Da znam da nokti na porodu moraju biti bez laka. Mene zanima jel ide itko u salon na tretman cijeli naprimjer pedikura kupka rezanje raspanje skidanje kozice itd... mene malo strah radi cistoce pribora i toga 😅
Da znam da nokti na porodu moraju biti bez laka. Mene zanima jel ide itko u salon na tretman cijeli naprimjer pedikura kupka rezanje raspanje skidanje kozice itd… mene malo strah radi cistoce pribora i toga 😅
Ja idem redovito na pedikuru i imam lak na nogama i necu ga skidat. Mislim da je dovoljno da su mi na rukama bez laka.
Frendici su u bolnici rekli prije anestezije da skine s par noktiju trajni, nije cak trebala ni sve.
Martina- sta radis sve na pedikuru? 🤗
Sredi mi kozice na noktima poreze i nalakira, postruze pete i makne mi ak imam koji natisak na tabanu il palcu, i na kraju fino namaze i izmasira stopala. Inace idem na pedikure jer mi se iskreno nikad neda baviti tim stopalima 🙈
Martina- uf super! Otici cu ja definitivno. Samo mazasu cu izbjec, citala sam negdje da nije dobro masirat stopala u trudnoci. U kojem si ti tjednu?
Martina- uf super! Otici cu ja definitivno. Samo mazasu cu izbjec, citala sam negdje da nije dobro masirat stopala u trudnoci. U kojem si ti tjednu?
40+2 🙈😂
40+2 🙈😂
🤣🤣🤣🤣hajde sad ce to jos malo..sigurno bebolino ceka da malo zahladi..neda se van po ovoj vrucini
Cure kakav vam je iscjedak sad u zadnjim tjednima trudnoce? Meni je bas obilan i dns bas nekako zut...kad se obrisem sve ostane na papiru i na dnevnom ulosku. Kako izgleda kad ispadne sluzni cep? Jer cula sam da kod nekih zena to ne ide u komaduy nego moze i postepeno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji