S cim ste planirale prat bebe u pocetku?
Par kapi bademovog ulja u vodu i to je to.
Gdje ima za kupit bademovog i koliko dode ak znas mozda?
To u ljekarni uzmes.. nije ti skupa bocica. A ful dugo traje
Ja jos nisam pocela pripreme pred pregled, prvo sam morala spavanac da skupim snage 😅😅
Manich ma ja mirujem vec skoro dva mjeseca, i zadnji mjesec strogo, ier mi je cerviks 1/2 clanka i prst uloziva. Al zadnjih dana sam se svako malo dizala, malo do wca, malo do kuhinje, pa malo sjest pred kucu, nisam mogla odolit vise, pa se nadam da se nije pogorsalo sta.
Jer dosta me hvata ono zicanje kroz cerviks i mjehur zadnje vrijeme, nekad cak i kad legnem spavat na vecer pa pocnem poskakivat u krevetu
I ja sutra na pregled al s nadom da se pocelo nesto desavat. Eto vidis... od tolkog mirovanja sad nece van 🤤
Dok vidim ovako malo natipkanih stranica znam da nitko nije u radaoni 🤪
Deja, pa ne moras dvije kremsnite, al bar jednu 😉
Bila sam u lidlu, vidim da je to pure kolekcija, iako nisam vidila u katalogu da su to napisali 🤔 ugl te stvari su presuper, nesto skuplje, ali puuuuuno kvalitetnije i ugodnije od onih "obicnih". Nisam uzimala potkusulje i grudnjake jer ih stvarno imam dosta. Uzela si jednu haljinu s rukavima do laktova, traperice koje cu na kraju vratiti i onu jaknu za nosenje bebe 🎉
Btw. Tko nije stigao danas mozda ce i bolje proci sutra kada svi vrate sto im ne odgovara 😉
Za malog sam htjela puno toga, ali me zivciraju njihov dvobroji. Imaju 74/80 sto mu je na knap vec sad, iduce je 86/92 sto je zapravo 92 i preogromno je 😡tako da na kraju nisam nista
Ja sam kupila hippovo ulje u mulleru, nekih 18 kn, s tim sam planirala kupati, isto je bademovo
Morat cu i ja uzeti.. Nisam zapisala kozaa pa sam zaboravila.. Mislim da ima taj od hippa i u bipi..
Laolita kad si ti mirovala? Ja imam u planu od 36tt se dizat na noge i prohodat malo, a od 37tt se aktivirat u svim poljima ako me razumijes khm khm 😅🤣
Dva mjeseca, sta ce “jadan” muz.. 😃
E ja uzela ono malo neko bademovo ulje u dmu i planiram od sutra mozda medjicu mazati, bar malo izvana bez nekog rastezanja, ukoliko mi je stanje jos isto, valjda ne moze skoditi...
A u bebinu vodu za kupanje moze i badem, i organsko kokosovo/maslinovo...
Laolita kad si ti mirovala? Ja imam u planu od 36tt se dizat na noge i prohodat malo, a od 37tt se aktivirat u svim poljima ako me razumijes khm khm 😅🤣
Dva mjeseca, sta ce “jadan” muz.. 😃
Ja sam od 27-36 bila krevet wc. Bez sjedenja. Jela sam lezecki. Sam pregled svakih tjedan dana do 32tjedna. Od 36 sam se pocela dizat jer mi je kondicija bila ravna nuli. Jedva sam skuhala nekaj na brzaka i nisam mogla vise.. evo sad nema kaj ne radim od 37 tjedna.
Irma123- imas u dm-u od Afrodite bademovo ulje za bebice, stoji gdje i ostale stvarcice za bebice, mislim da nekosta puno nekih 20kn mozda :)
Cure, vidim da ste opustosile lildlove 😊. Tu kod Privlake nema ni jedan u blizini, a mm nece do Zadra. Dok se vratim, vise nece nista ostati. Najvise sam htjela kupiti bodice i hlacice za bebu, trudnicke stvari mi se ne isplati sad za ta dva mjeseca. Uzet cu mm-ove majice ili jaknu po potrebi, ili jos kupiti ponesto preko krpica.
Mi uzivamo na moru, lijepo je vrijeme, s iznimkom nocasnjeg nevremena, more je toplo, svaki dan se kupamo i plivamo.
Sto se tice strija, nisam ih imala ni u prvoj trudnoci, niti sada. Trbuh mazem obicnim Aveo mlijekom za tijelo iz mullera.
Od ostalih tegoba, svako jutro se probudim s ledjoboljom i veceras sam jedva obukla carape i tenisice na noge.
Od kad plivam, imam vise energije, da bar mogu svaki dan do poroda malo odplivati.
Laolita zbog cega si mirovala, meni je u 26tt otkriveno za cerviks/ 16.07 i od tad mirujem, al kad je pao s 2/3 na 1/2 onda bas strogo mirujem...
26.9. Punim 36tt i zivim za taj dan da se malo opustim 😂😂 jel ti bas izrijekom gin rekao da tada mozes? Ja cu sutra pitati doktoricu bas, stvarno se osjecam ko zombi od kuce i lezanja, a o pustim bolovima da ne pricam
Sortiraj odgovore
Najstariji