Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    24. Kolovoz 2019. 08:39

Jutro, 
    Ja se recimo naspavala uz dva tri budjenja za wc. Mozda bi jos malo spavala ali lik nadje u 8h ujutro kositi travu izmedju parkinga, kao da nema cijeli dan vremena, nego budi ljude subotom kad mogu spavati. Mm i mala jos spavaju, tako da bar u miru pijem kavu.
    Spremamo se sutra ili u srijedu za Daruvar, planiram tamo na placu kupiti spavacice, po 50 kn su a super su. Takodjer ima jedan djecji ducan, hrv roba je, maloj sam tamo kupovala kratke hlacice za ljeto, udobne, pamucne a nisu skupe pa sad planiram bodice za drugu curku pogledati tamo. Ne mogu se sjetiti kako se zove, stalno mi mtč pada na pamet a nije.
    Mene ledja bole standardno, jucer sam se konacno sredila kod frizera, bogme mi je dobrih 4 cm kose odrezala i napravila pramenove, sad sam si konacno opet lijepa  😊. Jest da mi je guzica otpala od sjedenja ali isplatilo se 😂

• lalolitala
    24. Kolovoz 2019. 09:22

Nema na wc ak si pod epiduralnom.. dolaze ti svako ne znam kolko s velkom iglom i vade ti urin iz mjehura.. ne osjetis al ruzno izgleda

felicita28
    24. Kolovoz 2019. 09:53

Jutro, meni buse od jutra u stanu ispod...kad cujem zvuk busilice najezim se cijela...pa kud bas subotom 😥😥😥 inace, ja spavam ko beba, po danu, po noci, zagrlim svoj jastucic trudnicki i utonem u san....da nema njega ne znam kako bi...najbolja investicija, svuda sa mnom ide 😂😂

sara2019
    24. Kolovoz 2019. 11:50

lalolitala

Nema na wc ak si pod epiduralnom.. dolaze ti svako ne znam kolko s velkom iglom i vade ti urin iz mjehura.. ne osjetis al ruzno izgleda

Ovo prvi put cujem da ti vade iglom urin..dva puta sam rodila pod epiduralnom..kad mi je bilo za wc donesu ti patku ispod guzice stave i obavis nuzdu.

• lalolitala
    24. Kolovoz 2019. 13:13

Meni je dolazila bubam svaka 2 sata i s tom velkom iglom il ko inekcija izvukla urin

Venus
    24. Kolovoz 2019. 13:46

Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak... samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse. 

I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta...

mc_zgb
    24. Kolovoz 2019. 15:28

Venus

Cure koliko cesto dobivate B.Hicks? I da li je svako stiskanje stomaka B Hicks? Recimo meni se stvrde i onako promijeni oblik, kao da stomak upadne/uvuce se u dijelu gdje je pupak… samo nije uvijek neugodno, i nekad jako kratko traje. A nekad mi se toliko stisne da jedva stignem do wca s noge na nogu i popiskim se pa mi bude lakse.

I zanima me ako se ti Braxton hicksovi ponavljaju redovito unutar sat vremena jel mogu bit znak prijevremnih trudova? Danas nakon sto sam obavila nuzdu me i dalje malo grcilo u stomaku i javilo se par tih B.Hicksova.. plus beba se tako jako pomicala da mi je bas bilo neugodno. Al kako sam u riziku od prijevremnog i samo 31tt onda sam sva paranoicna na bilokakav bol i grc i na svakoj kontroli me doktorica ispituje jesam imala bolove, kakve, sta…

Mene grce vec zadnja 2 mjeseca. Unazad tjedan dana su mi postali malo cudniji, ne svi, ali neki. Onako me zna bolit kao da me jajnici bole. A i beba se pocela jako gurati, sve joj tijesno unutra valjda.
    Inace sam ja zbog toga na utragestanu, pa su se nesto smanjile kobtrakcije. Sad sam na 32+6, ali me svejedno zbog tih nekih bolova strah da ce ranije beba van.
    Imam kontrolu za tjedan i pol, pa cemo vidjeti, do sad nisam bila otvorena nista.
    Ali svakako napomeni ginekologici, ona ce ti najbolje znat reci. 😊

Venus
    24. Kolovoz 2019. 15:56

Ja sam otvorena za prst i cerviks 22mm, trenutacno 31tt. Zato i obracam paznju na sve. A rekla mi je ako se cijeli stomak jako stegne i uz to imam menstrualne kao grceve da su to kontrakcije. Dosad bas nije bilo takve kombinacije, ili da se ponavljaju. 

Ali nekad me zbog probave boli stomak ili kad beba jako izlupa sve unutra, pa ni sama vise ne znam sta je sta 😂

Meni su dvije ginekologice odbile dati utrogestan govoreci kako on nece tu pomoci za cerviks.. jedino sam pila Mg direkt al sam prestala jer me mucio stomak 4 puta u danu, sad povremeno popijem donat

mc_zgb
    24. Kolovoz 2019. 16:05

Ja pijem isto cijelo vrijeme magnezij uz to sve 😁 
    Ehh da, mene isto zna bolit onak valjda od probave sve i jos kad beba negdje to pritisne, bude veselo 😨 Odmaraj i drzim fige da sto duze izdrzis 😊

PatyDi
    24. Kolovoz 2019. 16:33

Ajme, danas sam u komi 😫 Ne znam kako je kod vas, ali kod mene nema zraka...uzas...sparina...znojim se kad sjedim, a pogotovo kad lezim...kad bi barem pala kisa da malo olaksa, ali ne izgleda bas da ce...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.