Danas zovem Bubamara webshop da provjerim datum/godinu proizvodnje AS koju planiram kupiti i zena me uvjerava da AS nemaju rok trajanja i nek slobodno koristim sjedalicu od prvog djeteta 😯. Godinu nisam saznala i sad se ne usudim kupit jer naravno postoji rok i stoji u korisnickim uputama. Bas me to nanerviralo 🙄

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊
Cestitam 😍, mazite se i uzivajte. Zelim ti sto brzi oporavak

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊
Cestitam 😊
Mi dosli u Daruvar, za sada mi je tlak normalan ali sam ostavila mob u Zg. Muz se sutra vraca jer u utorak jos radi pa ce mi ga donijeti tek u utorak ili srijedu kad se vrati u Daruvar. Ko da sam bez ruke otisla....trudnicki mozak 🙄.
Poceli mi naticati gleznjevi na nogama. Ima lijeka osim lezanja?
Noemiii - cestitam 😊😚💝 kako je proslo? Mazite se,pazite i uzivajte! 😊😊

Cestitam i brz oporavak ti zelim 😍😍😘😘
Cestitam! 🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji