DijMar ja mislim da ti dragi samo jako fali 😊 Koliko jos do povratka?
Manich ja mislim da mozes s kremom. Ionako posteljica filtrira stetne stvari a i nine ti tako strasno. Mislim da je cak netko ovdje pisao (neznam vise, puno se pise 😊) da je bolje krema nego da se britvicom izrezemo pa moze do infekcije doci. I ja sam se malo zapustila a u petak mi pregled i razmisljam da si uzmem kremu, iako cak sam dosta uspjesna bila prosli put s britvicom s obzirom da je bilo na sljepo 🙈
Jel ti dolazi bivsi do/oko poroda? U zadnje vrijeme sto god da pitam za bebu ispada da mora i tata pa sam te se bas sjetila. Ne znam kak to ide ako tata nije u hr. Na maticni za prijaviti, za rodiljni inace imas samo 10mjeseci, cak su mi frendicuni za vrtic sad trazili.
Ej a sad citam nisam skuzila kakvih 10 mj za rodiljni?
Ajme curke, meni je danas najgori dan u ovih 8 mj trudnoce 😭 Uzas jedan! Ne samo radi topline i pomanjkanja zraka (ajde sad se malo lakse dise vec) nego od jutra sama sebi idem na zivce, a pogotovo svi i sve oko mene…prvo me ujutro sve bolilo pa je super pomoglo rastezanje i lagana vjezba, ali nakon rucka sam legla i doslovno se svadjala s jastucima 😩 Cijeli dan mi se samo spava i bez volje sam, a potaknuvsi svadju s deckom, toliko sam plakala i ridala da se bebac full uznemirio i morala sam se brzo umiriti jer mi ga je bilo zao, ali u takvom stanju nikako da stanem 😢 Kad sam malo dosla sebi, pojela sam sve do cega sam dosla i sad jedva disem, ali od hrane 😅
Vjerujem u bolje sutra 😌
Da, i ja mislim da ti dragi fali jer tako i ja nekad reagiram kad radi i kad ga nema...narocito kad imam pms haha...stvarno, kad dolazi?
Ygritte, Felicita vjerojatno tek početkom 10. mj, ali ako ja slučajno rodim ranije, onda će prije doći. Ja si nekako računam kasnije Stvar je u tome da ako dođe kako smo prvotno planirali oko termina i ja ne rodim još neko vrijeme, morat će se skoro vratiti i niš ne bi bio doma s nama, dok ovako ako dođe par dana nakon što rodim, bit će duže doma...
Ma fali da, ali brzo mi to vrijeme prolazi pogotovo sad kad sa kod svojih, evo već je mj dana prošlo, a ko da sam se jučer pakirala
A znam, najbolje bi.bilo da rodis u terminu, najidealnije i da on bude doma ili da dode nakon toga...koliko onda bude doma?
Danas je izgleda nesto cudno u zraku... i ja sam cijeli dan nesto tugaljiva bila, pa su me svi nervirali, na kraju kad se sveki pojavila na vratima to je bila zadnja kap... nakon sto je otisla, plakala sam kao kisna godina jer mi se sve tako skupilo... nisam imala snage da pricam s dragim, pa smo onako pisali i bas se posteno potrudio da me oraspolozi... iako je uspio samo da ne placem vise, jer sam tek u razgovoru s njim skontala da me gledaju djecica dok ja tako suze ronim.. mali mi je prisao i pita me, mama zasto places, gdje te boli, gdje si se udarila? Onako svojim djecijim, tuznim glasicem, da sam jos vise pocela plakati i pobjegla u kupatilo... bas mi je nesto tesko danas sve...
Bila sam neki dan otvoriti porodiljni i rekli su mi da dodjem kad bude imao 5 mjeseci s ocem otvoriti rodiljni. Jer kao svatko ima 4 mjeseca rodiljnog ali on moze prebaciti 2 na mene pa tek onda imam 6 (do 1. godine djeteta). 2 mjeseca njemu ostaju, ne mogu se prebaciti. Neznam, vjerojatno je to sve drugacije ako on nije priznao djete. Ugl, ja sam ti totalni idiot za nasu birokraciju i mrzim kad moram bilo kakave papire negdje nositi 😌
Zao mi je sto cujem da se tako ponasa. Zadnje sto se sjecam da si pisala da se javio i rekao da ce pomoci oko bebe i da ste si na ok, zato sam i misllila da ce mozda doci. Eto zao mi je sto ce tebi biti teze, ali bebi takav ni ne treba. Bude dobila ljubavi od tebe i za vise od dvoje 😊 Ja sam bila sama s mamom do 7 god, kad je ocuh dosao u igru, i nista mi nije falilo. Dapace, ja i mama smo zbog toga uvjek imale neku posebnu vezu ❤😊
A znam, najbolje bi.bilo da rodis u terminu, najidealnije i da on bude doma ili da dode nakon toga…koliko onda bude doma?
Sad bi bio nekih 20ak dana pa onda tamo oko Bozica malo duze...
Koliko tvoj ostaje?
Ajoj, nadam se da ce onda doc ili na termin ili malo poslije da se stignete malo druziti jer znam koliko to znaci narocito nama kojima muzevi ili partneri nisu stalno kraj nas...drzim fige ❤❤❤ Moj ce ostat sad 2 i pol mjeseca, do sredine 11. Negdje je uspio iskombinirati. Reko je u firmi pa su mu izasli ususret hvala Bogu, inace bi poludila...ne zelim ovo sama prolaziti i bilo me strah da cu roditi prije nego on dode ali evo dolazi u srijedu pa smo izdrzali ajmo rec :)
A znam, najbolje bi.bilo da rodis u terminu, najidealnije i da on bude doma ili da dode nakon toga…koliko onda bude doma?
Sad bi bio nekih 20ak dana pa onda tamo oko Bozica malo duze…
Koliko tvoj ostaje?
Ma depresija je to, najbolje mi kad prespavam te dane i jednostavno izbjegnem da mi i dodje netko 😔... Ali sve prodje pa ce tako i to...
DijMar pa super ti i ostane, moj ostane 10 dana nazalost a to tako brzo prodje... I da rodim on bi mogao doci na 1-2dana al pitanje je prvo gdje bi se zatekao tada i dali ima uopce aerodrom u blizini jer nema smisla da se vozi jadan 12-15h do Zg i onda toliko i nazad... Izgurat cemo... 😉
Ajoj, nadam se da ce onda doc ili na termin ili malo poslije da se stignete malo druziti jer znam koliko to znaci narocito nama kojima muzevi ili partneri nisu stalno kraj nas…drzim fige ❤❤❤ Moj ce ostat sad 2 i pol mjeseca, do sredine 11. Negdje je uspio iskombinirati. Reko je u firmi pa su mu izasli ususret hvala Bogu, inace bi poludila…ne zelim ovo sama prolaziti i bilo me strah da cu roditi prije nego on dode ali evo dolazi u srijedu pa smo izdrzali ajmo rec :)
Ma super kombinacija mu ispala :D
Sto to onda poslije nece moci doci za Bozic i NG???
Sortiraj odgovore
Najstariji