Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    08. Rujan 2019. 11:03

Tako i ja, skroz sam uzbudena 🤪🧸
    Iščekujem stalno kad će to krenuti. 

ygritte
    08. Rujan 2019. 11:23

Masa castitam na bebici 🥰
    Angelina i Leona nadam se da sve ide kako treba, iscekujemo dobre vjesti uskoro 😀
    Gledajuci sve ove bebice kako dolaze bas postajem nestrpljiva 😊

• danica_zvijezda
    08. Rujan 2019. 11:27

Maša čestitam🤗

08. Rujan 2019. 11:36

Maša62

Stigla nam je Maša u 23:55 47 cm i 2930 .Sad se mazimo već sat i pol 🥰

Cestitam divnaaaa vjest. Brz oporavak zelim   ❤️😘

Venus
    08. Rujan 2019. 11:49

Jutro cure, vidim da je krenula opca nesanica u nasem chatu. Ja rijetko kad zaspem prije 2-3, a svako jutro se budim oko 5ipo piskit, i to ono kad jedva dodjem do wc-a koliko mi je pun mjehur. Al onda se najmanje sat vremena mucim i pokusavam zaspat ponovo. Al srecom napokon osvjezilo i kod nas na jugu pa nakon par mjeseci napokon se mogu uz dragog skupit 😅

Bas nam je baby boom, izgleda da je i kod Leone real deal ovaj put. Jedva cekam vijesti i iskustva☺️

Ja se tako u zoru vrtim i nemogu zaspat i bas onda pocnem razmisljati o svemu, i kako ce to izgledati kad krenu trudovi i pripreme pred bolnicu

08. Rujan 2019. 11:53

Curke jedva sam uspjela procitat sve. Pola sam zaboravila... Ugl Angelina sretnoooo javi nam se.. 😘❤️ 
    Samy zao mi je zbog situacije drzi se.. 
    Ja sam jucer imala tako ispunjen dan i bilo mi je ljepo ali sam se i preforsirala jer me sve zivo boli jedva sam zaspala nocas. Danas beban mirniji malo pa sam zabrinuta ali vjerujem da je takav jer sam i ja premorena. Tesko mi pada ovo sve sada jer volju i zelju za setnjom druzenjem i sve imam ali me tijelo izdaje.. Stomak me vuce prema naprijed ja se ispravljam pa onda ledja bole.. Shvatila sam danas da je vrijeme da prihvatim cinjenicu da moram usporiti i da nema vise cijeli dan biti na nogama. Kaze mi mama maloprije a bome sta bi ti pa uskoro ces i ti roditi sta bi ti do kraja trudnoce hopsala okolo ko da ne nosis dijete u trbuhu.. Heh i tako od danas lezanje sto vise da nadoknadimo malo snagu.. 

mc_zgb
    08. Rujan 2019. 12:03

Bome sam i ja morala usporiti prije kojih tjedan dana, jer sam shvatila da mi je baš teško postalo 
    Moram vam ispričat anegdotu od neki dan, moj mozak je lud: neki dan došao tata po mene, vani kiša lijeva i izlazim ja iz zgrade i imam jedno 20-tak stepenica za popest se. I kako mi se nije dalo otvarati kišobran za tih 5 sekundi na kiši, moj mozak je skroz nešto zabrijao i ja počela trčati po tim stepenicama i to po dvije stepenice odjednom   Dakle nakon što sam tako preskočila 4 stepenice, skužim ja nešto mi čudno, teško mi ide i onda se počela sama sebi smijati kako sam glupa i zaboravila da imam dijete u sebi  Muž mi je umro od smijeha kad sam mu ispričala.

• Pikulica19
    08. Rujan 2019. 12:11

Julie

Jutreko svima ☀️
    Pikulica domasam, zaspala oko 5 i sanjala da mi je pukao vodenjak i govorim dragom al nisam kosu oprala,ne idem takva 😅 a noćas zaista gledam bi li ju oprala i kazem necu budem ujutro i ona vidim Angelina ide gore i mislim si aj ti nju operi za svaki slucaj 😂🙈

🤣🤣🤣🤣 Joj to mene uvijek potjera isto u kupaonu jer ovako kako nigdje ne mogu onda mogu imat i po par dana kosu nit se masti nit je prljava... 🙈
    Ma jos malo ces i ti, ja mislim ak dodjem do tih tjedana da cu kampirat ispred bolnice od uzbudjenja 🤣🥰 ili cu biti stalno u onoj crkvici ispred bolnice 😁😂
    ... 
    Jutros se probudim u pol 5 i rastura me bol na mjestu desnog jajnika kao da noz imam zabijen i jos ga netko onak vrti 😞, a spavala i lezala sam na lijevom boku... Jel to koju tako bolilo? 

Maša62
    08. Rujan 2019. 12:12

Hvala Vam svima .
    Porod je prošao super iako je se odužilo na cijeli dan .Što se tiče Vinogradske bolnice imam samo rijeci hvale znaci svi su super i sestre i babice i doktorice hvala im svima.Što se tiče poroda dobila sam gel i relativno sam se brzo otvarala rekli brzinom drugorotkinje iako sam prvorotkinja.P.s. epiduralna je spas jer nisam bas znala prodisati svaki trud i grcila sam se pa je još vise boljelo nakon epiduralne sam spavala dok sam čekala da se skroz otvorim .Izgon trajao 5-10 minuta i prošao super iako su me i malo recnuli.

Frajla
    08. Rujan 2019. 12:12

Uh, bome se i ja osjecam dobro dok ne pocnem neszo raditi, onda tek skuzim kak sam spora i troma.
    Hb ja ne patim od nesanice, moje djete ne spava umjesto mene 😆
    Nocas si je frajer bio budan jedno sat vremena oko 1. Jutros sam odmah imala razgovor s muzem, jer stalno vjecamo hocemo starijem kupiti veci krevet za njegovu sobu ili cemo jos jedan kinderbet za bebu. Danas smo dogovorili da kinderbet uzimamo, jer mi ne pada na pamet ici po noci ici sjediti u njegovu sobu dok ne zaspe, ovak sam ga u polusnu uvjeravala da legne i drzala za ruku kroz ogradicu. Dok je u malom kreveticu uvjek ga mogu probati prebaciti u njegovu sobu i vratiti kod nas ako ne ide...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.