Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Loptica10
    17. Kolovoz 2019. 14:09

MonaL.

Loptica10

MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan?

31tt sam,također heparinka,i na aspirinu sam.
    Isto neke degenerativne promjene posteljice ali beba još uvijek napreduje. Nije također strašno ali on želi pratiti svakih 10 dana..nisko nošena trudnoća 🙄

Joj, skroz te razumijem, ja se samo nadam da će nam sve biti ok, i da će bebice biti dobro. Bolje da oni to prate, odmah je čovjek nekako mirniji. U kojoj bolnici ćeš roditi? 

• danica_zvijezda
    17. Kolovoz 2019. 14:22

ayla

Jutro curke, jutros u 6:30 dosla curka 3270 i 51 cm, bilo je bolno nedo Bog nikome takvi muka al sad je gotovo sve ako ko zeli cuti iskustvo nek rece napisat cu ga na ljetnima pa mozda koja ne zeli to citati 😁

Čestitam 😊

• danica_zvijezda
    17. Kolovoz 2019. 14:25

Nemam ni ja ništa protiv da ovdje napišeš svoje iskustvo😊

• Breskvica
    17. Kolovoz 2019. 14:42

Ayla, cestitam, uzivaj sa svojom bebicom! 🥰

• minnie_me
    17. Kolovoz 2019. 15:47

Tesko da ja povatam sve poruke haha. Samo da se javim proslo je ok. Carski ko carski boli ko sam vrag. Mlijeka ko u prici pa tu najvise gubim vremena bas sam ssd poslala muza po elektricnu izdajalicu pa cu vidjeti kako ce ici. Curica ciki po uru ipo vremena a malac od 5 godina zahtjeva paznju muz se vraca raditi jos malo i eto nadam se da ce mi pomoci elektricna izdajalica navodno brzo izdoji mlijeko. Sve je ok malo umorna, teturam po kuci nemogu spavazi preko dana al takvi su prvi dani.. Pozdrav i sretno zene

• MonaL.
    17. Kolovoz 2019. 15:56

Loptica10

MonaL.

Loptica10

MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan?

31tt sam,također heparinka,i na aspirinu sam.
    Isto neke degenerativne promjene posteljice ali beba još uvijek napreduje. Nije također strašno ali on želi pratiti svakih 10 dana..nisko nošena trudnoća 🙄

Joj, skroz te razumijem, ja se samo nadam da će nam sve biti ok, i da će bebice biti dobro. Bolje da oni to prate, odmah je čovjek nekako mirniji. U kojoj bolnici ćeš roditi?

Vjerujem da će bit ok jer smo stalno u rukama doktora. Prvi put nisam bila pod nadzorom i izgubila sam kasno svoju bebu. Ja trudnoću vodim u Splitu,ti?

17. Kolovoz 2019. 19:29

Evo ovako je sve pocelo, imala sam prirodno ciscenje al nisam mislila da je to to jer sam imala par dana za redom stolicu al proljevastu, i nista obadiram ja to i odem spavati i poslje se budim kao da mi nes curi ma reko ne dizem se nema sanse i tako ja u pol 7 idem sila mi kad ja imam sta viditi sluzi i vode i tockica krvi, a reko nee nisam sve napravila kod kuce nisam spremna i sad ja razmišljam bil nebil 😂😂 i kako hodam tako curi ma reko idem i nis spremim se polako i do bolnice lagano dodem tamo reko tako i tako oni na ctg ima trud al slab, i nista u sobu s menom pa cekaj pa cekaj da neko pregleda zamisljam da sam otvorena reko sigurno 5,6 prstiju i reko sad cu ja za cas mos misliti oni gledati prst i pol ajme reko majko moja 🙄 kad cu al bolovi su jos izdrzljivi pa reko dobro, i tako gledati na uzv gubim plodnu vodu i nis sad cekaju da se otvorim cekam i ja, i tako me dr pregledava gurne ruku ja sve zvijezde vidim kad ono 2 prsta oko 7 navece il koliko je vec bilo uzas i boli mene i boli, brojim ja kontrakcije al su nepravilne sad 5,7,2,10, 3 ja vise luda mene boli sve vise i vise al se nista nemice.. 

17. Kolovoz 2019. 19:48

I nista trudovi krenuli ctg ocitava al slabe a mene bole za popi... Oni da to je nista reko kako nista mene boli i provjeriti oni 4 prsta pa 5,pa 6 a mene boli veli lezi ja legnem mene rastavlja ja gotova kicma kao da sam ostala bez nje pa me brijali pa klistirali ja kako legnem na stol ja se nemogu dignuti em od trudova em od leda i nista kad sam bila otvorena 7 prstiju oni mene u radaonu i na drip trud svake 2,3 min a ja se otvaram po prst svaki sat, ja umirem tamo na onom stolu molim Boga i Majku Boziju samo da sto prije zavrsi ja se derem kao da me kolju ja sam zene moje mislila da ja padam u nesvijest od bolova, doktor veli da ja nisam spremna fizicki i psihicki i ja popizdim i kazem i sto bi ja sada on gleda u mene i tako sam vam ja rikala od bolova dripa puna 3h i pol sata tiskanja i naravno rezali su me i dali mi bebu na prsa i onda sivali tu sam jaukala al manje nego li na porodu al da mi sad neko kaze da je to sve prolazno nebi rekla men je ostalo u ruznom sjecanju

17. Kolovoz 2019. 19:56

Dojila jos nisam bebac spava tako da nisu forsirali jer se nagutala i vode pa povrace to pa cemo poslje probati kolostruma ima pa makar da to povuce malo 

Julie
    17. Kolovoz 2019. 20:06

Bravo Ayla, bravo za borbu jer koliko se sjećam kod tebe nije ni bila mogućnost epiduralne. Kako sam se šalila da napraviš lom, na kraju je i bio.....ali to je sve sad iza tebe, ostaje ti onaj  naljepnice dio pogotovo kad dođeš doma ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.