Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    18. Kolovoz 2019. 16:57

sunshine1

Ima li neka od cura da zna, ili je voljan štonjuskat po internetu, jer ja ocito ne znam pronaći podatak, ugl zanima me s kojim modelima kolica se moze kombinirati Cybex cloud q autosjedalica?

https://strolleria.com/collections/strollers-compatible-with-cybex-cloud-q-infant-car-seat

LollyBB
    18. Kolovoz 2019. 17:11

Pozdrav, cure, evo i mene. Imala sam punu kuću zadnjih par dana, a sada je mama tu, uskočila mi s pranjem robice i posteljine. Moram priznati, u pravi čas. Vidim da mi je ovaj zadnji mjesec teži. Jedan dio dana budem ok, a onda mali krene mlatiti, a tek kad po živcu nekom opali, ne mogu mrdnuti. 
    Julie, jesam li dobro shvatila na tečaju, za Merkur bismo trebale imati jednu torbu za rađaonicu, jednu za ostatak boravka?

Lunica
    18. Kolovoz 2019. 17:15

Drage zenice koje uskoro ceka porod.. Imate li i koristite li pilates loptu? Ja sam je imala ali mi se probila i bas je mislim nabaviti.. 

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Julie
    18. Kolovoz 2019. 17:23

Lolly da. Ja nosim ručnu torbu za rađaonicu i manji kofer za sobu

Angelina
    18. Kolovoz 2019. 17:23

Ako zelite iskustva s poroda, tko ima fejs mozete uci u grupu Trudnice 2018/2019/2020. Tamo cete stvarno naci jako puno prica iz svih rodilista jer je grupa ogromna i svaki dan netko rodi. Nemam nista protiv foruma, ali tu se nikad nece tako pisati, tamo ipak odmah idu i pitanja i odgovori i ima puno vise informacija pa eto vidite.

LollyBB
    18. Kolovoz 2019. 17:38

Julie

Lolly da. Ja nosim ručnu torbu za rađaonicu i manji kofer za sobu

Tenks! Tako sam i mislila nešto spakirati.

lala3
    18. Kolovoz 2019. 18:44

Cure drage nije me bilo nekoliko dana i vidim puno novosti 🤗
    Inace redovno citam, ponekad se javim, ali sad stvarno moram 😁.. cestitke curama koje su rodile, svaka cast.. Ajla nisam mogla prestati citati te zaostale str kad sam vidjela da se nesto pocelo događati 😍.. cestitam od srca, pogotovo nakon svega sto si prosla, sad ce to brzo da se naviknes, da prođu ti svi bolovi, onda ce svakim danom biti lakse... 
    Pikulica i moj suprug nije tu, evo bas je jucer otisao i stvarno je tesko, sama sam sa dvoje djecice, mada sto se tice bolnice, ni moji ni njegovi nisu daleko, mogu uskociti da pomognu, pricuvaju ovo dvoje starije, mada je meni frka, panika kako cu stici do bolnice, udaljene vise od sat vremena, meni treca beba, sad sam prst otvorena, a tek usla u 7 mjesec... sto se tice dragog, on je stvarno predivan, pazljiv i vec sad je dogovor, ako porod krene ranije, on sjeda na.prvi avion i brzo kuci 😊
    Drugi porod kad je krenuo, pocelo boljeti, meni u glavi je bio takav strah, a onda kao da mi je neko sapnuo, nemoj se bojati, izdrzi to i upoznat ces svoju dugo cekanu bebacu, devet mjeseci cekas da dođe i taj trenutak i stvarno je psihicki bilo puno lakse... 
    Ajla  sto se tice bebe broj 2, ne razmisljaj sad o tome i drugi porod ide brze 🤫

18. Kolovoz 2019. 18:56

Help. Ima li koja od vas problem s uraslim noktima na nogama ili gljivicama takoder. Ne znam sto da radim. Help.

18. Kolovoz 2019. 19:09

lala3

Cure drage nije me bilo nekoliko dana i vidim puno novosti 🤗
    Inace redovno citam, ponekad se javim, ali sad stvarno moram 😁.. cestitke curama koje su rodile, svaka cast.. Ajlanisam mogla prestati citati te zaostale str kad sam vidjela da se nesto pocelo događati 😍.. cestitam od srca, pogotovo nakon svega sto si prosla, sad ce to brzo da se naviknes, da prođu ti svi bolovi, onda ce svakim danom biti lakse…
    Pikulicai moj suprug nije tu, evo bas je jucer otisao i stvarno je tesko, sama sam sa dvoje djecice, mada sto se tice bolnice, ni moji ni njegovi nisu daleko, mogu uskociti da pomognu, pricuvaju ovo dvoje starije, mada je meni frka, panika kako cu stici do bolnice, udaljene vise od sat vremena, meni treca beba, sad sam prst otvorena, a tek usla u 7 mjesec… sto se tice dragog, on je stvarno predivan, pazljiv i vec sad je dogovor, ako porod krene ranije, on sjeda na.prvi avion i brzo kuci 😊
    Drugi porod kad je krenuo, pocelo boljeti, meni u glavi je bio takav strah, a onda kao da mi je neko sapnuo, nemoj se bojati, izdrzi to i upoznat ces svoju dugo cekanu bebacu, devet mjeseci cekas da dođe i taj trenutak i stvarno je psihicki bilo puno lakse…
    Ajlasto se tice bebe broj 2, ne razmisljaj sad o tome i drugi porod ide brze 🤫

Hvala ti, danas sam puno bolje polako bljedi slika poroda 💕

18. Kolovoz 2019. 19:51

Andrea21

Help. Ima li koja od vas problem s uraslim noktima na nogama ili gljivicama takoder. Ne znam sto da radim. Help.

Mene cesto pati urastanje nokta doduse samo na jednom noktu zajebano je i bolno ali uspijem nekako rijesit to.. Za gljivice na noktima sam cula da je ful dobar bijeli luk da ih sprijeci da se sire dalje a od ovih preparata iz ljekarne sam probala samo kapi one neke po 50 kn.. Sve to moras koristit jakoooo dugo da bi ih se zapravo rijesio skroz ja ih imam na jednom noktu ali samo na desnom rubu i zasad se ne sire.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI