Ja sam u pravo na gacicama primjetila kao smedjkasto krvavi iscjedak.Sluzni cep mi nije ovako izgledao,pa moguce da se otvaram

Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece...ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?

Curke koje imate vrece za spavanje i koje planirate stavljati bebe u to, kolike su vam velicine te vrece…ja sam dobila neku broj 80 i nekako mi je to veliko za pocetak ili moze proc?
Ja cu za pocetak krenuti s 60 pa cemo vidjet hoce prihvatiti ili ne....

Bok cure, citam vas neko vrijeme, ali nisam aktivna 🤦Felicita28, pitala si za vrece, velicina ti ide kao za robicu, znaci 80 = uzrast od godinu dana otprilike. Tako da mislim da ce ti to biti preveliko.
Znaci moram manju uzeti neku...hvala cure...mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂

Bok curke.. ja vise ne znam kako cu.. cijeli dan umirem od bolova u ledima jedva hodam. U pol sata sam 4 puta morala na wc a jedva se iz kreveta dignem.. muz me masiro al ne pomaze ima li jos neka takve probleme?
Ja imam jedno pitanje što se tice kolica. Koja kolica ste uzele i cijene otprilike?
Mi smo danas uzeli foppapedretti 3u1 ali kad smo dosli kuci nekako nam se cine preteska i nestabilna.. Cijeli dan smo bili u Splitu i kad su na red dosla kolica nabrzinu smo izabrali i ociti pogrijesili -.-
Znaci moram manju uzeti neku…hvala cure…mislila sam da ipak moraju biti malo vece od velicine robe koju nosi al ovo je pak preveliko 😂😂
Ja sam uzela tu najmanju od 60 u Ethereal-u i odlicna je duzina ali uzela sam ljetnu... naravno to nisam vidjela dok mi nije posiljka cijela dosla kuci pa vidjela da je tanka ali nema veze za mene vec ak budete online narucivale pitajte ih za debljinu da se ne zeznete ko ja 😉

Bok curke.. ja vise ne znam kako cu.. cijeli dan umirem od bolova u ledima jedva hodam. U pol sata sam 4 puta morala na wc a jedva se iz kreveta dignem.. muz me masiro al ne pomaze ima li jos neka takve probleme?
Nemam cjelodnevne bolove ali me zna bolit donji dio ledja na momente ja mislim od tolikog lezanja.... Jos malo ko starica cu skljocat 🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji