Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    09. Rujan 2019. 18:28

DijMar

ReginaP

Meni se mali od petka bas jako jako smirio pa sam se ponadala da cu se za vikend porodit, ali nista od toga.. ja sad imam osjećaj da Ce mi morat inducirati porod jer se apsolutno nista ne dogadja.. stvarno mi se ne da vise osluskivat i iscekivat 😒

Imas jos 2 tjedna…ja se na tvome mjestu ne bih dala inducirati, pogotovo ako je sve u redu…za to vrijeme se bebe uvijek same pokrenu i vjerujem bude lakse nego "na silu"

Naravno da necu raditi probleme ako nesto nije u redu, ali ako je planiram odbit inducirani.. nekako me bas odbija sama pomisao na to radjanje na silu.. a mozda sam samo neuka 🤷

• pahuljicaa
    09. Rujan 2019. 18:45

Ja se danas osjecam pregazeno 🙄😶 do prije tjedan-dva sam prohodala i do 6-7 km dnevno, svaki dan kuhala rucak, prala podove,prozore,namjestaj, usisavala, stigla i na kave i shopping i u posjete i sada mislim da me to sve sustiglo... sve me boli.. lijevi bok, leda, noge mi gore, ruke su mi visak, trnu mi prsti, umor, mucnine...😏😏🐋

• Pikulica19
    09. Rujan 2019. 18:57

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Kakvi su ti rucnici za bebe? Jesu deblji il oni full tanki?
    Jer zna xy puta pisat da je 100% pamuk za posteljinu i plahte i ono dodjem a pod prstima vidim da nije i onda okrenem odmah etiketu i vidim da uistinu nije 😒

75x75 cm, to je stvarno malecko 🙄
    Je da stavis bebu dijagonalno, ali za par mjeseci su ju neces moci zamotati u njega

I mislila sam se, to za negdje prvih par mjeseci… Trazila sam 110x110 ali tesko da nalazim tu velicinu…

Ja sam nedavno uzela iz ethereal onaj jedan sto imaju 100x100 i malog od cca 80 cm bez problema umotam. A dobar mu je jos i njihov 90x90
    Nisam vidala vece te s kapuljacom

Nisam vidjela da imaju 100x100, najveci su im 90x90 🤔…ali pitat cu mozda bi htjeli vece napravit ili samo nemaju trenutno na zalihama svakako cu njihov uzet jer je premekan 😍

Ocito nemaju sada
    Evo ovakav
    https://www.ethereal.hr/hr/ru%C4%8Dnik-sa-kapulja%C4%8Dom-100x100cm-bijeli
    Meni su njihovi stvarno presuper, samo sto sam uvjek skrta za postarinu 😏
    Ako ti nije kasno krajem 10 mj je sajam u splitu, onda znaju i na webu dati popuste 😉

Frajla ma mislim uzet jos toga, pa cekam da vidim bar toliko da postarinu ne placam 😂 postarina mi je pucanje u prazno 🙈 ali da ja bi def taj veci
    Deja vidjela sam ti soc. ginekologa, mladji je naravno da je njezan 🤣🤣🤣 mogla bih se prebacit kod njega 🙈🙈🙈  Drago mi je da si zavrsila dijetu, sad lagano na onu nutelicu da te secer za pocetak ne sokira 🥰🥰🥰🥰

PatyDi
    09. Rujan 2019. 18:59

ReginaP

DijMar

ReginaP

Meni se mali od petka bas jako jako smirio pa sam se ponadala da cu se za vikend porodit, ali nista od toga.. ja sad imam osjećaj da Ce mi morat inducirati porod jer se apsolutno nista ne dogadja.. stvarno mi se ne da vise osluskivat i iscekivat 😒

Imas jos 2 tjedna…ja se na tvome mjestu ne bih dala inducirati, pogotovo ako je sve u redu…za to vrijeme se bebe uvijek same pokrenu i vjerujem bude lakse nego "na silu"

Naravno da necu raditi probleme ako nesto nije u redu, ali ako je planiram odbit inducirani.. nekako me bas odbija sama pomisao na to radjanje na silu.. a mozda sam samo neuka 🤷

Pa da, slazem se s tobom...ionako nas uvjeravaju da je do 42.tj sve jos u terminu

PatyDi
    09. Rujan 2019. 19:01

Venus

Nadam se da vam nece trebati indukcija, i ja bi radiie rodila dva tjedna prije nego dva kasnije 😃😃

Meni sutra pregled, kad se sjetim da me veceras ceka kupanje, pranje kose i depilacija od glave do pete vec sam umorna, i onda grcevi i probadanje nakon toga od umora… 😒😒

Samo da se nisam vise otvarala u medjuvremenu i lako cu dalje

I ja idem sutra 😊 I upravo obavila sve 😥 Jedva disem 😪

• irma123
    09. Rujan 2019. 19:30

S cim ste planirale prat bebe u pocetku?

Julie
    09. Rujan 2019. 19:41

irma123

Par kapi bademovog ulja u vodu i to je to.

anemone
    09. Rujan 2019. 19:41

Julie, vjerovatno da i meni kaže da mogu ic odma rodit rekla bi Aj koji drugi dan 😂 Držim fige da te primi čim prije da te ljudi ne ispituju vise 😃
    A sta se tiče labradora, vjerujem da ćete se družit i duže, jos je on mladić 😊😊 
    ja sam svojima mislila Dat da ponjuše jaje dok dođemo doma, Ljencine su teške pa ih vjerovatno to nece puno interesirat 

Venus
    09. Rujan 2019. 20:37

Ja jos nisam pocela pripreme pred pregled, prvo sam morala spavanac da skupim snage 😅😅

Manich ma ja mirujem vec skoro dva mjeseca, i zadnji mjesec strogo, ier mi je cerviks 1/2 clanka i prst uloziva. Al zadnjih dana sam se svako malo dizala, malo do wca, malo do kuhinje, pa malo sjest pred kucu, nisam mogla odolit vise, pa se nadam da se nije pogorsalo sta.

Jer dosta me hvata ono zicanje kroz cerviks i mjehur zadnje vrijeme, nekad cak i kad legnem spavat na vecer pa pocnem poskakivat u krevetu

• irma123
    09. Rujan 2019. 20:56

Julie

irma123

Par kapi bademovog ulja u vodu i to je to.

Gdje ima za kupit bademovog i koliko dode ak znas mozda?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.