Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    18. Kolovoz 2019. 01:23

Venus

Mona, jel tebi 24.10. termin kad i meni? Ja radjam u Splitu isto. 30+2. I vidim da spominjes skoliozu i epiduralnu. Ja sam operirala skoliozu prije 14god i bas sam bila kod dr.Luetica na konzultacijama i rekao mi je da se lokalne anestezije nemogu aplicirati, ali da epiduralna moze jer ona ide dole nize, pri dnu ledja. Cak mi je i preporuca zato sto zadnjih 2mj imam svakodnevne bolove u cijelim ledjima. Koja slucajnost 😀 al ja se bojim jako te igle pa bi radije bez ako ne mogu. I kako mislis da nema epid. u st? Ima ima, samo nekima treba veza, a nekima malo srece 😂

Eej ,24.10 mi je termin 🤗 iako mi spominju da ću ranije,jer sam heparinka. Nisam iz St pa nisam ni mislila na to rodilište ,nego moj grad nema epiduralnu,znam da St ima. U st vodim trudnoću i moram tu rodit.kompliciran sam slučaj za naše ode rodilište..mislim da sam čitala da ne može lokalna..moja skolioza nije operirana i ne znam točno stupanj oštećenja,a o bolovima u leđima neću niti govoriti. To boli cijelu godinu,al sad pogotovo kad i mirujem 🤷 a prvi porod sam također leđima "rađala". Mislila sam da ću se prepoloviti na pola od bola..

Venus
    18. Kolovoz 2019. 01:51

Ajoj 🥴🥴 nije lako s kicmom, i ja sam na mirovanju lezecem doma, cerviks na pola skracen i prst uloziv, tako da isto beba mozda dodje ranije, nadam se ne prerano... jesi isla na kontrole za skoliozu? Bilo bi dobro da te neko malo pogleda, ja sam operirana kod Dr. Kovaca u Zagrebu. Samo sad nikakve ni vjezbe ne dolaze u obzir zbog mirovanja, i mene od lezanja ubise ledja i rebra cijeli bozji dan, samo govorim muzu da me malo stisne i izmasira u prolazu

18. Kolovoz 2019. 05:42

Lunica

a vjerujem ti..najgore je leci u trudovima..bilo bi bolje stajati ili cucati pa na stolcicu roditi..nekako je prirodniji izgon a i trudovi su laksi na nogama.

Pa da mene su forsirali da lezim kao da su trudovi jaci i da cu brze se otvarati ono meni samo gore bilo

Leona29
    18. Kolovoz 2019. 06:57

Jutro 🙄😁
    Mene od 5 do maloprije derala menstrualna bol, vec sam mislila budit dragog pomalo al evo stalo je... I nisam spremna bome 😳 al ako mi bude jos danas ili sutra tako nazvat cu ginica pa se zaletit do njega makar na ctg...

• MonaL.
    18. Kolovoz 2019. 07:20

Venus

Ajoj 🥴🥴 nije lako s kicmom, i ja sam na mirovanju lezecem doma, cerviks na pola skracen i prst uloziv, tako da isto beba mozda dodje ranije, nadam se ne prerano… jesi isla na kontrole za skoliozu? Bilo bi dobro da te neko malo pogleda, ja sam operirana kod Dr. Kovaca u Zagrebu. Samo sad nikakve ni vjezbe ne dolaze u obzir zbog mirovanja, i mene od lezanja ubise ledja i rebra cijeli bozji dan, samo govorim muzu da me malo stisne i izmasira u prolazu

Imamo identične nalaze🤣 i meni je skraćen cerviks i omekšan,od 19tt mi je isto,nema pogoršanja srećom. Ali ne mirujem baš ono skroz,neću raditi grube i teške poslove ali skuham,složila robu ,idem do dućana.Nisam išla nigdi još,baš ću pitat ginekologa za ta leđa,jer pored toga imam i neka oštećenja živaca na nogama,sve je to vezano. Prije sam više o tome vodila računa,skroz sam zapostavila tri dijagnozu.. ne bi me bilo strah da prvi put nisam imala takve bolove leđa kod izgona. Trud mi je ništa naspram toga 🙄 tebi je ipak rekao da može prirodan porod? Ti si ipak operirana,ja mislila da ćeš na carski

• ReginaP
    18. Kolovoz 2019. 07:50

Jutro cure..
    Ja imam već nekoliko godina diskus herniju na donjem dijelu ledja i oštećene živce u nogama i rekli su mi kad sam dobila dijagnozu da se javim u bolnicu ako mi se pogoršava. S godinama sam naučila živjeti s tim i puno vježbala i nije se pogoršavalo. Prvo su mi doktori rekli da to nije nikakva prepreka za porod i epi, a sad na pregledu u bolnici mi je doktor rekao da bi mogli odbiti epi mi dat.. i sad ne znam dal' mi uopće ima smisla ici privatno kod neurokirurga na pregled ili nešto kad ne mogu raditi mr da se vidi stanje 🥴 i jučer me počele prepone i stidna kost bolit, a mislila sam da me već sve boli 😆

• MonaL.
    18. Kolovoz 2019. 07:57

ReginaP

Jutro cure..
    Ja imam već nekoliko godina diskus herniju na donjem dijelu ledja i oštećene živce u nogama i rekli su mi kad sam dobila dijagnozu da se javim u bolnicu ako mi se pogoršava. S godinama sam naučila živjeti s tim i puno vježbala i nije se pogoršavalo. Prvo su mi doktori rekli da to nije nikakva prepreka za porod i epi, a sad na pregledu u bolnici mi je doktor rekao da bi mogli odbiti epi mi dat.. i sad ne znam dal' mi uopće ima smisla ici privatno kod neurokirurga na pregled ili nešto kad ne mogu raditi mr da se vidi stanje 🥴 i jučer me počele prepone i stidna kost bolit, a mislila sam da me već sve boli 😆

Ja se iskreno bojim te epiduralne zbog cijele situacije,ali opet kad se sjetim one boli u leđima pri porodu,ajme.. ja nisam nikako vježbala ali mi se nije niti pogoršavalo. Prije sam češće išla na fizikalne terapije. Jedino što sam unazad godinu dobila i kifozu vrata 🙄

• Pikulica19
    18. Kolovoz 2019. 08:37

Jutro zenice
    Sve sto je lijepo kratko traje, sad opet cekat mjesec i pol da mi se mm vrati s terena 😔... Ali jos malo vise od 2mj pa necu vise ostajati sama 🥰 mali blagoslov .
    Zenice koje su u mojoj situaciji (muz na terenu) kako zamisljate vrijeme pred porod? Jel vas strah da budete bile potpuno same u tom trenutku? 
    Imam neki osjecaj da cu se sama, mirna i stalozena odvest u bolnicu 🙈😂 daj Boze da bude tako 🤭

Norules
    18. Kolovoz 2019. 08:54

Ayla cestitke i zao mi je da ti je porod traumatican bio,zelim ti brz oporavak i da uzivas sa svojom bebicom
    Ostale cure samo hrabro,svaka zena je za sebe pa tako i porod,meni je ostao u lijepom sjecanju,posebno iskustvo i drago mi je da je zavrsio bez carskog i epiduralne

PatyDi
    18. Kolovoz 2019. 09:06

Pikulica19

Jutro zenice
    Sve sto je lijepo kratko traje, sad opet cekat mjesec i pol da mi se mm vrati s terena 😔… Ali jos malo vise od 2mj pa necu vise ostajati sama 🥰 mali blagoslov .
    Zenice koje su u mojoj situaciji (muz na terenu) kako zamisljate vrijeme pred porod? Jel vas strah da budete bile potpuno same u tom trenutku?
    Imam neki osjecaj da cu se sama, mirna i stalozena odvest u bolnicu 🙈😂 daj Boze da bude tako 🤭

Jutro! 
    Moj je već mj i pol vani i ostat će dok ne rodim, vjerojatno neće biti na porodu, ali odabrala sam opciju dolaska kod roditelja pa nisam sama, a mama će bit sa mnom na porodu...da je teško je, ali ni jednoj strani nije lako, no nekad se moramo žrtvovati kako bismo mogli živjeti, a ne preživljavati...naravno, mi koji nemamo sreće da nađemo ovdje dostojno plaćen posao...mene puno više pogađaju komentari tipa kako će dijete odrastati bez jednog roditelja i sl, no taj roditelj krvavo zarađuje za to dijete daleko od doma i teško mu je što nije u ovim trenucima uz mene. A kad bude doma, iskoristit će svaki trenutak da bude s nama. 
    Ne znam kako je kod tebe situacija, ali skužila sam da si sama? Imaš koga u blizini da ti uskoči? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.