Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    10. Rujan 2019. 13:17

LollyBB

Frajla

Lilly sretno s indukcijom. A opet, nikad se nezna, mozda taj dan bude neki drugi dr koji nece htjeti inducirati
    Ja sam si isti ogromna, u nista ne stanem, da ne spominjem da mi je dio trudnickih tajica s pocetka sada mali. I lice i podbradak su mi ogromni 😭
    Ja kad nabasam na nesto trudnicko da mi se svida kupim, bas me briga koliko dugo cu nositi, pa ne mogu hodati gola 🤨 a nije da toga ima kupiti na svakom uglu.
    Ali, mene ne deprimira to toliko, jednostavno ignoriram ogledala. Mene kuca deprimira, stalno je nered, ja ne stizem i ne mogu fizicki, a ono sto i napravim sutradan izgleda ko da nisam…
    Stalno mastam sta cu sve pospremiti kad budem na porodiljnom 😂

To sam se i pitala, a i doktoricu, jel to to, 100% inducirani. Ne znam jel praksa da neki drugi doktor odluči drugačije i onda te vrati doma?

Nemam pojma...zna da su martinu trebali kao naruciti na indukciju, pa na kraju nisu.
    Mene su iz TA poslali u radaonu, oni su zakljucili da nije za hitnu indukciju i poslali me na odjel lezati. Bio je cetvrtak, u pon je trebao kao pasti dogovor kad ce inducirati, ali ja se porodila za vikend 🤪
    Nekak mislim ako te bas naruce da ce to i napraviti, ali ako imas jos dogovor izmedu mozda ovaj drugi kaze nest drugo

Venus
    10. Rujan 2019. 13:23

Noemi ja se nadam da ce bit vremena bar za par tih akcija nakon sto navrsim 36tt, proslo je 2mj od zadnje akcije/prije mirovanja 😂😂😂 samo mene strah onih grceva nakon i ocu li od paranoje odmah dobiti prave trudove

A ako se koristi zastita mozda ne prijete ni infekcije vise?

felicita28
    10. Rujan 2019. 13:30

ivana0907

hejj curee isla po nalaze danas zbog rh negativne
    svi parametri su negativni jel to ok nalaz?

Je, to ti je ok nalaz, znaci da nemas antitijela u sebi...ja sam isto negativna i isto je sve neg. I to je ok. Koliko sam ja skuzila onda nece trebati rhogram davati, ali nisam sigurna jer meni to i dalje nije jasno bas najbolje 😂😂

LollyBB
    10. Rujan 2019. 13:34

Frajla

LollyBB

Frajla

Lilly sretno s indukcijom. A opet, nikad se nezna, mozda taj dan bude neki drugi dr koji nece htjeti inducirati
    Ja sam si isti ogromna, u nista ne stanem, da ne spominjem da mi je dio trudnickih tajica s pocetka sada mali. I lice i podbradak su mi ogromni 😭
    Ja kad nabasam na nesto trudnicko da mi se svida kupim, bas me briga koliko dugo cu nositi, pa ne mogu hodati gola 🤨 a nije da toga ima kupiti na svakom uglu.
    Ali, mene ne deprimira to toliko, jednostavno ignoriram ogledala. Mene kuca deprimira, stalno je nered, ja ne stizem i ne mogu fizicki, a ono sto i napravim sutradan izgleda ko da nisam…
    Stalno mastam sta cu sve pospremiti kad budem na porodiljnom 😂

To sam se i pitala, a i doktoricu, jel to to, 100% inducirani. Ne znam jel praksa da neki drugi doktor odluči drugačije i onda te vrati doma?

Nemam pojma…zna da su martinu trebali kao naruciti na indukciju, pa na kraju nisu.
    Mene su iz TA poslali u radaonu, oni su zakljucili da nije za hitnu indukciju i poslali me na odjel lezati. Bio je cetvrtak, u pon je trebao kao pasti dogovor kad ce inducirati, ali ja se porodila za vikend 🤪
    Nekak mislim ako te bas naruce da ce to i napraviti, ali ako imas jos dogovor izmedu mozda ovaj drugi kaze nest drugo

Meni je rekla da je u petak inducirani i da se javim prvo u TA. To je onda valjda to. Ali vidjet ćemo.

ygritte
    10. Rujan 2019. 13:39

Dok citam zaboravih vec sta sam sve htjela pisati 🙈
    Ja sam bila jucer u lidli i ulovila nesto al nisam bas zadovoljna. Ulovila sam 1 grudnjak a htjela sam dva i potkosulje ali samo neke roze. Jel zna netko gdje se kogu jos kupiti takve potkosulje? Prosli tjedan sam oprala, opleglala i poslozila svu robicu tako da to sigurno vise ne kupujem 😊
    Prije trudnoce sam se jako bojala indukcije, cula sam dosta losih stvari, ali zad kad citam vidim da vecina ionako dobije drip, bar malo, a i def sam se odlucila za epiduralnu tko da mi je sad svejedno. Dapace, kad su mi u perak rekli da mali ima 3200 (DijMar ja sam tocno 2 tjedna iza tebe, danas pu ih 36) i cerviks fino 45mm pitam ja njih jel mogu oni to inducirati ranije da bas ne radjam bebu od 4+ kile 🙈 Ugl, smijala mi se doktorica i rekla da ne ide to bas tako, i da nemogu izracunati po velicini kad cu ga izbaciti van, a da ovo i kad predje termin ionako ne dobiva bas vise na kilazi tako da je svejedno. Ugl, sad sam se nekako pomirila s time da ce to vjerojatno kasniti a da cu dokle malog 4vero kilasa nosit okolo 

ygritte
    10. Rujan 2019. 13:44

E da pitala sam ju i s obzirom da sam skroz zatvorena jel mozemo poceti s odnosima (prestali smo zadnjih nekoliko tjedana da slucajno ne potaknemo) da se to pokrene i rekla mi je da ipak sacekamo 37tt 😌

Venus
    10. Rujan 2019. 13:48

Ygritte mislim da imas na C&A web shopu tih potkosulja masu i grudnjaka pod Maternity odjel

anemone
    10. Rujan 2019. 13:55

Ygritte felicita je spominjala onu rasprodaju lidlovu, tam bi moglo biti ako je to aktualno jos 🙂
    Ima i h&m 

Venus
    10. Rujan 2019. 14:05

Jel netko isprobao mozda neke ekoloske pelene, dm je dobio neke svoje babylove eko al samo velike brojeve (4 i 5). Mi smo za sad nabavili malo babylove i malo Violeta jer sam cula da su odlicne, sogorici su kaze i jedne i druge bolje od Pampersa... a kaze da su najbolje neke Trudi talijanske pelene iz ljekarne.

I Muller ima brdo vrsta, pa ako je netko jos neke kupio, ispobao da javi dojmove za nas koje to uskoro ceka

• ReginaP
    10. Rujan 2019. 14:06

Eto nas s pregleda. Kaze dr da se cerviks malo skratio, prohodna za prst i plodna voda mliječna, trudova ni t. U cetvrtak opet kontrola 🥴🥴🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.