Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    13. Kolovoz 2019. 23:11

Deja nije nikakav zvučni. Bili smo u Big baby i tamo uzeli. Nemogu se i dalje staviti slikice tak da nemogu pokazati. Bijeli sa nekim ziraficama i ima podesive razine. 

• Kengurica
    13. Kolovoz 2019. 23:17

Manich a moj najludji kad sam na ledjima.

Julie
    13. Kolovoz 2019. 23:26

Sad mi je došao mail da krajem kolovoza dolaze Zdravoljupci 2, vi koje imate klince stiže nova manija 🙈🙈🙈🙈

13. Kolovoz 2019. 23:29

Frajla

ayla

Ne, osim zatezanja sad vise ni nezz ocu li uspiti primjetiti, a tila bi da krene da nemoram u bolnicu ako prode termin

Ma ti ces morat opet kucu okreciti 🤪

I men se cini, morat cu ja ici prati prozore sve mi se cini, mislila sam da necu al morat cu 😂😂 radim po cijele dane nesto al docim zeru zaboli ja legnem i navecer me pocmu lazni maltretirati i cekam da leda zabole ono nista budim se ujutro kao da se nista nije desilo, nadam se da cu se makar naspavati prije poroda 😂😂

13. Kolovoz 2019. 23:30

Manich

Frajla

ayla

Ne, osim zatezanja sad vise ni nezz ocu li uspiti primjetiti, a tila bi da krene da nemoram u bolnicu ako prode termin

Ma ti ces morat opet kucu okreciti 🤪

Prat prozore i napastovat muza i jest jabuke hahahahah…

Muz bi mozda i bio sretan da dobije sto nije vec odavnije 😂😂 a ja nemam potrebu a bome mi se ni neda 🤪

13. Kolovoz 2019. 23:32

Julie

Sad mi je došao mail da krajem kolovoza dolaze Zdravoljupci 2, vi koje imate klince stiže nova manija 🙈🙈🙈🙈

Ja se vec registrirala i obavjestila svoje da skupljaju 😂😂 poslala im kod ionako imaju naviku ici tamo ja nemam 😀😀

• Breskvica
    14. Kolovoz 2019. 01:25

Venus

Hvala vam cure, moja malecka ima 1360g dva dana prije 30tj. Malko je naprednija u tezini cijelo vrijeme. Trbuscic je tjedan manje po mjerama, a glavica tjedan vise 😀 jel to normalno tako?

Moja je obicno jutri mirnija nakon sto se ustanem, a onda je popodne i navecer iza 10 najaktivnija. A isto osjetim lupkanje kroz zoru dok spavam. A glavom je dolje vec na zadnja tri ultrazvuka. A i kad je mirna pa ja postanem paranoicna obicno se razbudi od kave i slatkog neceg 😊

Normalno je, meni je doktor na pocetku rekao da je tokom citave trudnoce glavica kod beba uvijek veca, tek pred kraj glavica stane s rastom, a ostatak tijela jos malo napreduje. 
    Btw meni je danas rekao da glavica vise nece rasti (35+3 sam) 😊

• Breskvica
    14. Kolovoz 2019. 01:31

Ayla, kazu da trudnice pred porod budu pune energije i u vecini slucajeva zene iskoriste da ociste kucu i slicno i onda iscrpe svu energiju i nemaju je dovoljno na porodu... ja idem isto na pripreme za porod pa nam je sestra savjetovala da kad dobijemo energiju za ciscenje najbolje da nista ne radimo  😆😆😆

Julie
    14. Kolovoz 2019. 04:52

Vec sat vremena sam budna 🙄🦉

• Pikulica19
    14. Kolovoz 2019. 05:43

Julie

Vec sat vremena sam budna 🙄🦉

Tako i ja... 🙈
    Od dosade vec sam se registrirala za Zdravoljupce i procitala sve za ovaj tjedan trudnoce 🦉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.