Lilly sretno s indukcijom. A opet, nikad se nezna, mozda taj dan bude neki drugi dr koji nece htjeti inducirati
Ja sam si isti ogromna, u nista ne stanem, da ne spominjem da mi je dio trudnickih tajica s pocetka sada mali. I lice i podbradak su mi ogromni 😭
Ja kad nabasam na nesto trudnicko da mi se svida kupim, bas me briga koliko dugo cu nositi, pa ne mogu hodati gola 🤨 a nije da toga ima kupiti na svakom uglu.
Ali, mene ne deprimira to toliko, jednostavno ignoriram ogledala. Mene kuca deprimira, stalno je nered, ja ne stizem i ne mogu fizicki, a ono sto i napravim sutradan izgleda ko da nisam…
Stalno mastam sta cu sve pospremiti kad budem na porodiljnom 😂
To sam se i pitala, a i doktoricu, jel to to, 100% inducirani. Ne znam jel praksa da neki drugi doktor odluči drugačije i onda te vrati doma?
Nemam pojma...zna da su martinu trebali kao naruciti na indukciju, pa na kraju nisu.
Mene su iz TA poslali u radaonu, oni su zakljucili da nije za hitnu indukciju i poslali me na odjel lezati. Bio je cetvrtak, u pon je trebao kao pasti dogovor kad ce inducirati, ali ja se porodila za vikend 🤪
Nekak mislim ako te bas naruce da ce to i napraviti, ali ako imas jos dogovor izmedu mozda ovaj drugi kaze nest drugo
Noemi ja se nadam da ce bit vremena bar za par tih akcija nakon sto navrsim 36tt, proslo je 2mj od zadnje akcije/prije mirovanja 😂😂😂 samo mene strah onih grceva nakon i ocu li od paranoje odmah dobiti prave trudove
A ako se koristi zastita mozda ne prijete ni infekcije vise?
hejj curee isla po nalaze danas zbog rh negativne
svi parametri su negativni jel to ok nalaz?
Je, to ti je ok nalaz, znaci da nemas antitijela u sebi...ja sam isto negativna i isto je sve neg. I to je ok. Koliko sam ja skuzila onda nece trebati rhogram davati, ali nisam sigurna jer meni to i dalje nije jasno bas najbolje 😂😂
Lilly sretno s indukcijom. A opet, nikad se nezna, mozda taj dan bude neki drugi dr koji nece htjeti inducirati
Ja sam si isti ogromna, u nista ne stanem, da ne spominjem da mi je dio trudnickih tajica s pocetka sada mali. I lice i podbradak su mi ogromni 😭
Ja kad nabasam na nesto trudnicko da mi se svida kupim, bas me briga koliko dugo cu nositi, pa ne mogu hodati gola 🤨 a nije da toga ima kupiti na svakom uglu.
Ali, mene ne deprimira to toliko, jednostavno ignoriram ogledala. Mene kuca deprimira, stalno je nered, ja ne stizem i ne mogu fizicki, a ono sto i napravim sutradan izgleda ko da nisam…
Stalno mastam sta cu sve pospremiti kad budem na porodiljnom 😂
To sam se i pitala, a i doktoricu, jel to to, 100% inducirani. Ne znam jel praksa da neki drugi doktor odluči drugačije i onda te vrati doma?
Nemam pojma…zna da su martinu trebali kao naruciti na indukciju, pa na kraju nisu.
Mene su iz TA poslali u radaonu, oni su zakljucili da nije za hitnu indukciju i poslali me na odjel lezati. Bio je cetvrtak, u pon je trebao kao pasti dogovor kad ce inducirati, ali ja se porodila za vikend 🤪
Nekak mislim ako te bas naruce da ce to i napraviti, ali ako imas jos dogovor izmedu mozda ovaj drugi kaze nest drugo
Meni je rekla da je u petak inducirani i da se javim prvo u TA. To je onda valjda to. Ali vidjet ćemo.
Dok citam zaboravih vec sta sam sve htjela pisati 🙈
Ja sam bila jucer u lidli i ulovila nesto al nisam bas zadovoljna. Ulovila sam 1 grudnjak a htjela sam dva i potkosulje ali samo neke roze. Jel zna netko gdje se kogu jos kupiti takve potkosulje? Prosli tjedan sam oprala, opleglala i poslozila svu robicu tako da to sigurno vise ne kupujem 😊
Prije trudnoce sam se jako bojala indukcije, cula sam dosta losih stvari, ali zad kad citam vidim da vecina ionako dobije drip, bar malo, a i def sam se odlucila za epiduralnu tko da mi je sad svejedno. Dapace, kad su mi u perak rekli da mali ima 3200 (DijMar ja sam tocno 2 tjedna iza tebe, danas pu ih 36) i cerviks fino 45mm pitam ja njih jel mogu oni to inducirati ranije da bas ne radjam bebu od 4+ kile 🙈 Ugl, smijala mi se doktorica i rekla da ne ide to bas tako, i da nemogu izracunati po velicini kad cu ga izbaciti van, a da ovo i kad predje termin ionako ne dobiva bas vise na kilazi tako da je svejedno. Ugl, sad sam se nekako pomirila s time da ce to vjerojatno kasniti a da cu dokle malog 4vero kilasa nosit okolo
E da pitala sam ju i s obzirom da sam skroz zatvorena jel mozemo poceti s odnosima (prestali smo zadnjih nekoliko tjedana da slucajno ne potaknemo) da se to pokrene i rekla mi je da ipak sacekamo 37tt 😌
Ygritte mislim da imas na C&A web shopu tih potkosulja masu i grudnjaka pod Maternity odjel
Ygritte felicita je spominjala onu rasprodaju lidlovu, tam bi moglo biti ako je to aktualno jos 🙂
Ima i h&m
Jel netko isprobao mozda neke ekoloske pelene, dm je dobio neke svoje babylove eko al samo velike brojeve (4 i 5). Mi smo za sad nabavili malo babylove i malo Violeta jer sam cula da su odlicne, sogorici su kaze i jedne i druge bolje od Pampersa... a kaze da su najbolje neke Trudi talijanske pelene iz ljekarne.
I Muller ima brdo vrsta, pa ako je netko jos neke kupio, ispobao da javi dojmove za nas koje to uskoro ceka
Eto nas s pregleda. Kaze dr da se cerviks malo skratio, prohodna za prst i plodna voda mliječna, trudova ni t. U cetvrtak opet kontrola 🥴🥴🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji