Eto nas s pregleda. Kaze dr da se cerviks malo skratio, prohodna za prst i plodna voda mliječna, trudova ni t. U cetvrtak opet kontrola 🥴🥴🥴
E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni... "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto... ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst... ili je njegov prst toliko debel
Prije trudnoce sam se jako bojala indukcije, cula sam dosta losih stvari, ali zad kad citam vidim da vecina ionako dobije drip, bar malo, a i def sam se odlucila za epiduralnu tko da mi je sad svejedno. Dapace, kad su mi u perak rekli da mali ima 3200 (DijMarja sam tocno 2 tjedna iza tebe, danas pu ih 36) i cerviks fino 45mm pitam ja njih jel mogu oni to inducirati ranije da bas ne radjam bebu od 4+ kile 🙈 Ugl, smijala mi se doktorica i rekla da ne ide to bas tako, i da nemogu izracunati po velicini kad cu ga izbaciti van, a da ovo i kad predje termin ionako ne dobiva bas vise na kilazi tako da je svejedno. Ugl, sad sam se nekako pomirila s time da ce to vjerojatno kasniti a da cu dokle malog 4vero kilasa nosit okolo
Hahahha baš si me nasmijala Ja sam bila do danas protiv indukcije, ali čuj...naravno, neće nam to raditi prije vremena no ženska glava si svašta zamisli
Ja ću se pomiriti sa tim do kraja dana
Od idućeg tjedna, kad mi se još u glavi posloži sve, počinjem jesti ananas i stavljati u hranu bosiljak, navodno da mogu potaknuti trudove
Dijmar ja opet misli da je to isto, ako smo prohodni za prst kroz cerviks valjda smo i otvoreni prst (1-2cm), da nismo otvorene ne bi prst mogao unutra.
Meni je sa 25tj pisalo uloziva za vrh prsta, od 29tj uloziva za prst do ovoja/usca...
E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni… "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto… ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst… ili je njegov prst toliko debel
E meni je danas doktorica rekla da sam prohodna za prst tj 2 cm 🤦 ni meni to nije jasno
Ne stignem vas pratiti, krenula skola i nabava 101 sitnice, samo hodamo po ducanima i knjizarama.
Valjda mi nece promaknuti ako koja rodi danas 🤣
E s cim perete djecju robicu? Vec sam nesto posteljine oprala, sve je bilo bijelo pa sam prala s praskom za bijelo na 90 s octom bez omeksivaca. A kako sarenu robicu?
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
E sad, malo su mi neki "stručni" termini nejasni… "otvorenost" i "prohodnost" nije kod svakog isto… ja sam kao otvorena 2-3 cm, a prohodna do glavice za prst… ili je njegov prst toliko debel
E meni je danas doktorica rekla da sam prohodna za prst tj 2 cm 🤦 ni meni to nije jasno
Znači, tvoja dr ima prst debel 2 cm, a ovaj što je mene gledao oko 3 cm jer smo obje prohodne za prst
Marija Ika ja namjeravam kupiti onaj Frosch baby tekuci hipoalergeni deterdzent, i isto mrvu octa alkoholnog. Vec sam ga koristila za prati svoje fino rublje na ruke i odlican je. Stoji u Mulleru na baby odjeljku gdje je i kozmetika
Znači, tvoja dr ima prst debel 2 cm, a ovaj što je mene gledao oko 3 cm jer smo obje prohodne za prst
Hahaha debeli neki prsti 😂
A kad sam vidjela s cim rade amnioskopiju 🤪 ko da mi idi cijevi u kuhinji odcepit, a ne gledat plodnu vodu 😆 al dobro moram reci da nisam ni osjetila
Sortiraj odgovore
Najstariji