Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    09. Rujan 2019. 15:54

Biobazu sam ja koristila u pocetku kad su je poklonili u dmu, al mi je izazivala uzasan svrab na stomaku, il mi je jendostavno bila koza u toj fazi tad. Onda sam pocela mustelu i prestalo je svrbit...

Meni fale moje stare manje cvrste grudi, narasle su oko 7cm u opsegu 😅😅

Venus
    09. Rujan 2019. 15:56

Dijmar al taj bris na streptokok je samo onako iz rodnice, koliko sam shvatila za njega ne stavljaju spekulum jer ti ne cacka po cerviksu. A spekulum i je problematican dio

09. Rujan 2019. 15:57

DijMar

Manichak ti iduci put uzima bris za streptokok opet ce ti gurat stapic i onda nakon toga si mirna 😬
    Auroranjima u TA se uopce ne da raditi…svugdje ista situacija 😒 ko da smo mi jako sretne sto moramo dolaziti svako malo 🙄

Paaa da to znam ali kazu da to ne ide sa cerviksa pa onda ne gura to zeljezno govno unutra vec samo onako u rodnici prodje sa stapicem to cu podnjeti jos.. A koliko sam skuzila ona pred kraj tek ne pregledava zene.. Bila jedna moja poznanica ona je danas 39+3 dana i bila na ctg-u dok sam ja bila na pregledu i pita ju doktorica nista se ne desava ova kaze pa ne.. I doktorica joj gleda u knjizicu i kaze hajd pogledat cu te nismo sad dugo.. Danas nije spominjala cak ni osijek vise pa postoji mogucnost da me nece ni slat u os uopce nego da cu sad ici valjda svaki tj kod nje tu i tako do kraja.. 

09. Rujan 2019. 15:59

A gdje nam je Julie? Jel pava ili je otisla u bolnicu.? 😂🤗

Frajla
    09. Rujan 2019. 16:16

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Kakvi su ti rucnici za bebe? Jesu deblji il oni full tanki?
    Jer zna xy puta pisat da je 100% pamuk za posteljinu i plahte i ono dodjem a pod prstima vidim da nije i onda okrenem odmah etiketu i vidim da uistinu nije 😒

75x75 cm, to je stvarno malecko 🙄
    Je da stavis bebu dijagonalno, ali za par mjeseci su ju neces moci zamotati u njega

I mislila sam se, to za negdje prvih par mjeseci… Trazila sam 110x110 ali tesko da nalazim tu velicinu…

Ja sam nedavno uzela iz ethereal onaj jedan sto imaju 100x100 i malog od cca 80 cm bez problema umotam. A dobar mu je jos i njihov 90x90
    Nisam vidala vece te s kapuljacom

Nisam vidjela da imaju 100x100, najveci su im 90x90 🤔…ali pitat cu mozda bi htjeli vece napravit ili samo nemaju trenutno na zalihama svakako cu njihov uzet jer je premekan 😍

Ocito nemaju sada
    Evo ovakav
    https://www.ethereal.hr/hr/ru%C4%8Dnik-sa-kapulja%C4%8Dom-100x100cm-bijeli
    Meni su njihovi stvarno presuper, samo sto sam uvjek skrta za postarinu 😏
    Ako ti nije kasno krajem 10 mj je sajam u splitu, onda znaju i na webu dati popuste 😉

PatyDi
    09. Rujan 2019. 16:36

Ahaaaa stvar je u njemu, a ne u stapicu...ja mislila da vam je ovaj dio neugodniji jer meni je gore ovo cackanje...

Julie
    09. Rujan 2019. 16:51

Tu sam ja. Mali je danas mirniji pa se nadam da je to ono pred porod jer ludim vise od iščekivanja 😂🙈🧸
    Aurora zao mi je da su ti tak šturi i bezveze pregledi, ali nije svugdje tako srećom.
    Meni je uvijek lijepo na pregledu jer napravimo uzv i našalimo se i popričamo o svemu, ctg isto. Bas mi je lijepo sad ići pred kraj iako dugo sve to traje.
    Sad u petak sam bila, Roki je imao svojih 5 minuta, mi smo se valjali od smijeha i još smo pričali o psima jer on ima haskija a mi labradora i križanku pit bulla pa smo komentirali odgoj pasa Itd. Ugl koješta. Bila sam unutra preko pol sata, eto zao mi je sto vam je tako jer ja ću ovo imati bas u lijepom sjećanju.

09. Rujan 2019. 17:07

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aylakoliko kapi espumisana dajes? U svaku bocicu/prije svakog podoja ili rijeđe?

Dajem 3-5 puta dnevno kako kada napravim prvo 60ml da popije to s kapima i onda joj pravim jos bez kapi, da bi sve kapi popila i mogu reci da je sada dobro nakon kapi navecer prije spavanja dajem obavezno da mi nebi cijelu noc urlikala a ujutro katkad dadem jer nakon snena mi se neda al sam cula da netreba ni podrignuti da ce se zrak razraditi al mojoj treba da podrigne jer se izbljuva

Hvala ti 😊 cinilo mi se puno prije svakog podoja davat toliko kapi. Onda cu probat tako ujutro, popodne, navecer pa cemo vidjet kako ce bit.

Ja sam pitala bila cure s ljetnih i jedna je rekla da daje na zlicicu posto doji pa o ti probaj ako dojis

Jesam, prihvaca, cini mi se da mu se cak i svidjaju te kapi 😀 hvala puno 😘

I mojoj pasu nema vise histericnog plakanja, vristanja, mlataranja rukama i nogama od bolova, spava kao anđeo 😊 nista i drugi put ☺️😘

• ReginaP
    09. Rujan 2019. 17:24

Julie

Tu sam ja. Mali je danas mirniji pa se nadam da je to ono pred porod jer ludim vise od iščekivanja 😂🙈🧸
    Aurora zao mi je da su ti tak šturi i bezveze pregledi, ali nije svugdje tako srećom.
    Meni je uvijek lijepo na pregledu jer napravimo uzv i našalimo se i popričamo o svemu, ctg isto. Bas mi je lijepo sad ići pred kraj iako dugo sve to traje.
    Sad u petak sam bila, Roki je imao svojih 5 minuta, mi smo se valjali od smijeha i još smo pričali o psima jer on ima haskija a mi labradora i križanku pit bulla pa smo komentirali odgoj pasa Itd. Ugl koješta. Bila sam unutra preko pol sata, eto zao mi je sto vam je tako jer ja ću ovo imati bas u lijepom sjećanju.

Meni je bas drago sto sam odabrala Merkur, ekipa je stvarno u elementu i svi su jako dragi i bas se ugodno osjecam. A jbg ovo što cekam iskoristim za procitat nesto

anemone
    09. Rujan 2019. 17:26

Julie, znam da je glupo pitanje, ali koji su tvoji osjećaji trenutno? Ja ni sama ne znam sta bi rekla nekom ili mislila. Koliko jedva čekam da krene toliko me i strah 😃
    Petkom je on uvijek? Sestrični je bio na porodu i kaže da joj je bio bas super 😊
    A i ima velik plus čim si napisala da ima psa 😁
    Mi imamo labadora i princa miješane krvi (staford-rodezijski gonič lavova) i malo me strah kako ce reagirati na bebu, sta si ti mislila Napravit za upoznavanje? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.