Ne stignem vas pratiti, krenula skola i nabava 101 sitnice, samo hodamo po ducanima i knjizarama.
Valjda mi nece promaknuti ako koja rodi danas 🤣

E s cim perete djecju robicu? Vec sam nesto posteljine oprala, sve je bilo bijelo pa sam prala s praskom za bijelo na 90 s octom bez omeksivaca. A kako sarenu robicu?
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni… "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto… ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst… ili je njegov prst toliko debel
E meni je danas doktorica rekla da sam prohodna za prst tj 2 cm 🤦 ni meni to nije jasno
Znači, tvoja dr ima prst debel 2 cm, a ovaj što je mene gledao oko 3 cm jer smo obje prohodne za prst
Marija Ika ja namjeravam kupiti onaj Frosch baby tekuci hipoalergeni deterdzent, i isto mrvu octa alkoholnog. Vec sam ga koristila za prati svoje fino rublje na ruke i odlican je. Stoji u Mulleru na baby odjeljku gdje je i kozmetika

E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni… "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto… ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst… ili je njegov prst toliko debel
E meni je danas doktorica rekla da sam prohodna za prst tj 2 cm 🤦 ni meni to nije jasno
Znači, tvoja dr ima prst debel 2 cm, a ovaj što je mene gledao oko 3 cm jer smo obje prohodne za prst
Hahaha debeli neki prsti 😂
A kad sam vidjela s cim rade amnioskopiju 🤪 ko da mi idi cijevi u kuhinji odcepit, a ne gledat plodnu vodu 😆 al dobro moram reci da nisam ni osjetila

Hahaha debeli neki prsti 😂
A kad sam vidjela s cim rade amnioskopiju 🤪 ko da mi idi cijevi u kuhinji odcepit, a ne gledat plodnu vodu 😆 al dobro moram reci da nisam ni osjetila
Hahaha na tečaju su nam pokazali kak to izgleda
Marija Ika ja namjeravam kupiti onaj Frosch baby tekuci hipoalergeni deterdzent, i isto mrvu octa alkoholnog. Vec sam ga koristila za prati svoje fino rublje na ruke i odlican je. Stoji u Mulleru na baby odjeljku gdje je i kozmetika
E bravo, hvala, onda cu i ja probati s tim 😊
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Noemija se nadam da ce bit vremena bar za par tih akcija nakon sto navrsim 36tt, proslo je 2mj od zadnje akcije/prije mirovanja 😂😂😂 samo mene strah onih grceva nakon i ocu li od paranoje odmah dobiti prave trudove
A ako se koristi zastita mozda ne prijete ni infekcije vise?
Da, ako koristis kondome mozes bez straha. Al najjaca situacija je kad s trbuhom do zuba kupujes kondome 😂🙈
Ne brini za te grceve, to su malo kontrakcije od orgazma, smire se kroz 10ak minuta, samo udrii 😎

Jao cure, imala sto za citati.....ja zakrmila jutros do iza podne, dragi skoro u nesvijest pao od brige jer ja mačka uvijek isključim tonove kad spavam pa mos zvat do sutra. Ugl otišli na ručak i sad idemo malo zujati.
Da se primjetiti da ste sve prpošne nakon pregleda mladih doktora 😂🙈 ne znam kako to da euforije nema kad su žene ili stariji u službi 😂😂🙈🙈🙈
Lolly sretno i tebi, ja idem u četvrtak pa ćemo vidjeti kaj će sa mnom. Termin mi je inače u nedjelju kad moram doći k Rokiju ukoliko ne rjesimo to prije.

E hvala curke sutra cu otic onda vidjet to za bademovo ulje.. znaci mene leda toliko bole da ja jedva hodam umirem danas..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji