Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MVT
    25. Kolovoz 2019. 17:31

MonaL.

Julie

Sve smo se utisale, vjerojatno sve mi koje smo 35 pa dalje da smo u svom svijetu……barem ja. Stalno razmišljam o porodu, o bebi i otoke laku ću ja to, hoću li moći dojiti. Milion pitanja mi je u glavu. Pokušavam ne razmišljati o bolnom porodu posto nam je dečkić veliki. Neka je Bogu hvala, ali me plaši rađanje prekid 4 kg. Na carski nisam spremna jer smi sve do sad pričali isključivo o prirodnom položaju. Naravno da ne mora biti slučaj da se tako ubuca sad tih 20 dana ali opet ja sam anemična, iako uzimam prenatalne mali mi sve pojede 🙈 pa očito ja ne dobivam na kilaži. Ko će ga znat, još i bolje da se ne debljem. Joj, svašta sam sad napisala. Pokušavam biti chill ali počela sam i sanjati preglede pa noćas sanjala da držim svoje dijete u rukama tak da kužim da sam podsvjesno opterećena.

Nemoj uopće razmišljati o porodu jer je to nepredvidivo. Sve ovisi o situaciji tada,razmišljaj o tome lijepom što slijedi poslije 🤗 svi imamo želje kakav bi porod al ne ovisi o nama . A kažu čak da je veće bebe lakše rodit,valjda se prije spuste,šta li već 😉

Pa sad ne bih rekla da se velike bebe lakše spuštaju, moja je imala 4,5 kile pa mi se doktor lijepo nabio laktovima da izađe više. Al svaka je žena drugačija. Eto upala kao padobranac, al čitam sve teme (porodiljni je duuuuugačak) 😀

• MonaL.
    25. Kolovoz 2019. 18:34

MVT

MonaL.

Julie

Sve smo se utisale, vjerojatno sve mi koje smo 35 pa dalje da smo u svom svijetu……barem ja. Stalno razmišljam o porodu, o bebi i otoke laku ću ja to, hoću li moći dojiti. Milion pitanja mi je u glavu. Pokušavam ne razmišljati o bolnom porodu posto nam je dečkić veliki. Neka je Bogu hvala, ali me plaši rađanje prekid 4 kg. Na carski nisam spremna jer smi sve do sad pričali isključivo o prirodnom položaju. Naravno da ne mora biti slučaj da se tako ubuca sad tih 20 dana ali opet ja sam anemična, iako uzimam prenatalne mali mi sve pojede 🙈 pa očito ja ne dobivam na kilaži. Ko će ga znat, još i bolje da se ne debljem. Joj, svašta sam sad napisala. Pokušavam biti chill ali počela sam i sanjati preglede pa noćas sanjala da držim svoje dijete u rukama tak da kužim da sam podsvjesno opterećena.

Nemoj uopće razmišljati o porodu jer je to nepredvidivo. Sve ovisi o situaciji tada,razmišljaj o tome lijepom što slijedi poslije 🤗 svi imamo želje kakav bi porod al ne ovisi o nama . A kažu čak da je veće bebe lakše rodit,valjda se prije spuste,šta li već 😉

Pa sad ne bih rekla da se velike bebe lakše spuštaju, moja je imala 4,5 kile pa mi se doktor lijepo nabio laktovima da izađe više. Al svaka je žena drugačija. Eto upala kao padobranac, al čitam sve teme (porodiljni je duuuuugačak) 😀

Nemam pojma,kažem što sam čula,nisam izmislila ☺️ nekom očito lakše veću bebu rodit,nekom manju ,svatko ima svoje iskustvo 🤷

• pahuljicaa
    25. Kolovoz 2019. 19:06

Dal koju bole noge? Probudim se ujutro, a noge rasturaju ko da sam trcala maraton... Misici na potkoljenicama, kosti,koljena, stopala me zare (nisu naotecena), nekako su teske, kukovi bole ( a mislim da se dosta okrecem po noci).. vec par tjedana tako.. osjecam se ko bogec

• Martina0204
    25. Kolovoz 2019. 19:16

Da me bar bole samo noge 😱🙈
    Mene bole koljena prepone i kukovi, ledja me bole kad god se hocu ustati a od jutros me bole i ruke uopce na znam od cega 🙈 osjecam se ko neka bakica...

• pahuljicaa
    25. Kolovoz 2019. 19:27

I ruke me bole.. ko da su mi visak 🙈🙈
    Bas se osjecam nemocno, od jada i kukanja mi se i place 

• Martina0204
    25. Kolovoz 2019. 20:13

Uopce nemam nikakvih naznaka da bi se uskoro moglo nesto pokrenuti.. osim naravno moje zelje  da sto prije primim svoju pisulinku 🥰

felicita28
    25. Kolovoz 2019. 20:13

Mene ne bole ni ruke ni noge ali se osjecam ko buhtla...kad se pogledam u ogledalo smijem se sama sebi...dragi me iz milja zove pahuljica, ironicno naravno 😂😂😂

Frajla
    25. Kolovoz 2019. 20:41

Naravno da vas sve boli i muci sad na kraju
    To je priroda tak sredila da jedva cekamo roditi, tko bi se inace veselio porodu da nam je sve lijepo 🤪

25. Kolovoz 2019. 21:43

Cao curke da se i ja prikljucim kukanju hahahha i meni je bljak ova vrucina.. Od starih boljki ostalo je da me stopala i dalje ubijaju kad hodam duze od 5 min al i nezelim bas stalno lezati jer zapravo nemam razloga lezati stalno i svaki dan.. Doduse evo dva dana sam malo mirnija sto se tice hodanja jer sad vec i mene pocelo dolje sve probadati kao u jajnicima i ledja pa malo vise odmaram.. Razmisljam si da pogledam sta sam rijesila od stvari za bolnicu i da to barem spremim u vrecicu jednu da mi je na jednom mjestu jer ono rano mi spakirat vec torbu. 

• Noemi1
    25. Kolovoz 2019. 22:18

Cure, prijavljujem jos jednog bebaca, stigo mali deckic 😁 2 tjedna prije termina, rodila prije 2 dana, nadam se da sutra gibamo kuci, dzite fige 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI