Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ygritte
    17. Kolovoz 2019. 10:45

Ayla cestitam od ❤
    Vjerujem da nije bilo lako al sad imas svoje malo cudo 😍
    I ja se slazem da slobodno napises svoje iskustvo, sve smo jako znatizeljne. A i mislim da smo sve svjesne da je svaki porod drugaciji, i koliko god tudjih iskustva procitale nase ce biti drugacije, pa bilo gore ili bolje.

Dior2
    17. Kolovoz 2019. 11:27

Čestitam  Ayla sve najbolje porod je iza tebe sad hrabro dalje

• Loptica10
    17. Kolovoz 2019. 11:43

MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan? 

Venus
    17. Kolovoz 2019. 11:48

Cestitke Ayla 💕💕 i mene zanima iskustvo

Angelina
    17. Kolovoz 2019. 12:21

Zna li netko kakvim razmjerom se isplacuju komplikacije kada nije cijeli mjesec u pitanju?
    Recimo ovako.. jel moguce dobiti max naknadu iako nije cijeli mjesec u pitanju (do 26.)? Ili recimo tu max podijelim sa svim danima u mjesecu pa tako racunam za dio za koji trebam dobiti?

• Noemi1
    17. Kolovoz 2019. 12:21

Cestitam ayla 😊 mene isto sve zanima o porodu, kak je proslo? Vodenjak, trudovi, drip, klistiranje, epiziotomija, prsa na prsa, dojenje, rooming in i to 😁

Frajla
    17. Kolovoz 2019. 13:14

Angelina

Zna li netko kakvim razmjerom se isplacuju komplikacije kada nije cijeli mjesec u pitanju?
    Recimo ovako.. jel moguce dobiti max naknadu iako nije cijeli mjesec u pitanju (do 26.)? Ili recimo tu max podijelim sa svim danima u mjesecu pa tako racunam za dio za koji trebam dobiti?

Ne, isplacuje se po satnici/dnevnici
    Sve su se oni pobrinuli da nebi bili osteceni 😏
    Znaci tih 4200 (ili koliko je vec tocno) podjelis s brojem radnih dana u mjesecu (sub i ned se ne broje, praznici da ak pada na radni dan) i to je koliko dobijes po danu.

• MonaL.
    17. Kolovoz 2019. 13:23

Loptica10

MonaL. Ja sam ti 32.tjedan uz nisku posteljicu, primam i fragmin injekcije pa žele provjeriti. Nije ništa strašno, ali čisto radi mira i sigurnosti. Koji si ti sad tjedan?

31tt sam,također heparinka,i na aspirinu sam.
    Isto neke degenerativne promjene posteljice ali beba još uvijek napreduje. Nije također strašno ali on želi pratiti svakih 10 dana..nisko nošena trudnoća 🙄

• irma123
    17. Kolovoz 2019. 13:40

Ayla cestitam😊 iz ikee nemogu jer mecu placat dostavu 70 kn rado jedne stvari a necu uskoro u zg... ma gledala sve trgovine al nigdje nista.. budem jos pricekala pa cmo vidjet

Angelina
    17. Kolovoz 2019. 14:07

Frajla

Angelina

Ne, isplacuje se po satnici/dnevnici
    Sve su se oni pobrinuli da nebi bili osteceni 😏
    Znaci tih 4200 (ili koliko je vec tocno) podjelis s brojem radnih dana u mjesecu (sub i ned se ne broje, praznici da ak pada na radni dan) i to je koliko dobijes po danu.

Da da.. kuzim, tako sam i mislila. Bas su se pobrinuli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.