Nego, sta mislite jel mi za u bolnicu bedasto nositi malene bocice od sampona, gela, paste…one prakticne kaj su za putovanja? Ja sam inace luda za njima i uvijek kad bi isli negdje na dan-dva, uzimala bih to (decku se dizala kosa od toga 😅). Lako se spakira, cak i da uzmem po 2 opet nije toliko glomazno ko normalne velicine, a po potrebi lako dam doma da mi nadopune… 🤔
Vidim da pisete o nekim grickalicama i plocicama za "malu torbu", na sto tocno mislite? Ziher nisu u pitanju cokoladice ili? 🤔
Ja sam tako sve spakirala. U Mullera kupila sve putno i super mi je. Čak i putnu četkicu za zube 🙉
E, da, imam jedino malu pastu za zube🙂.
Frajla, da, i janvec u terminu skoro pa sam u soku. A meni svi govore opet da se najedem ako mogu prije…iako mozda stvarno bolje ne, sto ti kazes
Ok je najesti se, ali ne ovoga sto se sporo probavlja. Znači nikakva hrana za ptice, nego finog bijelog kruha
Tako su nama rekli na tečaju

Pa da, tnx curke
A vlažne "za po van" sam isto uzela te na bazi vode...za po doma samo voda i našla sam u jednom jedinom dućanu u ČK za bebe, u koji skoro da nisam išla jer kao vjerojatno nemaju niš pametno, krpice za pranje onak ko gazice i tetrice super kvalitetne, najbolje koje sam do sad pipala i koje imam, al nikako da se sjetim tko ih proizvodi jer sam najlon naravno odmah bacila I kadicu full povoljnu, ona veća za 100 kn, a svugdje su skuplje. Isto ko što sam u nekom žnj dućanu našla dobre spavaćice... nekad treba malo više njuškati i ne zaobilaziti nepoznate dućane hehe
Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi.
Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor.

Kad je već DijMar spomenula spavaćice, pogledajte si u Devicu ako niste kupile. Ja sam tamo uzela dvije, klasična s gumbima 45 kn, a jedna malo ljepša 70 kn. I šta je najbolje od svega, deklaracija za pranje im je na 95 stupnjeva, to se stvarno rijetko viđa. 100% pamuk

Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi.
Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor.
Baš mi je drago da si brzo bila gotova
Super, hvala za sastave
A ovo hipp nije krema nego maramice, malo zeleno pakiranje baš za rukice za u torbu. Nisam vidila da imaju te u većem pakiranju. Njihove smo imali roze vlažne, i one su mi baš koma, presuhe, skoro pa beskorisne, znala sam ih kvasiti vodom jer ništ ne bi radile. Moguće da stoje predugo u trgovinama, jer sam uzela ono veliko pakiranje gdje se dobiju 3-4 paketa. Jedva dočekala da ih se riješim i onda dobila još jedan taj veliki paket na poklon
Za mustelu sam čula da imaju koma sastav, a meni je to i preparfimirano za bebe. Isto i Trudi. Ali sa sam čula da je Mustela stelatopia linija dobra, tak da budem uzela tu kremicu za lice za zimu (iako nema atopiju).
Uriage sam isto probala i ostala razočarana, iako mi je to najdraža marka kad sebi uzimam nešto...

Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija

Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija
Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega

Kad je već DijMar spomenula spavaćice, pogledajte si u Devicu ako niste kupile. Ja sam tamo uzela dvije, klasična s gumbima 45 kn, a jedna malo ljepša 70 kn. I šta je najbolje od svega, deklaracija za pranje im je na 95 stupnjeva, to se stvarno rijetko viđa. 100% pamuk
Gdje nađeš Dević. Nakon što se zatvorio u Areni znam samo za onaj u West Gate. I onda pop*** kad specijalno vozimo do tamo mužu po gaće i onda ih nema ili nema broj ili imaju 2 kom, pa sam i prestala ići

Svasta Sam napisala pa sam mislila i na to da pohvalim njihove kremice, zato je bila greska 🙈 mislim da je 63 kn paket Mustelinih vlaznih i to je jaaako puno s obzirom na smece koje stavljau unutra. Tu njihovu liniju sam jucer gledala u Bipi, imaju snizenje na Mustelu, sastav nisam al znam da imaju par dobrih proizvoda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji