Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    25. Kolovoz 2019. 20:13

Mene ne bole ni ruke ni noge ali se osjecam ko buhtla...kad se pogledam u ogledalo smijem se sama sebi...dragi me iz milja zove pahuljica, ironicno naravno 😂😂😂

Frajla
    25. Kolovoz 2019. 20:41

Naravno da vas sve boli i muci sad na kraju
    To je priroda tak sredila da jedva cekamo roditi, tko bi se inace veselio porodu da nam je sve lijepo 🤪

25. Kolovoz 2019. 21:43

Cao curke da se i ja prikljucim kukanju hahahha i meni je bljak ova vrucina.. Od starih boljki ostalo je da me stopala i dalje ubijaju kad hodam duze od 5 min al i nezelim bas stalno lezati jer zapravo nemam razloga lezati stalno i svaki dan.. Doduse evo dva dana sam malo mirnija sto se tice hodanja jer sad vec i mene pocelo dolje sve probadati kao u jajnicima i ledja pa malo vise odmaram.. Razmisljam si da pogledam sta sam rijesila od stvari za bolnicu i da to barem spremim u vrecicu jednu da mi je na jednom mjestu jer ono rano mi spakirat vec torbu. 

• Noemi1
    25. Kolovoz 2019. 22:18

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊 

luce35
    25. Kolovoz 2019. 22:20

Danas zovem Bubamara webshop da provjerim datum/godinu proizvodnje AS koju planiram kupiti i zena me uvjerava da AS nemaju rok trajanja i nek slobodno koristim sjedalicu od prvog djeteta 😯. Godinu nisam saznala i sad se ne usudim kupit jer naravno postoji rok i stoji u korisnickim uputama. Bas me to nanerviralo 🙄

luce35
    25. Kolovoz 2019. 22:24

Noemi1

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊

Cestitam 😍, mazite se i uzivajte. Zelim ti sto brzi oporavak

• Jeja4
    25. Kolovoz 2019. 22:29

Noemi1

Cestitam 😊

• Jeja4
    25. Kolovoz 2019. 22:32

Mi dosli u Daruvar, za sada mi je tlak normalan ali sam ostavila mob u Zg. Muz se sutra vraca jer u utorak jos radi pa ce mi ga donijeti tek u utorak ili srijedu kad se vrati u Daruvar. Ko da sam bez ruke otisla....trudnicki mozak 🙄.
    Poceli mi naticati gleznjevi na nogama. Ima lijeka osim lezanja?

• pahuljicaa
    25. Kolovoz 2019. 22:40

Noemiii - cestitam 😊😚💝  kako je proslo? Mazite se,pazite i uzivajte! 😊😊

25. Kolovoz 2019. 22:45

Noemi1

Cestitam i brz oporavak ti zelim 😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.