Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    17. Kolovoz 2019. 20:22

*najljepsi

17. Kolovoz 2019. 20:22

Uhh Ayla draga zao mi je sto ti je dugo trajalo i sto je bilo jako bolno... Ali sada je proslo i sada misli samo na svoju curicu i bit ce sve okej brzo ces zaboraviti na to sve.. I mislim da nijedna zena pogotovo prvorotkinja nije spremna na to sve i jos kad ti doktor muski to kaze joooj ja bi mu rekla ajd rodi ti pa onda pricaj tak sta.. Neznam koliko spremne mi moramo biti i koliko mozemo biti spremne zapravo neznam sto ocekuju od nas osim da dises i tiskas kad ti kazu.. A to za vikanje plakanje jaukanje a jebemu pa nemos bas sve kontrolirat.. Ja sam sigurna da cu ja viknut i plakat i jaukat i necu se bas fokusirat da budem tiha kako bi njima bilo po gustu na kraju boli nas i nemos ti kontrolirat to.. Zelim ti punoo ljepih trenutaka sa bebom javi nam se kad dodjete kuci i odmorite. Velikiii zagrljaj od nas dvoje.. ❤️😘 

17. Kolovoz 2019. 20:23

Julie

Bravo Ayla, bravo za borbu jer koliko se sjećam kod tebe nije ni bila mogućnost epiduralne. Kako sam se šalila da napraviš lom, na kraju je i bio…..ali to je sve sad iza tebe, ostaje ti onaj naljepnice dio pogotovo kad dođeš doma ❤️

Nije i zao mi je jer nije nebi se toliko ispatila i da mi ostane u tako ruznom sjecanju nesta sto treba biti ljepo, ja se veselim svojoj curici i kad ju gledam osjecam se ponosno al bol je bila odvratna 🥴

17. Kolovoz 2019. 20:27

Ne razume muski kakva je to bol al ni zene babice ajmo reci, ja znam da svatko ima drugciji prag boli moj je nikakav durala sam koliko sam mogla 24h ja ni spavala i sto ocekuju od mene da cu biti sretna ja jesam sretna zbog bebe to je moje sve al bol je jos uvijek tu 

Venus
    17. Kolovoz 2019. 20:30

Jao ovo jezivo zvuci 😭😭😰 drago mi je da je to iza tebe, a strahujem sto neke od nas tek to moraju proci. Vazno da je sve dobro zavrsilo i da imas zdravu bebicu kraj sebe, trauma ce valjda proci ❤️

Leona29
    17. Kolovoz 2019. 20:31

Bravo Ayla 😘 a to da je bolno i sve, znam i vjerujem.. Ja sam se sa prvom tako 12 sati napatila, vikala, plakala i doktor mi svasta izdijelio da kakva sam ja mama itd, a sad drugi put nisam vikala i bilo mi je malo manje bolno, al sam poskocila nesvjesno sa stola kad je doktor cijelu ruku mi stavio dole i to bas u trudu, i kako sam ja poskocila tako on meni pa sta vam jeeee to ne boliiiii kako se to ponasate, reko boliiii i u trudu ste me i poskocila sam od boli,prevrtio je ocima i otiso i vise nije ni dolazio 🙈😂😂😂😂
    I sad naravno kad opet znam sta me ceka, nije mi svejedno, i ni kod mene nema epiduralne al sta cu, izdrzat cu 😳

17. Kolovoz 2019. 20:46

ayla

Ne razume muski kakva je to bol al ni zene babice ajmo reci, ja znam da svatko ima drugciji prag boli moj je nikakav durala sam koliko sam mogla 24h ja ni spavala i sto ocekuju od mene da cu biti sretna ja jesam sretna zbog bebe to je moje sve al bol je jos uvijek tu

Draga moja ako je tvoj prag boli jako nisko i izgurala si ovo jos i neispavana super si ti hrabra onda... Hvala sto si podjelila s nama sve to... Sve nas to ceka mozda nekima bude gore nekima bolje ali sve cemo to proci.. 

17. Kolovoz 2019. 20:50

Leona29

Bravo Ayla 😘 a to da je bolno i sve, znam i vjerujem.. Ja sam se sa prvom tako 12 sati napatila, vikala, plakala i doktor mi svasta izdijelio da kakva sam ja mama itd, a sad drugi put nisam vikala i bilo mi je malo manje bolno, al sam poskocila nesvjesno sa stola kad je doktor cijelu ruku mi stavio dole i to bas u trudu, i kako sam ja poskocila tako on meni pa sta vam jeeee to ne boliiiii kako se to ponasate, reko boliiii i u trudu ste me i poskocila sam od boli,prevrtio je ocima i otiso i vise nije ni dolazio 🙈😂😂😂😂
    I sad naravno kad opet znam sta me ceka, nije mi svejedno, i ni kod mene nema epiduralne al sta cu, izdrzat cu 😳

Da i meni su gurali ruku u trudu i ono kao sto vam je, ja sam se tresla ko šiba sto bi rekli oni pa zasto al ja to treskanje ne mogu kontrolirati uopce, evo mene je toliko strah da ja nezz ocul htjeti ici na drugo a volila bi makar 2-je al mene strah nakon svega 

17. Kolovoz 2019. 20:55

Manich

ayla

Draga moja ako je tvoj prag boli jako nisko i izgurala si ovo jos i neispavana super si ti hrabra onda… Hvala sto si podjelila s nama sve to… Sve nas to ceka mozda nekima bude gore nekima bolje ali sve cemo to proci..

Hrabra da al moglo je biti i drugacije makar ljepse malo, svi smo drugaciji tako da nije svima jednako

Leona29
    17. Kolovoz 2019. 21:04

ayla

Leona29

Da i meni su gurali ruku u trudu i ono kao sto vam je, ja sam se tresla ko šiba sto bi rekli oni pa zasto al ja to treskanje ne mogu kontrolirati uopce, evo mene je toliko strah da ja nezz ocul htjeti ici na drugo a volila bi makar 2-je al mene strah nakon svega

Proci ce ti ta trauma.. Meni je proslo i drugi porod bio puno laksi i brzi od prvog samo sta eto ne podnosim kad me se tako jako cacka dolje pogotovo u trudu... A i oni nerazumni i bezobrazni kao sta vam je to ne boli.. Neeee, mislim se ti bas znas jel boli ili ne... I onda se sad moj dragi cudi kad kazem da me uhvati neki strah 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.