Ja mislim da cu definitivno epiduralnu. Pogotovo jer vidim da drip i rezanje kao prvorotka tesko izbjegnes pa ako me vec to ceka ona zelim i epiduralnu.
Mene je nekako vise i od samog poroda straha boli poslje s tim savovima. A neznam jel ni mozes uzeti sta protiv bolova zbog dojenja 😌
Ja mislim da cu definitivno epiduralnu. Pogotovo jer vidim da drip i rezanje kao prvorotka tesko izbjegnes pa ako me vec to ceka ona zelim i epiduralnu.
Mene je nekako vise i od samog poroda straha boli poslje s tim savovima. A neznam jel ni mozes uzeti sta protiv bolova zbog dojenja 😌
Meni su dali tabletu protiv bolova u bolnici, i boljelo me samo prvi dan dosta, kasnije je vec bilo bolje... Ja se poroda plasim, tog poslije ne 🙈🙈😂😂
Ayla svaka ti cast!! Bome si se morala boriti kao lavica da doneses na svijet svoju lavicu. Jako mi je zao sto je toliko trajalo i sto ti je bilo traumaticno. Nadam se da ce s vremenom barem malo to izblijediti i da se ipak odlucis jednog dana imati jos jednu kiflicu :) I nadam se da ce barem oporavak ici brze :)
Ayla budi ponosna sto si to tako podnijela. Ja vjerujem da ces jako brzo zaboraviti na tu bol 💕
Ayla žao mi je zbog ružnog iskustva. Zaboravit ćeš ti to s vremenom,uz malu bebicu 🤗 nego zašto nisi mogla epidural dobit?
I nista trudovi krenuli ctg ocitava al slabe a mene bole za popi… Oni da to je nista reko kako nista mene boli i provjeriti oni 4 prsta pa 5,pa 6 a mene boli veli lezi ja legnem mene rastavlja ja gotova kicma kao da sam ostala bez nje pa me brijali pa klistirali ja kako legnem na stol ja se nemogu dignuti em od trudova em od leda i nista kad sam bila otvorena 7 prstiju oni mene u radaonu i na drip trud svake 2,3 min a ja se otvaram po prst svaki sat, ja umirem tamo na onom stolu molim Boga i Majku Boziju samo da sto prije zavrsi ja se derem kao da me kolju ja sam zene moje mislila da ja padam u nesvijest od bolova, doktor veli da ja nisam spremna fizicki i psihicki i ja popizdim i kazem i sto bi ja sada on gleda u mene i tako sam vam ja rikala od bolova dripa puna 3h i pol sata tiskanja i naravno rezali su me i dali mi bebu na prsa i onda sivali tu sam jaukala al manje nego li na porodu al da mi sad neko kaze da je to sve prolazno nebi rekla men je ostalo u ruznom sjecanju
Svaka cast na svemu, bitno da ste obje dobro💕
Ti si znala da nema epiduralne i mozda te to dodatno jos uplasilo pa si sve gore prozivjela…a mene opet jeza hvata da mi nekakvu iglu zabadaju u leđa pa ju na kraju i ne zelim…sad, koliko ce mi to biti pametno, ne znam….ali kad sam jednom prilikom zbog operacije imala braunilu u ruci, ja cijelu noc ruku nisam pomakla iz straha da ju ne iscupam pa mislim da necu ni tu epiduralnu jer cu samo biti u grcu od svega toga….🙄…a po novom imam strah i da ce me uhvatiti napadaj astme na porodu ili da cu povracati
Joj i ja sam ko ti 😫 Od same pomisli o toj ogromnoj igli i mogucnosti da dodje trud i trznem se i oni zabodu u neki zivac 😱
Sa leptiricem sl stvar, nikako se opustit kad znas da ti je zaboden u ruku 😞
I jos si razmisljam sta ak me radi neceg bace na carski 😬
Ayla, čestitam ti i na bebici i na hrabrosti! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Mislim da nitko nije spreman za porod tako da ti komentari od tog doktora pokazuju koliko pojma nema šta žena prolazi, osim ono suhoparno s medicinske strane.
Ne razmišljaj sad o sljedećem porodu, hoćeš li imati hrabrosti i sl. Sad se samo koncentriraj na bebicu i svoj oporavak.
Ayla žao mi je zbog ružnog iskustva. Zaboravit ćeš ti to s vremenom,uz malu bebicu 🤗 nego zašto nisi mogla epidural dobit?
U nasoj bolnici je nema 🥴
Hvala curke prvo na podrsci onda i na zeljama 😊 stvarno ste divne, nadam se da cu zaboraviti sve uz svoju bebicu, vcrs sam ju dala sestrama da ju pripaze jer bljucka plodnu a ja sam umorna ko pas jer sam samo 2h odspavala a nebi da se beba zagrcne nezz ocu li se probuditi pa bolje da one vcrs to pripaze sutra ce nadam se biti bolje 🥰💕😘
Sortiraj odgovore
Najstariji