Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    10. Rujan 2019. 08:07

Jutro! 🌞
    Ja obavila ctg i sad cekanje dok dodje dr...isplati se ranije probuditi pa sam bila prva 🤗
    Nego, prije par dana mi se na preponama pojavilo crvenilo i ljusti mi se koza i pecka na dodir...ne pomaze baby krema s cinkom ☹ Ne znam da li da ukazem sad gin to iako to nije njihovo podrucje 🤔 
    Nikad nisam imala nes takvog...mozda radi vlaznosti jer se ne osusi do kraja nakon tusiranja...ali nije mi jasno zasto sada, a uvijek imam isti ritual...

Frajla
    10. Rujan 2019. 08:21

Jutreko 
    Sretno na pregledima
    Dijmar, mozda su te samo gacice iziritirale, sad je ipak sve tamo dosta osjetljivije. Probaj neku masniju kremu i malo biti bez gacica, barem preko noci ako mozes, samo hlace od pidjame obuces

• sreca
    10. Rujan 2019. 08:26

Jutro svima.. Ja sam tek oko 3 uspjela zaspat pa se u pol 6 probudila jer nisam više mogla ignorirati njene udarce. U pol 8 ustala jeeeeedva i evo me upravo lezim na ctg-u i mislim da ću zaspati tu 😂😬 dns ćemo obaviti i bris za streptokok.. sretno svima na pregledima dns 😊

Venus
    10. Rujan 2019. 08:38

Jutro cure, ja malo produzila spavanac, a moram prije pregleda jos jednom ic za krvnu grupu vadit, neznam zasto se to ponavlja, iako sam bila prije 6tjedana, rekli da svi opet moraju u 34.tt ponovit.

Laolita pa to je u tebe dosta rano krenulo uh uh, svaka cast da si jos u komadu, i meni je doktorica spominjala ostanak u bolnici zbog steroida pa se usutila kad je vidiila da mirovanje pomaze. Nadam se da nece vise ni spominjat. Meni je od 29tt na 22mm i sad cemo, pa dvije kontrole iza isto stanje, i vidit cemo danas.

Pikulice  nekad i mene sve zaboli od grcenja, a eto sinoc mi nije smetalo. Ja se dole brijem samo aparaticem od pocetka trudnoce jer sam imala bas jake iritacije prije od britvice. Dok sam jos mogla vidit ispod stomaka odradjivala sam to sjedeci na wc skoljci, sad si stavim rucnik na kauc, par jastuka iza ledja i onako se zavalim, jedno ogledalo i uspijem ja to relativno brzo rijesit. Muz je jednom pokusao pomoc al on se boji priblizavat svim onim zonama ko i ja pa mi lakse sama nego njega gledat kako se muci 😅

• Pikulica19
    10. Rujan 2019. 08:50

Venus

Jutro cure, ja malo produzila spavanac, a moram prije pregleda jos jednom ic za krvnu grupu vadit, neznam zasto se to ponavlja, iako sam bila prije 6tjedana, rekli da svi opet moraju u 34.tt ponovit.

Laolitapa to je u tebe dosta rano krenulo uh uh, svaka cast da si jos u komadu, i meni je doktorica spominjala ostanak u bolnici zbog steroida pa se usutila kad je vidiila da mirovanje pomaze. Nadam se da nece vise ni spominjat. Meni je od 29tt na 22mm i sad cemo, pa dvije kontrole iza isto stanje, i vidit cemo danas.

Pikulice nekad i mene sve zaboli od grcenja, a eto sinoc mi nije smetalo. Ja se dole brijem samo aparaticem od pocetka trudnoce jer sam imala bas jake iritacije prije od britvice. Dok sam jos mogla vidit ispod stomaka odradjivala sam to sjedeci na wc skoljci, sad si stavim rucnik na kauc, par jastuka iza ledja i onako se zavalim, jedno ogledalo i uspijem ja to relativno brzo rijesit. Muz je jednom pokusao pomoc al on se boji priblizavat svim onim zonama ko i ja pa mi lakse sama nego njega gledat kako se muci 😅

🤣🤣🤣🤣🤣 Nek se preznojavaju tak i moj pogotovo kad je na intimnijim djelovima a samo mu kazem "bez milosti ljubavi, uzivat cemo i ti i ja u glatkoci" 🙈 ja sam alergicna na britvice dobijem svrbez bez obzira bile muske il zenske s 1001 premazom na sebi, sve me svrbi poslije i iscesem se do krvi 😖

mc_zgb
    10. Rujan 2019. 09:29

Jutro cure. Sretno na pregledima 😊
    Evo i mene da se malo pozalim.. ne znam jel i kome isto tako, ali mene je neki dan takva neka 'depresija'/ludilo uhvatilo, jer sam skuzila da imam 10 komada odjece u koje stanem i trebali mm i ja ici na rucak kod njegovih, a ja udri u plac. Pun ormar robe a ja u nista ne stanem. Bas me opralo posteno 😅

• lalolitala
    10. Rujan 2019. 09:32

Ma uzas tolko mirovanja i sad nista. Idem na ctg sad 1 prst otvorena. Ajme nistaa 😢

10. Rujan 2019. 09:38

mc_zgb

Jutro cure. Sretno na pregledima 😊
    Evo i mene da se malo pozalim.. ne znam jel i kome isto tako, ali mene je neki dan takva neka 'depresija'/ludilo uhvatilo, jer sam skuzila da imam 10 komada odjece u koje stanem i trebali mm i ja ici na rucak kod njegovih, a ja udri u plac. Pun ormar robe a ja u nista ne stanem. Bas me opralo posteno 😅

Jutrooo cure sretno na pregledima.. Mene ovo opere svaki dan kad trebam ic negdje.. Zadnje sam plakala jer je zahladilo a ja na noge imam samo dvoje patika koje mogu obuci i morala sam ih oprati i trebalo sve biti okej jer se zbilja osuse brzo aliii me ves masina izdala i nije centrifugirala i ostale su skroz mokre i to bilo u nedjelju a ja u pon ujutro trebala ic kod doktora.. Oplakala sam u nedjelju sat vremena i bila bjesna i rekla kak jedva cekam da rodim i da budem opet normalna hahhaha na kraju sam jedne susila malo fenom i hajd uspjela ih osusit za pon ujutro. Ista situacija mi je sa tajicama i ja sam kupila ove u lidlu medjutim kako zbilja samo u njih stanem i stalno sam u njima i imam dva para ja sam vec dvoje sahranila jednostavno se izlizale i pukle izmedju nogu. Jucer kupila druge i sad sam opet na dvoje para i molim boga da izdrze sad do kraja jer inace necu izlazit iz kuce. 

10. Rujan 2019. 10:49

Deja1988

Imam dvoje traperice i 3 trudnicke tajice-1 deblje i 2 tanje….Dovoljno..😁 Za obuti imam tenke i zatvorene platforme…
    Mene pere depresija jer sam dobila par strija nisko ispod trbuha,i opet me koza svrbi,imati cu paukovu mrezu na trbuhu😭😭😭😭😭😭😭😭😩😩😩😩 Uzasno me to frustrira….ja ludim a dragi me tjesi da su njemu strije bas sexy😁

Nemoj se bzvz deprimirati moj je katastrofa pogotovo sada kada je koza obisila ko od babe sise a jos pun strija uzas al sto cu, ja se tjesim mozda mi muz kada plati da odem ukloniti visak koze 😂😂

LollyBB
    10. Rujan 2019. 10:54

Jutro, cure. Tko ide u Merkur, tamo je dr Flisar. U petak će mi inducirati porod zbog dijagnoze tlaka i gestacijskog. Iznenadila sam se jer je Roki rekao par dana nakon termina, ali eto, ona hoće prije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.