Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    24. Kolovoz 2019. 13:13

Meni je dolazila bubam svaka 2 sata i s tom velkom iglom il ko inekcija izvukla urin

Venus
    24. Kolovoz 2019. 13:46

Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak... samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse. 

I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta...

mc_zgb
    24. Kolovoz 2019. 15:28

Venus

Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak… samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse.

I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta…

Mene grce vec zadnja 2 mjeseca. Unazad tjedan dana su mi postali malo cudniji, ne svi, ali neki. Onako me zna bolit kao da me jajnici bole. A i beba se pocela jako gurati, sve joj tijesno unutra valjda.
    Inace sam ja zbog toga na utragestanu, pa su se nesto smanjile kobtrakcije. Sad sam na 32+6, ali me svejedno zbog tih nekih bolova strah da ce ranije beba van.
    Imam kontrolu za tjedan i pol, pa cemo vidjeti, do sad nisam bila otvorena nista.
    Ali svakako napomeni ginekologici, ona ce ti najbolje znat reci. 😊

Venus
    24. Kolovoz 2019. 15:56

Ja sam otvorena za prst i cerviks 22mm, trenutacno 31tt. Zato i obracam paznju na sve. A rekla mi je ako se cijeli stomak jako stegne i uz to imam menstrualne kao grceve da su to kontrakcije. Dosad bas nije bilo takve kombinacije, ili da se ponavljaju. 

Ali nekad me zbog probave boli stomak ili kad beba jako izlupa sve unutra, pa ni sama vise ne znam sta je sta 😂

Meni su dvije ginekologice odbile dati utrogestan govoreci kako on nece tu pomoci za cerviks.. jedino sam pila Mg direkt al sam prestala jer me mucio stomak 4 puta u danu, sad povremeno popijem donat

mc_zgb
    24. Kolovoz 2019. 16:05

Ja pijem isto cijelo vrijeme magnezij uz to sve 😁 
    Ehh da, mene isto zna bolit onak valjda od probave sve i jos kad beba negdje to pritisne, bude veselo 😨 Odmaraj i drzim fige da sto duze izdrzis 😊

PatyDi
    24. Kolovoz 2019. 16:33

Ajme, danas sam u komi 😫 Ne znam kako je kod vas, ali kod mene nema zraka...uzas...sparina...znojim se kad sjedim, a pogotovo kad lezim...kad bi barem pala kisa da malo olaksa, ali ne izgleda bas da ce...

Venus
    24. Kolovoz 2019. 16:38

U Splitu koma, ja izasla 10min ispred na stolicu reko da mi vidi lice malo sunca i malo prirodnog vitamina D i jedva izdrzala. Vratila se lezat na kauc pod blazenu klimu, sva preznojena vec. A i od klime me rasturi glavobolja, ali ne mozes ni sekund bez.

Uvijek kontam kako je super sto su jesenske bebe, zamisli da imamo bebe na sebi non stop po ovoj vrelini 😂😂

luce35
    24. Kolovoz 2019. 16:51

Vrijeme zbilja uzasno, jutros gledam s terase prema moru a ono sve u nekakvoj maglici, omara teska. Prije podne raspalili klimu i ne planiramo gasiti do 9, onda cemo samo sat vremena prozraciti kucu i upaliti je ponovno jer ne mozemo spavati bez nje.

felicita28
    24. Kolovoz 2019. 17:02

Da, uzasna je sparina i u zagrebu i ne moze se disati...ja sam bila pod klimom cijeli dan i izasla van i skoro bez zraka ostala...

• MonaL.
    24. Kolovoz 2019. 18:21

Venus

Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak… samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse.

I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta…

Ja ih nekad imam previše u danu nekad nijednu. Traju sigurno već 2 mj,sad sam 31tt. Dobila sam magnezij,nekad i dva popijem . Što se tiče bolova imam svakakve,od menstrualnih ,probavnih..nisam otvorena,skraćen i omekšan cerviks od 19tt. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI