U Splitu koma, ja izasla 10min ispred na stolicu reko da mi vidi lice malo sunca i malo prirodnog vitamina D i jedva izdrzala. Vratila se lezat na kauc pod blazenu klimu, sva preznojena vec. A i od klime me rasturi glavobolja, ali ne mozes ni sekund bez.
Uvijek kontam kako je super sto su jesenske bebe, zamisli da imamo bebe na sebi non stop po ovoj vrelini 😂😂
Vrijeme zbilja uzasno, jutros gledam s terase prema moru a ono sve u nekakvoj maglici, omara teska. Prije podne raspalili klimu i ne planiramo gasiti do 9, onda cemo samo sat vremena prozraciti kucu i upaliti je ponovno jer ne mozemo spavati bez nje.
Da, uzasna je sparina i u zagrebu i ne moze se disati...ja sam bila pod klimom cijeli dan i izasla van i skoro bez zraka ostala...
Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak… samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse.
I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta…
Ja ih nekad imam previše u danu nekad nijednu. Traju sigurno već 2 mj,sad sam 31tt. Dobila sam magnezij,nekad i dva popijem . Što se tiče bolova imam svakakve,od menstrualnih ,probavnih..nisam otvorena,skraćen i omekšan cerviks od 19tt.
Ma da, to je najgore sto mi se mijesaju razne vrste tih stomacnih nelagoda i bolova, neznas vise jesu tzv.poop pains 😂 ili grcevi, ligamenti, B hicks il trudovi haha
Nekako stalno imam osjecaj da kad krene pravit porod da ce me uhvatit ono usred noci najednom i onda panic attack
Da, uzasna je sparina i u zagrebu i ne moze se disati…ja sam bila pod klimom cijeli dan i izasla van i skor
Znaci nisam jedina koju ovo vrijeeme doslovno paralizuje..govorim muzu da cijeli dan nemogu normalno disati i palim klimu svakih 15 min pa gasim radi male koja je tek 12 dana stara pa se bojim da joj ne naskodi jer i mene glava od nje zaboli ali nemogu bez nje jer sam kao riba na suhom..bas je kaoticno..nema zraka.kaze muz da umisljam i da meni uvijek nesto ali znaci i vama je pa nisam hipohondar...vama koje str jos 2u1 znam kako vam je..ja sam onaj ponedjeljak 12.8 kad je bio vrhunac toplotnog vala zavrsila u radaonici i to bas taj dan im u radaonici klime nisu radile..katastrofa😫
Ma da, to je najgore sto mi se mijesaju razne vrste tih stomacnih nelagoda i bolova, neznas vise jesu tzv.poop pains 😂 ili grcevi, ligamenti, B hicks il trudovi haha
Nekako stalno imam osjecaj da kad krene pravit porod da ce me uhvatit ono usred noci najednom i onda panic attack
Ma na kraju kad te uhvati bit ces smirenija nego ikad..ja na samu pomisao da krecu trudovi i da moram ic u bolnicu nije mi bilo dobro ali kad je krenulo tako sam bila smirena polako spremila stvari poljubila djecu na spavanju i lagano krenula kao da idem na sluzbeni put😃
Mene ova cijela trudnoća boli 🤣 aj bar ćemo bit istrenirane za porod 😁
Ide li koja od vas na manikuru/pedikuru?
Ja inace redovito stavljam trajni lak ali sad sam sve skinula jer su mi rekli da tijekom poroda moras imat ciste nokte jer po noktima gledaju ako dode do nekih promjena ili nesto, tako da ja nemam nista na rukama sada,a na nogama samo obican lak koji mogu skinuti acetonom
Sortiraj odgovore
Najstariji