Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    october30
    09. Rujan 2019. 17:32

felicita28

Cure iz zagreba, u lidlu na sveticama imate satorsku prodaju. Sve ono sto nisu prodali kroz cijelu godinu je tamo po bagatela cijenama…ja sam sad bila s dragim kupili smo brdooooo stvari za nikakve novce…za bebe 3 komada carapica po 5 kn, hlacice 3 komada 20 kn, body 3 komada 20 kn, ma nema cega nema…isto tako za trudnice od grudnjaka po 20 kn do majica, topova, za kucu pomagala…kad udes tamo ima sto treba i sto ne treba ali je ogromma guzva i treba kopati. Mislim da traje danas, sutra i prekosutra to

Isto za ove u blizini Rijeke ima sator ispred Lidla na Kukuljanovu.. 

09. Rujan 2019. 17:42

irma123

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aylakoliko kapi espumisana dajes? U svaku bocicu/prije svakog podoja ili rijeđe?

Dajem 3-5 puta dnevno kako kada napravim prvo 60ml da popije to s kapima i onda joj pravim jos bez kapi, da bi sve kapi popila i mogu reci da je sada dobro nakon kapi navecer prije spavanja dajem obavezno da mi nebi cijelu noc urlikala a ujutro katkad dadem jer nakon snena mi se neda al sam cula da netreba ni podrignuti da ce se zrak razraditi al mojoj treba da podrigne jer se izbljuva

Hvala ti 😊 cinilo mi se puno prije svakog podoja davat toliko kapi. Onda cu probat tako ujutro, popodne, navecer pa cemo vidjet kako ce bit.

Ja sam pitala bila cure s ljetnih i jedna je rekla da daje na zlicicu posto doji pa o ti probaj ako dojis

Jesam, prihvaca, cini mi se da mu se cak i svidjaju te kapi 😀 hvala puno 😘

Nisam u toku pa ak mi moze netko objasnit cemu sluze te kapi?😁

Za nadutost, da se mjehurici ne stvaraju u crijevima koji jako pate bebu, i moja prducka samo tako  i podrigne sada 

Julie
    09. Rujan 2019. 17:43

Regina i meni je drago sto sam tamo od samog početka, upoznala sam zaista hrpu liječnika i svi su bili divni. Zato stojim iza toga da usluga u državnim bolnicama nije uvijek dno dna kako se govori, eto ginekologija na Merkuru je mrak. Bude puno ljudi ali oni nadu osmjeh za svakoga i nema tu dernjave i sve naprave. 
    Anemone ne znam ti ni sama odgovor 😂🥰 ja bi išla roditi da završim sa time i to samo jer sam nestrpljiva i podsvjesno sigurno malo u strahu pa da ne čekam jer je to još gore. Da mi sad kaže doktor idemo vjerojatno bi mu rekla aj rade sutra. 😂😂😂😂
    Tako da ni sama ne znam. Dragi ide sa mnom, nadam se gore Matijevicu ili Rokiju i to će biti ekipa za 5. Njih poznajem pa mi je to u glavi da će mi biti lakše ako su oni tamo.  Samo znam da sam ushićena i da me pere adrenalin. Petkom je on premda bude i nekim drugim danima koliko sam vidjela ali nije to mjerilo jer su sad mijenjali ko je koga stigao zbog godišnjih. Ne volim da me svaki dan svi pitaju da li sam rodila jer mi to stvara nervozu, vrtim istu priču barem tri puta dnevno. Drago mi je da pitaju ali to već traje dva tjedna. Isto tako kad nekog sretnem odmah još si u komadu.....mislim i ja bi isto pitala ali ne mogu svaki dan 10 puta pričati jedno te isto. Dosadna sam sama sebi vise. 
    Deja sezona šećera je otvorena, čega ti je srce željno udri sad. 😂🥰

Julie
    09. Rujan 2019. 17:52

Anemone sto se tiče pasa, iz literature znam pa ćemo provesti u praksu je to da se ne smije tjerati psa od bebe jer se onda osjećaju zapostavljeno i zapravo ne znaju zašto ih se kudi. Kad dođem doma iz bolnice idem gore sama, dragi će s malim ostati u autu da se ja sa njima pozdravim i pomazim jer kad me ne vide par dana tipa odemo na put Itd to je onda cvilez samo takav. Bebu cemo dati da ju ponjuše, lizanje ne dopuštam. Julie (križanja pit bulla) ima bas izraženu tu majčinsku osobinu, svu djecu prijatelja obilazi i igra se sa njima. Nikoga nije do sad ni srušila a kamoli ista, kad nam je kumče došlo ona je sjedila pored jajeta i ni makac 😂🙈 
    Ko na straži 😂😂😂😂 kak mali bude rasao tako ću ja biti prisutna dok se upoznavaju tj mali nju i dok se igraju jer djeca svašta znaju sto nehotice sto zato jer nisu svjesna sto rade pa uštipnu Itd. Labrador nam je već stari deda, napunio je 11 godina i već se vidi da ga godine malo gaze tako da računamo još možda dvije godine sa njim 😔 ako bude sreće. 

• ReginaP
    09. Rujan 2019. 17:55

Meni se mali od petka bas jako jako smirio pa sam se ponadala da cu se za vikend porodit, ali nista od toga.. ja sad imam osjećaj da Ce mi morat inducirati porod jer se apsolutno nista ne dogadja.. stvarno mi se ne da vise osluskivat i iscekivat 😒

Julie
    09. Rujan 2019. 17:57

ReginaP

Meni se mali od petka bas jako jako smirio pa sam se ponadala da cu se za vikend porodit, ali nista od toga.. ja sad imam osjećaj da Ce mi morat inducirati porod jer se apsolutno nista ne dogadja.. stvarno mi se ne da vise osluskivat i iscekivat 😒

Ti mene pričekaj pa ćemo skupa tiskati 😂🙈

• ReginaP
    09. Rujan 2019. 18:01

Julie

ReginaP

Ti mene pričekaj pa ćemo skupa tiskati 😂🙈

Kako je krenulo jos ces ti prije mene 😆 

PatyDi
    09. Rujan 2019. 18:06

ReginaP

Imas jos 2 tjedna...ja se na tvome mjestu ne bih dala inducirati, pogotovo ako je sve u redu...za to vrijeme se bebe uvijek same pokrenu i vjerujem bude lakse nego "na silu"

Venus
    09. Rujan 2019. 18:08

Nadam se da vam nece trebati indukcija, i ja bi radiie rodila dva tjedna prije nego dva kasnije 😃😃

Meni sutra pregled, kad se sjetim da me veceras ceka kupanje, pranje kose i depilacija od glave do pete vec sam umorna, i onda grcevi i probadanje nakon toga od umora... 😒😒

Samo da se nisam vise otvarala u medjuvremenu i lako cu dalje

09. Rujan 2019. 18:24

Venus

Nadam se da vam nece trebati indukcija, i ja bi radiie rodila dva tjedna prije nego dva kasnije 😃😃

Meni sutra pregled, kad se sjetim da me veceras ceka kupanje, pranje kose i depilacija od glave do pete vec sam umorna, i onda grcevi i probadanje nakon toga od umora… 😒😒

Samo da se nisam vise otvarala u medjuvremenu i lako cu dalje

Nas dvije se pratimo ha? Ja sam nekak ocekivala da ce mi doktorica reci danas da sam otvorena ili nesto tako  mislim zbog mene i moje aktivnosti ono bas sam stalno na nogama i puno setam i mislila sam ds ce to skoditi ili nesto znaciti ali na kraju evo pise cerviks odrzan, ušće zatvoreno.. Mislim znam da je okej da sam zatvorena u ovim tjednima jos i da nije vrijeme jos ali evo ja sam bila uvjerena da sam ja mozda i previse aktivna pa da nisam mozda nesto pokrenula.. Izgleda da cu i ja na kraju dogurat do samog kraja samo se zbilja nadam da ce krenut sve samo jer me malo plasi to induciranje nakon sto se nista samo ne pokrene. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.