Jutreko
Sretno na pregledima
Dijmar, mozda su te samo gacice iziritirale, sad je ipak sve tamo dosta osjetljivije. Probaj neku masniju kremu i malo biti bez gacica, barem preko noci ako mozes, samo hlace od pidjame obuces
Reko je gin, pošto sam ga pitala, nek probam sa plymicolom, a ako ne prođe kroz par dana onda neku kremu kojoj sam zaboravila ime A inače sam znala često biti tako po noći bez gaćica, ali sad mi je malo nezgodno radi iscjetka...
Cure ako ste uzele jucer lidlove tetre za curice ubacite u perilicu one maramice za skupljanje boje jer ciklama srceka pustila malo boju. Onu tetru sto je cijela ciklama nisam uvalila u perilicu srecom 😁

Jutro, cure. Tko ide u Merkur, tamo je dr Flisar. U petak će mi inducirati porod zbog dijagnoze tlaka i gestacijskog. Iznenadila sam se jer je Roki rekao par dana nakon termina, ali eto, ona hoće prije.
U kojem si ti tjednu? Netko mi je jednom rekao da gestacijski induciraju obicno u 38/39 tjednu. Bitno da ces za vikend imati svoju bebicu u rukama 🥰
Danas 39+3. I taj gestacijski je bio bezveze. Čak je Roki rekao da on misli da to i nije bio gestacijski i da su me izmaltretirali svaki mjesec, ali moram se sad voditi do kraja tako. Ma da, bebica je na putu i to je najbitnije. :)
Ayla - a znam,ali luda zenska glava😩😅😅😅
Mc zgb-ja sam se udala kao kit🤣🤣🤣
Ma ti si super izgledala, barem na onim fotkama sto si podijelila 😊 Lijepu si haljinu imala i to je bitno. Ja sam imala nesto boze sacuvaj, zato sam tako i izgledala.
Cure ako ste uzele jucer lidlove tetre za curice ubacite u perilicu one maramice za skupljanje boje jer ciklama srceka pustila malo boju. Onu tetru sto je cijela ciklama nisam uvalila u perilicu srecom 😁

Jutro, cure. Tko ide u Merkur, tamo je dr Flisar. U petak će mi inducirati porod zbog dijagnoze tlaka i gestacijskog. Iznenadila sam se jer je Roki rekao par dana nakon termina, ali eto, ona hoće prije.
U kojem si ti tjednu? Netko mi je jednom rekao da gestacijski induciraju obicno u 38/39 tjednu. Bitno da ces za vikend imati svoju bebicu u rukama 🥰
Danas 39+3. I taj gestacijski je bio bezveze. Čak je Roki rekao da on misli da to i nije bio gestacijski i da su me izmaltretirali svaki mjesec, ali moram se sad voditi do kraja tako. Ma da, bebica je na putu i to je najbitnije. :)
Skoro pa ces i termin docekat 😁

Hvala na obavjesti, sve bi mi pofarbalo da nisi rekla 😘
Evo, danas naletila na super gin! Pregledavao me neki mladi 🙈, kaze otvorena 2-3 prsta, u nalazu pise da je cerviks malo skracen i da je lako za prst do ovoja glavice, kontrola za 7 dana. Uzv, super neka starija gin, sve je uredno, a mali ima cca 3500 kg 😱😱😱
Uglavnom, pocela sam biti svjesna da mozda i necu proc termin ako ga docekam 😬😬😬
A ako prodjem, stvarno cu imat ogromnu bebu 😅
Ajmeee, ti i ja se pratimo u svemu, ja idem u cet na uzv i ctg i bas me zanima sta ce rec. Prije 4-5 tjedana, mali je imao 2,5 kile sad bi mogao isto ko i tvoj onda 😂😂 mozda bolje da ne prodjes termin onda da ti bude lakse 😂

Lilly sretno s indukcijom. A opet, nikad se nezna, mozda taj dan bude neki drugi dr koji nece htjeti inducirati
Ja sam si isti ogromna, u nista ne stanem, da ne spominjem da mi je dio trudnickih tajica s pocetka sada mali. I lice i podbradak su mi ogromni 😭
Ja kad nabasam na nesto trudnicko da mi se svida kupim, bas me briga koliko dugo cu nositi, pa ne mogu hodati gola 🤨 a nije da toga ima kupiti na svakom uglu.
Ali, mene ne deprimira to toliko, jednostavno ignoriram ogledala. Mene kuca deprimira, stalno je nered, ja ne stizem i ne mogu fizicki, a ono sto i napravim sutradan izgleda ko da nisam...
Stalno mastam sta cu sve pospremiti kad budem na porodiljnom 😂

Evo, danas naletila na super gin! Pregledavao me neki mladi 🙈, kaze otvorena 2-3 prsta, u nalazu pise da je cerviks malo skracen i da je lako za prst do ovoja glavice, kontrola za 7 dana. Uzv, super neka starija gin, sve je uredno, a mali ima cca 3500 kg 😱😱😱
Uglavnom, pocela sam biti svjesna da mozda i necu proc termin ako ga docekam 😬😬😬
A ako prodjem, stvarno cu imat ogromnu bebu 😅
Ajmeee, ti i ja se pratimo u svemu, ja idem u cet na uzv i ctg i bas me zanima sta ce rec. Prije 4-5 tjedana, mali je imao 2,5 kile sad bi mogao isto ko i tvoj onda 😂😂 mozda bolje da ne prodjes termin onda da ti bude lakse 😂
Sve neki veliki frajeri Prvo sam imala u glavi ajde nekih tj dana nakon službenog termina, ali sad sam malo promijenila odluku i sad bih ajde mogla za nekih tjedan dana od sada
Ko da će nas netko pitati kad bismo
Evo i ja napokon gotova s pregledom i Uzv, dva mjeseca mirovanja se isplatilo. Stanje cerviksa isto nakon mjesec dana (1/2 clanka i prst uloziva), danas sam 33+5, kaze dokt da ne moram vise stalno lezat, da cak mogu i rucak skuvat il popit kavicu ispod kuce 😂
A za 10 dana da sam na konju, od 36tt vise nikakvo mirovanje. Malena ima 2200g i bas dok smo pricali kako je muz kuhao sve dosad, bebana se pocela oblizivat pa smo se ismijali ❤️❤️
Opet kontrola za 2tj.
Eto ja pre happy

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji