radi po cijele dane vec 5 dana,umirem od dosade,svi radeee😭 Jedva cekam sutra kad je free,da idemo na kavicu napokon🥰

😂😂😂 kaj da mu radim 🙈🙈 mislim malo jesam neodgovorna jer me je već molio da ne isključujem tonove trudna do zuba a on razbija glavu jel sve ok

Julie
    10. Rujan 2019. 17:40

Deja1988

Julie

Deja1988

Bravo za super preglede…sad ce krajem tjedna krenuti bebe opet🥰🥰🤗
    Julie-tvoj dragi ce dobiti infarkt od brige😅😅
    Ja sam uloziva za prst,meni je gin rekao da je to oko 1,5cm😁
    Negoo,isla sam ujutro u Lidl (ok,ne bas ujutro,oko pola 11😁) Nema ni jedne jedine potkosulje😭 Drugo mi ne treba…
    Ja sam se danas bas nahodala…krepana sam isla leci oko pola 3,zaspala na pola sata..sad jos uvijek lezim jer ne mogu doci k sebi🙈 Sve me boli…bas sam malaksala…a di je kraj😝 Dragi radi po cijele dane vec 5 dana,umirem od dosade,svi radeee😭 Jedva cekam sutra kad je free,da idemo na kavicu napokon🥰

😂😂😂 kaj da mu radim 🙈🙈 mislim malo jesam neodgovorna jer me je već molio da ne isključujem tonove trudna do zuba a on razbija glavu jel sve ok

I ja to radim🙈 Oduvijek…pa hocu spavati na miru😅😅

😂😂😂😂 

• ReginaP
    10. Rujan 2019. 17:55

Jel netko ide možda cetvrtkom u TA na Merkur? Strahujem tko je taj dan 🥺 Taman sam se navikla na Rokija i Flisar 

Venus
    10. Rujan 2019. 18:01

I meni je mob uvijek preko noci utisan, i po danu kad idem odspavati, ali obicno kazem mami ili dragom da idem na spavanac pa se ne brinu 😂 za druge me nije briga...

Vazniji je nas trudnicki komfor hah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.