Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    24. Kolovoz 2019. 06:45

Julie

A tko nam to ne moze spavati pa brsti po frizideru 😂✌🏼
    Jos sam hvala Bogu na +12 pa si dam oduska 🙈
    Deja slikaj se kad ju obuces 😍

Ja u tim satima mogu samo vodu popit ili vidjet dali radi svjetlo u frizideru, s toliko kila cu biti u iducem tjednu 😂😂😂😂

LollyBB
    24. Kolovoz 2019. 07:27

Jutro, cure!
    Ne znam jel koja od vas dobiva tjedne mailove o onom što očekivati u pojedinom tjednu trudnoće. Čitam savjete za 37.tjedan, tj.što ponijeti u bolnicu pa sam se dobro nasmijala. Između ostalog, dva jastuka s omiljenim jastučnicama, losion za masažu.. Za partnera sitniš/tel kartica, zalogaji za trudove (što god bi to značilo), a nakon poroda, kako bismo proslavile porod, potpourri za miris u sobi, kasetofon za puštanje glazbe bebi te fotoaparat i film. 
    Otkud su ovo iščupali, ne znam, ali sigurno iz hrv bolnica i 21.stoljeća nisu.

LollyBB
    24. Kolovoz 2019. 07:28

Btw, radi se o Pampers mailovima.

24. Kolovoz 2019. 07:54

LollyBB

Btw, radi se o Pampers mailovima.

Hihu i ja primam te mailove od pampersa i sad si me nasmijala s ovim fakat su to napisali? Krepat cu od smjeha... 

Sara hvala ti na odgovoru nadam se da ce biti tako kako kazes..

Jutro curke evo mi budni za zivo cudo naspavani.. Sad cemo doruckovati pa idemo prosetat peseke iz azila danas je volonterski dan pa smo se skupili nas par i povukli jos par ljudova i idemo prosetat te jadne dusice 🐕🐕🐕 iz azila njima puno znaci a nama sat vremena nece znaciti nista.. ☺️

• Martina0204
    24. Kolovoz 2019. 08:27

Jutro!
    Spavala sam nikako. Osim kaj me cijelu noc bolio po malo trbuh i ledja, prepone, sad mi se pocela javljat i bol u kukovima, bokovima, ne znam ni sama... imam.osjecaj ko da su mi svi sarafi u tijelu popustili i da se fkt raspadam.. 😑

luce35
    24. Kolovoz 2019. 08:34

Jutro, i moji sarafi popustili nocas 🤣 krivu sam pozu zauzela za spavanac i jutros se jedva izvukla iz kreveta. 

• Jeja4
    24. Kolovoz 2019. 08:39

Jutro, 
    Ja se recimo naspavala uz dva tri budjenja za wc. Mozda bi jos malo spavala ali lik nadje u 8h ujutro kositi travu izmedju parkinga, kao da nema cijeli dan vremena, nego budi ljude subotom kad mogu spavati. Mm i mala jos spavaju, tako da bar u miru pijem kavu.
    Spremamo se sutra ili u srijedu za Daruvar, planiram tamo na placu kupiti spavacice, po 50 kn su a super su. Takodjer ima jedan djecji ducan, hrv roba je, maloj sam tamo kupovala kratke hlacice za ljeto, udobne, pamucne a nisu skupe pa sad planiram bodice za drugu curku pogledati tamo. Ne mogu se sjetiti kako se zove, stalno mi mtč pada na pamet a nije.
    Mene ledja bole standardno, jucer sam se konacno sredila kod frizera, bogme mi je dobrih 4 cm kose odrezala i napravila pramenove, sad sam si konacno opet lijepa  😊. Jest da mi je guzica otpala od sjedenja ali isplatilo se 😂

• lalolitala
    24. Kolovoz 2019. 09:22

Nema na wc ak si pod epiduralnom.. dolaze ti svako ne znam kolko s velkom iglom i vade ti urin iz mjehura.. ne osjetis al ruzno izgleda

felicita28
    24. Kolovoz 2019. 09:53

Jutro, meni buse od jutra u stanu ispod...kad cujem zvuk busilice najezim se cijela...pa kud bas subotom 😥😥😥 inace, ja spavam ko beba, po danu, po noci, zagrlim svoj jastucic trudnicki i utonem u san....da nema njega ne znam kako bi...najbolja investicija, svuda sa mnom ide 😂😂

sara2019
    24. Kolovoz 2019. 11:50

lalolitala

Nema na wc ak si pod epiduralnom.. dolaze ti svako ne znam kolko s velkom iglom i vade ti urin iz mjehura.. ne osjetis al ruzno izgleda

Ovo prvi put cujem da ti vade iglom urin..dva puta sam rodila pod epiduralnom..kad mi je bilo za wc donesu ti patku ispod guzice stave i obavis nuzdu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI