Laolita zbog cega si mirovala, meni je u 26tt otkriveno za cerviks/ 16.07 i od tad mirujem, al kad je pao s 2/3 na 1/2 onda bas strogo mirujem...
26.9. Punim 36tt i zivim za taj dan da se malo opustim 😂😂 jel ti bas izrijekom gin rekao da tada mozes? Ja cu sutra pitati doktoricu bas, stvarno se osjecam ko zombi od kuce i lezanja, a o pustim bolovima da ne pricam
Curke jel kojoj trne neki dio tijela? Meni se desava u zadnjih mj dana da mi sa desne strane ispod siske gdje pocinju rebra onak dio utrne ako lezim na desnom boku i to odma cim legnem osjetim onak da trne kontam da to mozda beban ili nesto pritisne zivac pa trne tako.. Vec sam se i navikla na to samo mi je cudno. I znate sta me jos pocelo patit zadnjih dana toliko mi fali spavanje na stomaku da se stalno naginjem kad tonem u san na stomak da legnem i onda me malac opali pa se odmaknem.. Vjerujem da je to sve sada zbog toga sto se vise nemogu namjestit nikako pa sam neispavana..
meni isto trne ispod desnog rebra .. kaze gin da je normalno , a sto se spavanja tice spavam na trbuhu na pola nekako i na ledjima jer na bokovima ni lijevom ni desnom nit mogu zaspat a i beeba me udarat pocne
I meni isto trne s desne strane, vec sam mislila da je to do mene e, a jeli ijedna od vas operirala oci ikad? Ili cula da se dioptrija vraca zbog naprezanja na porodu?
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Irma ja sam kupila u ljekarni, nekih 15-ak kuna i imas za puno puta.
Gdje je Angelina? Nadam se da je sve ok.
I dragi mi je nasao tajice u Lidlu na Sveticama pa mi je uzeo troje jer cu ih nositi i nakin sto rodim, super mi je to sto su visoke i nisu mi gola leda, samo nabijem duks oreko i super za jesen/zimu.
I dragi mi je nasao tajice u Lidlu na Sveticama pa mi je uzeo troje jer cu ih nositi i nakin sto rodim, super mi je to sto su visoke i nisu mi gola leda, samo nabijem duks oreko i super za jesen/zimu.
Ja bas danas razmisljala kak bi mogla nastaviti nositi te tajice jer mrzim kad mi se otkriju bubrezi 🤪
Ja bas danas razmisljala kak bi mogla nastaviti nositi te tajice jer mrzim kad mi se otkriju bubrezi 🤪
Ma meni je to bas super stvar, fakat griju.
Manich meni je cijelu trudnoću falilo lezanje na trbuhu i ledima i sad legnem na leda al vrlo kratko i dalje sam vijerna boku 😂 a na trbuhu sam pokusala leci al nejde mi bas, boli me livo rebro koje me pocelo boliti za vrijeme poroda i primjetila sam da me i dalje boli 🙄🙄 nezz sto mu je, nadam se da nije napuknulo pa me zato boli ili je beba natukla ga jer je bilo to prije izgona nego sto je doktor nasio na mok trbuh 🥴
I ja danas svratila u lidla po potkošulje za dojenje i grudnjake za dojenje, te maloj uzela majčice, tajice i jaknicu. Bebaču uzela samo jednu pidžamicu jer smo ranije muž i ja nakupovali robe za njega u c&a i h&m. Bilo je dosta vreća za spavanje, čine mi se kvalitetne ali nisam uzela, koristit će sekine :). Tajice i hulahopke za sebe nisam uzimala imam nešto od ranije, a i kako se bliži termin računam da ne stignem nositi. Kad uđem u dućan ja bi sve kupila, a onda se sjetim da se nekako te veličine sve brzo prerastu, još u pranju se skrate, pa malo i razum prevlada :)
Sortiraj odgovore
Najstariji