Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2019. 20:24

Da znam da nokti na porodu moraju biti bez laka. Mene zanima jel ide itko u salon na tretman cijeli naprimjer pedikura kupka rezanje raspanje skidanje kozice itd... mene malo strah radi cistoce pribora i toga 😅

• Martina0204
    24. Kolovoz 2019. 20:37

Andrea21

Da znam da nokti na porodu moraju biti bez laka. Mene zanima jel ide itko u salon na tretman cijeli naprimjer pedikura kupka rezanje raspanje skidanje kozice itd… mene malo strah radi cistoce pribora i toga 😅

Ja idem redovito na pedikuru i imam lak na nogama i necu ga skidat. Mislim da je dovoljno da su mi na rukama bez laka.
    Frendici su u bolnici rekli prije anestezije da skine s par noktiju trajni, nije cak trebala ni sve.

24. Kolovoz 2019. 20:53

Martina- sta radis sve na pedikuru? 🤗

• Martina0204
    24. Kolovoz 2019. 20:59

Andrea21

Martina- sta radis sve na pedikuru? 🤗

Sredi mi kozice na  noktima poreze i nalakira, postruze pete i makne mi ak imam koji natisak na tabanu il palcu, i na kraju fino namaze i izmasira stopala. Inace idem na pedikure jer mi se iskreno nikad neda baviti tim stopalima 🙈

24. Kolovoz 2019. 21:02

Martina- uf super! Otici cu ja definitivno. Samo mazasu cu izbjec, citala sam negdje da nije dobro masirat stopala u trudnoci. U kojem si ti tjednu?

• Martina0204
    24. Kolovoz 2019. 21:05

Andrea21

Martina- uf super! Otici cu ja definitivno. Samo mazasu cu izbjec, citala sam negdje da nije dobro masirat stopala u trudnoci. U kojem si ti tjednu?

40+2 🙈😂

24. Kolovoz 2019. 21:27

Martina aaaaaaa predobro sad ce bebac, sretno!!! 🥰🥰🥰

sara2019
    24. Kolovoz 2019. 21:32

Martina0204

Andrea21

40+2 🙈😂

🤣🤣🤣🤣hajde sad ce to jos malo..sigurno bebolino ceka da malo zahladi..neda se van po ovoj vrucini

• Martina0204
    24. Kolovoz 2019. 21:45

A bude skoro.. milom ili silom 😂😂

felicita28
    24. Kolovoz 2019. 21:46

Cure kakav vam je iscjedak sad u zadnjim tjednima trudnoce? Meni je bas obilan i dns bas nekako zut...kad se obrisem sve ostane na papiru i na dnevnom ulosku. Kako izgleda kad ispadne sluzni cep? Jer cula sam da kod nekih zena to ne ide u komaduy nego moze i postepeno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI