Mene ne bole ni ruke ni noge ali se osjecam ko buhtla...kad se pogledam u ogledalo smijem se sama sebi...dragi me iz milja zove pahuljica, ironicno naravno 😂😂😂
Naravno da vas sve boli i muci sad na kraju
To je priroda tak sredila da jedva cekamo roditi, tko bi se inace veselio porodu da nam je sve lijepo 🤪
Cao curke da se i ja prikljucim kukanju hahahha i meni je bljak ova vrucina.. Od starih boljki ostalo je da me stopala i dalje ubijaju kad hodam duze od 5 min al i nezelim bas stalno lezati jer zapravo nemam razloga lezati stalno i svaki dan.. Doduse evo dva dana sam malo mirnija sto se tice hodanja jer sad vec i mene pocelo dolje sve probadati kao u jajnicima i ledja pa malo vise odmaram.. Razmisljam si da pogledam sta sam rijesila od stvari za bolnicu i da to barem spremim u vrecicu jednu da mi je na jednom mjestu jer ono rano mi spakirat vec torbu.
Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊
Danas zovem Bubamara webshop da provjerim datum/godinu proizvodnje AS koju planiram kupiti i zena me uvjerava da AS nemaju rok trajanja i nek slobodno koristim sjedalicu od prvog djeteta 😯. Godinu nisam saznala i sad se ne usudim kupit jer naravno postoji rok i stoji u korisnickim uputama. Bas me to nanerviralo 🙄
Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊
Cestitam 😍, mazite se i uzivajte. Zelim ti sto brzi oporavak
Cestitam 😊
Mi dosli u Daruvar, za sada mi je tlak normalan ali sam ostavila mob u Zg. Muz se sutra vraca jer u utorak jos radi pa ce mi ga donijeti tek u utorak ili srijedu kad se vrati u Daruvar. Ko da sam bez ruke otisla....trudnicki mozak 🙄.
Poceli mi naticati gleznjevi na nogama. Ima lijeka osim lezanja?
Noemiii - cestitam 😊😚💝 kako je proslo? Mazite se,pazite i uzivajte! 😊😊
Cestitam i brz oporavak ti zelim 😍😍😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji