Jedno totalno nevezano pitanje. ( takvih milijun uvijek imam) haha. Zna li netko gdje kupiti onu casicu ( dozator) za zrnati prasak za pranje vesa? ☺️
Eto mene s pregleda… otvorena samo prst, slj kontrola u sri.
Jel mislite da je to dosta kasno s obzirom da mi danas 40+1?
I dalje niko ne spominje i ne kontrolila plodnu vodu a ja naravno nisam pitala, svaki put se uspanicim kad moram ic na oregled 😥
Sto se tice poziva i pitanja jesi rodila ozbiljno razmisljam da zgasim mobitel, ne znam jel me vise zivcira jesi rodila ili kad mislis😱😱
Ma to otvorena jedan prst ne znaci nista..u par navrata sam pisala vec o tome..ja sam bila otvorena toliko a vec na stolu za radanje..sporije se otvaras a to ne znaci da vec veceras nemozes ici roditi..sve smo razlicite..moja frendica bila otvorena dosta vec od 30 tjedna pa evo prenjela..a ja rodila u 37 tjednu tako da kad bebolino odluci van njega nije briga koliko je mamica otvorena ili odmorna ili spremna🥰🥰🥰🥰🥰
Julie tatko imao materijala pa napravio velikog sincica hihi 😘😂😝 ma neka je on veliki i zdrav a porod ce biti okej vjeruj mi i mislim si da ce to malo i ranije pa da nece narasti bas jos toliko… Bit ce to sve super..
Da se ubacim vezano za strahove mene je recimo strah da necu skuzit ukoliko mi recimo ne pukne vodenjak nego krenu trudovi da necu skuzit na vrijeme to i kad krene porod da necu znat disat ono kroz trudove i to.. I ono kao nadam se da nam to pokazu i kazu babice u bolnici ali mene opet strah da cu se uplasit i da necu znat to i da ce onda neko vikat na mene da sam glupa ili tak nest a ja sam tak malo osjetljiva mislim da bi se rasplakala ko budala da se tamo netko vice na mene.. Mislim zbilja idem na to da cu slusat sta mi se kaze al ono sta ja znam sta ce meni biti u glavi kad me bude boljelo mozda necu pola toga skontat sta ce mi rec… Eto mene toga strah..
Draga moja sve ces znati kad dodje vrijeme..kao sto ce beba znati kad bude htjela vani tako ces vjeruj mi i ti znati kad to sve krene..a sto se tice disanja i to ces znati..zapravo disat ces kako tebi bude odgovaralo..vristat ces ako ti bude lakse plakat ces ako ti bude lakse i nema se ko pravo derati na trbe a kazes da si osjetljiva..ma vjeruj mi i ja sam jos gora meni prst pokazi ja kmecim ali kad dodje taj tren dobit ces takvu snagu kao lavica..ja sam bila u navali adrenalina i kad je to sve krenulo nije me bilo briga ni za sta nego da na svijet sto prije donesem svoju bebu i samo sam se na to fokusirala..vikala sam u par navrata i da mi je neko sta rekao u tom trenu imala bi snage i dici se sa stola u sred poroda i svasta napraviti...ne sekiraj se nista sve ce doci i proci spontano samo glavu gore🥰🥰🥰🥰🥰
Curka je super, papa, spava, place kad je zivcana i gladna 😂 al najbitnije mi je da je ona dobro ja cu nekako i preziviti ovo, samo me razdvojenost od muza i to sto on nemoze biti uz nju dotuca al i to bi trebalo proci
Deja- daa, imam i ja za tekuci na dosta pakovanja bude uz cep ali nigdje ne mogu naci za prasak, cak niti u dmu ili muleru 😤
Ovo je spavacica od Devića, 45kn lijepo dodje do koljena sto mi rijetko koja dodje (ja sam 168cm). Gumbi se lijepo otkopcavaju, na nekima koje imam je mucenje gumbe otkopcati. Pamuk nije debeo ni pretanak i mekan je i mislim da tko nije vec rijesio spavacice da mu se isplati nekoga poslati ili otici u Devic.
E takvu sam i ja kupila. Malo para šta je najbolje od svega 😁
Ovo je spavacica od Devića, 45kn lijepo dodje do koljena sto mi rijetko koja dodje (ja sam 168cm). Gumbi se lijepo otkopcavaju, na nekima koje imam je mucenje gumbe otkopcati. Pamuk nije debeo ni pretanak i mekan je i mislim da tko nije vec rijesio spavacice da mu se isplati nekoga poslati ili otici u Devic.
Jel ima te trg jos negdje osim zg?
Imaš popis na njihovom webu 😊
Jel ima itko iskustva s porodom na stolcicu, ili je cuo za nekoga i sl? Ja znam da u Splitu ima stolcic i da mozes radjati na njemu, mada sam negdje citala da mozda nedaju prvorotkama i sad me to zanima...
Pretpostavljam da uz stolcic ne moze ici epidural? Ali kontam u slucaju da nebude nista od epidurala i da stvari krenu brzo mozda je lakse rodit u toj pozi pod kutom od 90 nego lezeci sa vec ubitacno bolnim ledjima. Gledam na to kao da je lakse obavljati nuzdu na wcu nego u krevetu 😅
I cula sam da je u toj pozi manje pucanja i ne rezu te.
Jos nesto sto me zanima ako/kada dobijes epiduralnu onda se vise ne mozes mrdnuti sa stola? Sta ako ti dodje hica na wc? 😀
Curka je super, papa, spava, place kad je zivcana i gladna 😂 al najbitnije mi je da je ona dobro ja cu nekako i preziviti ovo, samo me razdvojenost od muza i to sto on nemoze biti uz nju dotuca al i to
Ma proci ce..moja malena je 12 dana stara..imam mladjeg sina od dvije godine starijeg od 7 ..muz je tu ali kao da nije isto puno radi..ja u haosu jedva sve stizem..zapravo ne stizem samo osnovno..maloj krenuli grcevi stariji nesto prehladen..mladji je preziv da moze po stropu bi hodao..ja kao zombii..da te malo utjesim da ima i goreg od toga sto muz nije trenutno pored vas 😉
Jel ima itko iskustva s porodom na stolcicu, ili je cuo za nekoga i sl? Ja znam da u Splitu ima stolcic i da mozes radjati na njemu, mada sam negdje citala da mozda nedaju prvorotkama i sad me to zanima…
Pretpostavljam da uz stolcic ne moze ici epidural? Ali kontam u slucaju da nebude nista od epidurala i da stvari krenu brzo mozda je lakse rodit u toj pozi pod kutom od 90 nego lezeci sa vec ubitacno bolnim ledjima. Gledam na to kao da je lakse obavljati nuzdu na wcu nego u krevetu 😅
I cula sam da je u toj pozi manje pucanja i ne rezu te.
Jos nesto sto me zanima ako/kada dobijes epiduralnu onda se vise ne mozes mrdnuti sa stola? Sta ako ti dodje hica na wc? 😀
Za taj stolic ja mislim da postoji epiduralna koja nije vezana za krevet znaci neka mobilna uz koju mozes normalno kretati se..pogledaj malo na netu mislim da sam negdje citala bas o tome
Sortiraj odgovore
Najstariji