Ayla cestitam od ❤
Vjerujem da nije bilo lako al sad imas svoje malo cudo 😍
I ja se slazem da slobodno napises svoje iskustvo, sve smo jako znatizeljne. A i mislim da smo sve svjesne da je svaki porod drugaciji, i koliko god tudjih iskustva procitale nase ce biti drugacije, pa bilo gore ili bolje.
MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan?
Zna li netko kakvim razmjerom se isplacuju komplikacije kada nije cijeli mjesec u pitanju?
Recimo ovako.. jel moguce dobiti max naknadu iako nije cijeli mjesec u pitanju (do 26.)? Ili recimo tu max podijelim sa svim danima u mjesecu pa tako racunam za dio za koji trebam dobiti?
Cestitam ayla 😊 mene isto sve zanima o porodu, kak je proslo? Vodenjak, trudovi, drip, klistiranje, epiziotomija, prsa na prsa, dojenje, rooming in i to 😁
Zna li netko kakvim razmjerom se isplacuju komplikacije kada nije cijeli mjesec u pitanju?
Recimo ovako.. jel moguce dobiti max naknadu iako nije cijeli mjesec u pitanju (do 26.)? Ili recimo tu max podijelim sa svim danima u mjesecu pa tako racunam za dio za koji trebam dobiti?
Ne, isplacuje se po satnici/dnevnici
Sve su se oni pobrinuli da nebi bili osteceni 😏
Znaci tih 4200 (ili koliko je vec tocno) podjelis s brojem radnih dana u mjesecu (sub i ned se ne broje, praznici da ak pada na radni dan) i to je koliko dobijes po danu.
MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan?
31tt sam,također heparinka,i na aspirinu sam.
Isto neke degenerativne promjene posteljice ali beba još uvijek napreduje. Nije također strašno ali on želi pratiti svakih 10 dana..nisko nošena trudnoća 🙄
Ayla cestitam😊 iz ikee nemogu jer mecu placat dostavu 70 kn rado jedne stvari a necu uskoro u zg... ma gledala sve trgovine al nigdje nista.. budem jos pricekala pa cmo vidjet
Ne, isplacuje se po satnici/dnevnici
Sve su se oni pobrinuli da nebi bili osteceni 😏
Znaci tih 4200 (ili koliko je vec tocno) podjelis s brojem radnih dana u mjesecu (sub i ned se ne broje, praznici da ak pada na radni dan) i to je koliko dobijes po danu.
Da da.. kuzim, tako sam i mislila. Bas su se pobrinuli
Sortiraj odgovore
Najstariji