Ja obavila vadjenje krvi, bila za cas gotova, malo jos prosetala po gradu i jedva se dovukla doma. Malo odspavala i sad pijem drugu kavu u krevetu Uzasno me smeta taj umor i kaj sam sva nikakva
Super, prasine mi preko glave tako da ce ladica brzo biti izbacena ukoliko ne bude suradivala. 😂🙈 Puno toga mi je doma visokog sjaja i fakat mi ne treba jos jos dod brisanje gluposti koje ne koristim.
Mene isto zanima gdje je Minnie ? Nadam se da je sve ok
Julie,nama je cijeli namjestaj bijelo visoki sjaj, prasina se udomacila 😂😂.
Ako imas dovoljno mjesta za otvarati tu ladicu bit ce ti ok al ako moras pomaknut nocni ormaric za otvorit ju nemoj ju ni sastavljat
Julie,nama je cijeli namjestaj bijelo visoki sjaj, prasina se udomacila 😂😂.
Ako imas dovoljno mjesta za otvarati tu ladicu bit ce ti ok al ako moras pomaknut nocni ormaric za otvorit ju nemoj ju ni sastavljat
Imat cu ako ce mali biti u svojoj sobi ako ne onda necu moci moci otvarati. Za sad cemo krevetic staviti u njegovu sobicu pa cu vidjeti kad dodem doma kako ce to sve ici
Ta ladica ispod krevetica je super za kupiti prasinu 🤣🤣, mi smo ju razmontirali nakon mjesec dana. Da bi ju redovito koristili morali bi izmicati nocni ormaric za otvoriti je pa je najlakse bilo maknuti.
Kolica imamo Peg Perego 3u1 s tim da cemo jaje kupiti novo jer je ovo starije od 5 god. Bila su jako skupa ta kolica ali vrijede svake lipe
Mi smo isto uzeli Peg Perego, dosta su kostala, nadam se da ce i vrijediti... od ljudi smo culi samo pozitivne komentare
Ma nisi pogrijesila s Peg Perego, nasa su prosla silne kilometre po asfsltu, makadamu, ma svuda i nikad nisu zaskripala. Tko god si ih moze priustiti to je pun pogodak
E da vas pitam... Vi koje pijete Mg... Meni moj gin reko danas da ga pijem do kraja, a koliko sam citala pije se do 36og 🤔🤔 i sta sad, dal da ga pijem do kraja ili ne? A ionako sam beton🙈🙈😂😂😂
I kod mene visoki sjaj, al ja nemam puno namještaja
Samo TV klupu recimo imam u dnevnom, nikakve dodatne ormarice, police i sl
Ladica kod krevetića (ako nije zatvorena) ima svoju funkciju tek kad je podnica skroz dolje (obično kad dijete počne ustajati)
Što se poljskih kolica tiče, svakome na izbor, meni ima i boljih za te novce. Dovoljno je pogledati koliko ih se prodaje na njuškalu, sigurno nije jer su ljudi prezadovoljni s njima. A njihove autosjedalice ne bi nikad koristila. Imaju oni one osnovne certifikate koje moraju, ali nigdje nema nekih rezultata testiranja, tak da nema šanse. Jaje kod mene dolazi u obzir samo ak je na adac tablici ili ako je testirano od test.de (one naljepnice s brojčekima što budu), a za iduću grupu priznam još švedski Plus test.
Kad smo kod kolica, ima li tko iskustva s Maclaren Daytripper kolicima (https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html) i Romer ili Kiddy autosjedalicama? 😉
E da vas pitam… Vi koje pijete Mg… Meni moj gin reko danas da ga pijem do kraja, a koliko sam citala pije se do 36og 🤔🤔 i sta sad, dal da ga pijem do kraja ili ne? A ionako sam beton🙈🙈😂😂😂
Pij ak ti je tako rekao. Neće ti on spriječiti otvaranje
Eventualno možeš u bolnici reći da si pila, pa ako treba oni ti daju hmmmm, mislim kalcij
Sortiraj odgovore
Najstariji