Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sara2019
    18. Kolovoz 2019. 13:31

ayla

Saro svaka čast razumim te u potpunosti i bol i sve, tvoje je jedino krace trajalo od moga al vjerujem da je bol ista 😣

Je muz je rekao u jednom trenutku da je mislio da cu umrijet ali mi nije httio reci da me ne plasi🤣🤣🤣🤣🤣

18. Kolovoz 2019. 13:34

sara2019

ayla

Saro svaka čast razumim te u potpunosti i bol i sve, tvoje je jedino krace trajalo od moga al vjerujem da je bol ista 😣

Je muz je rekao u jednom trenutku da je mislio da cu umrijet ali mi nije httio reci da me ne plasi🤣🤣🤣🤣🤣

I ja sam imala taj osjecaj da sam gotova da padam u nesvjest 

sara2019
    18. Kolovoz 2019. 13:36

ayla

sara2019

ayla

Jeste jos u bolnici ili ste dosli kuci...mi smo bile 5 dana..u ponedjeljak ujutro rodila jucer tek izasli

18. Kolovoz 2019. 14:00

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Jeste jos u bolnici ili ste dosli kuci…mi smo bile 5 dana..u ponedjeljak ujutro rodila jucer tek izasli

Juce sam tek rodila tako da jos nezz kada cu nadam se sutra il u utorak 

Julie
    18. Kolovoz 2019. 14:24

Cure hvala sto pisete o iskustvu, ne plaši nas nikoga bol. Svjesne smo da će boljeti, a ovim sto pisete samo dajete za primjer sto se sve može događati i kako to otprilike izgleda iako je svaki porod priča za sebe. 
    Ugl meni ovo bas pomaze i drago mi je da će naša grupa to pisati. 
    Vi ste sada gotove i ostaje vam šlag na kraju, vaše bebice s kojim ćete uživati 🥰

sara2019
    18. Kolovoz 2019. 14:29

ayla

sara2019

ayla

sara2019

ayla

Jeste jos u bolnici ili ste dosli kuci…mi smo bile 5 dana..u ponedjeljak ujutro rodila jucer tek izasli

A 3 dan..prvi ako si rodila jucer ti ne racunaju..to je 0 dan..znaci po pravilu ako bude abd sve uredu u utorak..znam da je takvo pravilo u petrovoj za druge bolnice neznam..frendica mi je u bosni u sarajevu..tamo 24 h nakon poroda ides kuci sto mi je isto prerano ali bosna kao bosna to im je trosak..kazem frendici da ce za koju godinu bit rodi i odmah kuci sa onog stola🤣🤣🤣🤣🤣

Leona29
    18. Kolovoz 2019. 14:46

Mene opet copila ta menstrualna bol u nepravilnim razmacima i tjera me na wc 🙄🙄

Leona29
    18. Kolovoz 2019. 14:47

Valjda ce se smirit, pa da sutra zvrcnem ginica i odem do njega.. Nije mi bolnica sad bas blizu bome 

18. Kolovoz 2019. 15:03

sara2019

ayla

sara2019

ayla

sara2019

ayla

A 3 dan..prvi ako si rodila jucer ti ne racunaju..to je 0 dan..znaci po pravilu ako bude abd sve uredu u utorak..znam da je takvo pravilo u petrovoj za druge bolnice neznam..frendica mi je u bosni u sarajevu..tamo 24 h nakon poroda ides kuci sto mi je isto prerano ali bosna kao bosna to im je trosak..kazem frendici da ce za koju godinu bit rodi i odmah kuci sa onog stola🤣🤣🤣🤣🤣

A vidjet cemo, pocela mi vena crveniti pa sam carapu navlacila i dali mi fragmin za trombozu zbog toga mozda i ostanem duze 😵😵

Venus
    18. Kolovoz 2019. 15:04

Koliko znam svi ti bolovi i grcevi pred kraj trudnoce su normalni, i priprema tijela za porod. Vidim i na nasem forumu, a i citajuci iskustva na Ovia app i ostalo, da su probavne smetnje (cesti odlasci, meke stolice i sl.), dosta ceste u 3.tromjesjecju. Mene od starta 3. Muci stomak, idem 2-3 put dnevno na wc, mislila sam da je od magnezija, al sam ga prestala pit sad malo i nije bas olaksanje neko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.