Jutro 😁
Da mogla bi svaki cas, neznam sto sad ceka gospođica dal misli van il nemisli ☺️
Moja ovako vec stvarno dugo vremena se spusta i dize evo dns je opet dole
Super mi je kad kod tebe pogledam odbrojavanje odmah me herc strefi kad vidim jos 7 danaa a mala ne mrda 😂😂
Hahaha mi skupa odbrojavamo, bas cemo vidjeti kako su se curke dogovorile kad misle ☺️ imas ti kakve tegobe dal ctg sto kaze?
Ma ne znam vise sta da kazem... bila sam uvjerena da ce izaci prije, sad imam osjecaj da cemo skupa docekat 9.mjesec... 🙈
Doktor mi se smijo i reko da se ne nadam za tj dana prije za dva 😂 a ja za vikend napravila sve sto mi je ostalo misleci mozda se odluci van kad bas sve bude gotovo 🙈😂
Jutro 😁
Da mogla bi svaki cas, neznam sto sad ceka gospođica dal misli van il nemisli ☺️
Moja ovako vec stvarno dugo vremena se spusta i dize evo dns je opet dole
Super mi je kad kod tebe pogledam odbrojavanje odmah me herc strefi kad vidim jos 7 danaa a mala ne mrda 😂😂
Hahaha mi skupa odbrojavamo, bas cemo vidjeti kako su se curke dogovorile kad misle ☺️ imas ti kakve tegobe dal ctg sto kaze?
Ma ne znam vise sta da kazem… bila sam uvjerena da ce izaci prije, sad imam osjecaj da cemo skupa docekat 9.mjesec… 🙈
Doktor mi se smijo i reko da se ne nadam za tj dana prije za dva 😂 a ja za vikend napravila sve sto mi je ostalo misleci mozda se odluci van kad bas sve bude gotovo 🙈😂
Ma tako isto i kod mene, ja jos nisam sobicu sredila do kraja pa sve si mislim kako ona ceka da to napravim 😂 citala sam da je vruca kupka dobra za otvaranje samo 15 min lezati u vodi i da krece, ja bi cak i tu metodu probala samo da ona krene van jer mi se neda ici lezati u bolnicu, ja idem jos malo pa na ctg nadam se da nece spavati kao ovi dana da ju buditi moraju 😂
Čini mi se, kad čitam zadnjih par stranica, da se sve kupuje novo (a bogami i skupo). Svaka čast! :D
Ja sam sve nabavila polovno osim madraca za krevetić.
Ima li netko jos da je opremu i ostalo nabavljao polovno?
Mi smo za prvu kcer kinderbet nabavili polovan. Nije ni spavala u njemu, evo sad ce biti za drugu kcer. Kolica sa kosarom samo sam dobila od crendice, poaluzila mi 5 mj, dalje mala nije htjela biti u unutra, pa smo kupili nova a da sam onda bila pametna, uzela bi dobra polovna. Takodjer sam robicu znala uzimati polovnu preko oglasa. Znala sam naci prakticki novo za malo novaca.
Jaje takodjer sad planiram polovno kupiti. Kupili smo uz kolica ali smo snalice pogubili, tako da je neupotrebljivo.
Jutro! Jel svima izletio pupak? Kome je, kad vam se cca to dogodilo, u kojem tt?
Meni je pupak izletio van cim mi je trbuh poceo rast i od onda strsi van 😂😂 jos je i posmedio i presmijesno izgleda
Pikulica mi još nismo sastavili svoj, pustila sam dragog da odmori a danas idemo na rostilj tako da ćemo sutra.
Ne bude li uredu mi ga vraćamo bez razmišljanja
Moj gin brije na cervikometrije, svaki pregled obavi najprije to. Onda idem na stol di mi radi abdominalni UZV.
Joj cure kad se zaredate s radjanjem, to je bas iza ugla.
Manichsta te boli? Jel mozes opisati?
Pa slicno je kao kad imas hemoroide ali ne boli me kompletan ulaz vec samo taj "visuljak" izraslina sto god to bilo i oko njega malo i naravno.. I evo izgleda da se bol smiri tjekom noci jer jucer ujutro ustala i nije boljelo i sada me opet ne boli ali vec vidim da ce kroz dan poceti.. Sto je najgore hemoroidi bole i kad ides na wc a ja idem redovno i ne boli me kad idem na wc. Ali zato tokom dana se nikako namjestit da prestane boljeti. Jucer sam budala pitala google biserka i procitala svasta a najgore da to po slikama izgleda kao polip koji se mora odstraniti jer od toga nastaje rak! Glupaca morala sam guglat i eto mi sad stresa. 😞😞😞😭😭😭😭
Sell credit cards and convert them to bitcoin
WHAT IS CVV?
CVV is the short form of such bank cards as Visa/Master/Amex/Disco. It includes all necessary information to make online payment: Name, address, card number, password, phone, email, etc. CVV is used for all online shops. Customers can pay for whatever they want.
- Or you can change it through bitcoin, LTC, ETH or a virtual money type that you know
- If you need me or you do not understand. I can help you
- Web : www.edmingood.work
- Gmail : [email=edmingood@gmail.com]edmingood@gmail.com[/email]
- Whatsaap : +84899619135
————-> LIST MY BUSINESS <———-
1> Software BUG Western Union Version ( new ) + WU TRANSFER Online
.2> Sell Fresh CC,CCV,CVV (USA,UK,CA,AU,EU,ASIA…)
..3> Hack Card Dumps Track 1&2 with pin, many types card.
…4> Sell PAYPAL acc (Email address + PayPal pass) fullz infomation
….5> ATM cards with high balance + Security code (easy to withdraw)
…..6> Hacking Bank acc + Bank Login (US + UK)
===>> Please contact me at :
==> PRICE LIST (U.S)
- Visa Card…………..12$
- Master Card ……………12$
- American Express…………15$
- Discover Card……………………..15$
- DOB……………………………………….. ….20$
- Visa Card With VBV……………………………….20 $
- CC BIN……………………………………….. ……………..15$
- Fullz……………………………………… ………………………….35$
Žene koje ste već mame,što uzeti od lijekova za bebu,da se nađe? Tipa,sirup za temperaturu ,nešto za grčeve...?
Pikulica mi još nismo sastavili svoj, pustila sam dragog da odmori a danas idemo na rostilj tako da ćemo sutra.
Ne bude li uredu mi ga vraćamo bez razmišljanja
Ma svakako, Bubamara u King Crossu ti ima puno veci izbor gdje ces dobit i cvrsce za te novcice...
Lijep provod na rostilju i mi idemo kod tetke na imendan na tortu i kolace popodne 🤭🥰
Moj gin brije na cervikometrije, svaki pregled obavi najprije to. Onda idem na stol di mi radi abdominalni UZV.
Joj cure kad se zaredate s radjanjem, to je bas iza ugla.
Manichsta te boli? Jel mozes opisati?
Pa slicno je kao kad imas hemoroide ali ne boli me kompletan ulaz vec samo taj "visuljak" izraslina sto god to bilo i oko njega malo i naravno.. I evo izgleda da se bol smiri tjekom noci jer jucer ujutro ustala i nije boljelo i sada me opet ne boli ali vec vidim da ce kroz dan poceti.. Sto je najgore hemoroidi bole i kad ides na wc a ja idem redovno i ne boli me kad idem na wc. Ali zato tokom dana se nikako namjestit da prestane boljeti. Jucer sam budala pitala google biserka i procitala svasta a najgore da to po slikama izgleda kao polip koji se mora odstraniti jer od toga nastaje rak! Glupaca morala sam guglat i eto mi sad stresa. 😞😞😞😭😭😭😭
Sto god da mazes, nemoj prestajati. Mazi dok god ne nestane. Znam sta je to jer ja stvarno nisam mogla hodati, za sjedanje sam se morala posebno namjestiti, jedva se ustajala iz kreveta, a jedini trenutak kad me nije boljelo je bio onaj kad sam isla kakati. Meni osobno je nakon Faktu-a bilo jos gore (iako to pogorsanje moze znaciti da djeluje) i bilo je toliko bolno da nisam mogla potrpiti to i zato sam se prebacila na kantarionovo ulje i tada je prestalo. Ali ako kazes da ti to ne pomaze, mazi taj Faktu. Smije se u trudnoci. I obavezno pripaziti na prehranu
Sortiraj odgovore
Najstariji