Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    09. Rujan 2019. 19:01

Venus

Nadam se da vam nece trebati indukcija, i ja bi radiie rodila dva tjedna prije nego dva kasnije 😃😃

Meni sutra pregled, kad se sjetim da me veceras ceka kupanje, pranje kose i depilacija od glave do pete vec sam umorna, i onda grcevi i probadanje nakon toga od umora… 😒😒

Samo da se nisam vise otvarala u medjuvremenu i lako cu dalje

I ja idem sutra 😊 I upravo obavila sve 😥 Jedva disem 😪

• irma123
    09. Rujan 2019. 19:30

S cim ste planirale prat bebe u pocetku?

Julie
    09. Rujan 2019. 19:41

irma123

Par kapi bademovog ulja u vodu i to je to.

anemone
    09. Rujan 2019. 19:41

Julie, vjerovatno da i meni kaže da mogu ic odma rodit rekla bi Aj koji drugi dan 😂 Držim fige da te primi čim prije da te ljudi ne ispituju vise 😃
    A sta se tiče labradora, vjerujem da ćete se družit i duže, jos je on mladić 😊😊 
    ja sam svojima mislila Dat da ponjuše jaje dok dođemo doma, Ljencine su teške pa ih vjerovatno to nece puno interesirat 

Venus
    09. Rujan 2019. 20:37

Ja jos nisam pocela pripreme pred pregled, prvo sam morala spavanac da skupim snage 😅😅

Manich ma ja mirujem vec skoro dva mjeseca, i zadnji mjesec strogo, ier mi je cerviks 1/2 clanka i prst uloziva. Al zadnjih dana sam se svako malo dizala, malo do wca, malo do kuhinje, pa malo sjest pred kucu, nisam mogla odolit vise, pa se nadam da se nije pogorsalo sta.

Jer dosta me hvata ono zicanje kroz cerviks i mjehur zadnje vrijeme, nekad cak i kad legnem spavat na vecer pa pocnem poskakivat u krevetu

• irma123
    09. Rujan 2019. 20:56

Julie

irma123

Gdje ima za kupit bademovog i koliko dode ak znas mozda?

• lalolitala
    09. Rujan 2019. 21:00

irma123

Julie

irma123

Gdje ima za kupit bademovog i koliko dode ak znas mozda?

To u ljekarni uzmes.. nije ti skupa bocica. A ful dugo traje

• lalolitala
    09. Rujan 2019. 21:01

Venus

Ja jos nisam pocela pripreme pred pregled, prvo sam morala spavanac da skupim snage 😅😅

Manich ma ja mirujem vec skoro dva mjeseca, i zadnji mjesec strogo, ier mi je cerviks 1/2 clanka i prst uloziva. Al zadnjih dana sam se svako malo dizala, malo do wca, malo do kuhinje, pa malo sjest pred kucu, nisam mogla odolit vise, pa se nadam da se nije pogorsalo sta.

Jer dosta me hvata ono zicanje kroz cerviks i mjehur zadnje vrijeme, nekad cak i kad legnem spavat na vecer pa pocnem poskakivat u krevetu

I ja sutra na pregled al s nadom da se pocelo nesto desavat. Eto vidis... od tolkog mirovanja sad nece van 🤤

Frajla
    09. Rujan 2019. 21:01

Dok vidim ovako malo natipkanih stranica znam da nitko nije u radaoni 🤪
    Deja, pa ne moras dvije kremsnite, al bar jednu 😉
    Bila sam u lidlu, vidim da je to pure kolekcija, iako nisam vidila u katalogu da su to napisali 🤔 ugl te stvari su presuper, nesto skuplje, ali puuuuuno kvalitetnije i ugodnije od onih "obicnih". Nisam uzimala potkusulje i grudnjake jer ih stvarno imam dosta. Uzela si jednu haljinu s rukavima do laktova, traperice koje cu na kraju  vratiti i onu jaknu za nosenje bebe 🎉
    Btw. Tko nije stigao danas mozda ce i bolje proci sutra kada svi vrate sto im ne odgovara 😉
    Za malog sam htjela puno toga, ali me zivciraju njihov dvobroji. Imaju 74/80 sto mu je na knap vec sad, iduce je 86/92 sto je zapravo 92 i preogromno je 😡tako da na kraju nisam nista

09. Rujan 2019. 21:02

Aurora87

Ja sam kupila hippovo ulje u mulleru, nekih 18 kn, s tim sam planirala kupati, isto je bademovo

Morat cu i ja uzeti.. Nisam zapisala kozaa pa sam zaboravila.. Mislim da ima taj od hippa i u bipi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI