Curka je super, papa, spava, place kad je zivcana i gladna 😂 al najbitnije mi je da je ona dobro ja cu nekako i preziviti ovo, samo me razdvojenost od muza i to sto on nemoze biti uz nju dotuca al i to
Ma proci ce..moja malena je 12 dana stara..imam mladjeg sina od dvije godine starijeg od 7 ..muz je tu ali kao da nije isto puno radi..ja u haosu jedva sve stizem..zapravo ne stizem samo osnovno..maloj krenuli grcevi stariji nesto prehladen..mladji je preziv da moze po stropu bi hodao..ja kao zombii..da te malo utjesim da ima i goreg od toga sto muz nije trenutno pored vas 😉
Ma znam, al toliko smo htjeli bebu i da uzivamo skupa s njom sto prije i toliko se on veselio a sad ju vidi na kratko i gotovo
Curka je super, papa, spava, place kad je zivcana i gladna 😂 al najbitnije mi je da je ona dobro ja cu nekako i preziviti ovo, samo me razdvojenost od muza i to sto on nemoze biti uz nju dotuca al i to
Ma proci ce..moja malena je 12 dana stara..imam mladjeg sina od dvije godine starijeg od 7 ..muz je tu ali kao da nije isto puno radi..ja u haosu jedva sve stizem..zapravo ne stizem samo osnovno..maloj krenuli grcevi stariji nesto prehladen..mladji je preziv da moze po stropu bi hodao..ja kao zombii..da te malo utjesim da ima i goreg od toga sto muz nije trenutno pored vas 😉
Ma znam, al toliko smo htjeli bebu i da uzivamo skupa s njom sto prije i toliko se on veselio a sad ju vidi na kratko i gotovo
Ma uzivat cete ima vremena bebica se tek rodila..i ovako je jos premala da se igratr s njom..i moj kad dodje malo je digne poljubi i vrati..i ja isto gledam da je nahranim presvucem i to je to..bit ce zanimljivije sa jedno 6 mj.kad budu vec progledale i malo gugutale..ima danas viber i sto nacina da sw vidite pa ro malo olaksa..zamisli prije u prosla vremena..zena se i porodi i djete napuni 3 godine a otac tek tada prvi put vidi djete..ocevi u vojsci nema ni mobitela ni ista..samo po koje pismo..znam da ti nije neka utjeha ali bit ce bolje.bitno da je mala ziva i zdrava a za mazenje ce biti vremena sa taticom na pretek🥰🥰🥰🥰
A tko nam to ne moze spavati pa brsti po frizideru 😂✌🏼
Jos sam hvala Bogu na +12 pa si dam oduska 🙈
Deja slikaj se kad ju obuces 😍
Jutro curke 🙋♀️
Imam kompresivne carape i nosim ih, sad dok su vrucine bile 🥵 bas i ne ali nisam nit stajala na nogama puno. Sad dolazi ljepše vrijeme ☔⛈️💧 pa cu ih vratit u dnevno nosenje 😊 a idem u cet u TA pa cu pitat i u vezi njih kakvog su stava i misljenja.
Deja ma superiska, bas mi je drago da si ju nasla. Kad ju obuces sibni nam slikicu da te vidimo sigurno stoji ko krojena po tebi 🥰💕
...
Ovo mi je prva noc da me ritanje, okretanje i meskoljenje probudilo i to u 3.33h, ali bar sam nekako poslije zaspala s 😁 na licu, vani ⚡⚡.... Nek samo udara i igra se 🥰
A tko nam to ne moze spavati pa brsti po frizideru 😂✌🏼
Jos sam hvala Bogu na +12 pa si dam oduska 🙈
Deja slikaj se kad ju obuces 😍
Ja u tim satima mogu samo vodu popit ili vidjet dali radi svjetlo u frizideru, s toliko kila cu biti u iducem tjednu 😂😂😂😂
Jutro, cure!
Ne znam jel koja od vas dobiva tjedne mailove o onom što očekivati u pojedinom tjednu trudnoće. Čitam savjete za 37.tjedan, tj.što ponijeti u bolnicu pa sam se dobro nasmijala. Između ostalog, dva jastuka s omiljenim jastučnicama, losion za masažu.. Za partnera sitniš/tel kartica, zalogaji za trudove (što god bi to značilo), a nakon poroda, kako bismo proslavile porod, potpourri za miris u sobi, kasetofon za puštanje glazbe bebi te fotoaparat i film.
Otkud su ovo iščupali, ne znam, ali sigurno iz hrv bolnica i 21.stoljeća nisu.
Btw, radi se o Pampers mailovima.
Hihu i ja primam te mailove od pampersa i sad si me nasmijala s ovim fakat su to napisali? Krepat cu od smjeha...
Sara hvala ti na odgovoru nadam se da ce biti tako kako kazes..
Jutro curke evo mi budni za zivo cudo naspavani.. Sad cemo doruckovati pa idemo prosetat peseke iz azila danas je volonterski dan pa smo se skupili nas par i povukli jos par ljudova i idemo prosetat te jadne dusice 🐕🐕🐕 iz azila njima puno znaci a nama sat vremena nece znaciti nista.. ☺️
Jutro!
Spavala sam nikako. Osim kaj me cijelu noc bolio po malo trbuh i ledja, prepone, sad mi se pocela javljat i bol u kukovima, bokovima, ne znam ni sama... imam.osjecaj ko da su mi svi sarafi u tijelu popustili i da se fkt raspadam.. 😑
Jutro, i moji sarafi popustili nocas 🤣 krivu sam pozu zauzela za spavanac i jutros se jedva izvukla iz kreveta.
Sortiraj odgovore
Najstariji