I pocelo me boljeti i na lijvoj strani ko jajnik, zapravo ko za mengu pa ne znam dal su to lazni trudovi ili ne? Mogu li uopce biti u ovom tjednu? Niti ne znam kako izgledaju trudovi pa pricam napamet 🙈
I pocelo me boljeti i na lijvoj strani ko jajnik, zapravo ko za mengu pa ne znam dal su to lazni trudovi ili ne? Mogu li uopce biti u ovom tjednu? Niti ne znam kako izgledaju trudovi pa pricam napamet 🙈
Joj ja se tako bojim tih laznih da cu najvjerojatnije otupit kad budu pravi
Venus nije ti to strasno sam kaj peku. Primaju se u razmaku od 24 sata i ja sam plakala kad sam morala ostat jer mrzim bit na tom odjelu. Ista situacija ko kod tebe i onda kao na dva dana da ih primis pa daj jos dva dana ostani da pratimo i lo zna kolko bi ostala da nisam na vlastitu odgovornost izasla..
Jutro cure. Uh što mi je drago što i ovdje i ranoranilaca!! 😊 Mene danas čeka pregled i uvijek sam tako nervozna, a ne znam zašto. Danas točno 31 tjedan!!
Julie - nemam pojma kako se manifestiraju laznjaci😏 Aylu stalno peru, bude nam ona pojasnila😁
Super za krevetic🥰 I ja cu obicni…
Pikulica sovica moja🤗🥰
Mene u zadnjih dana pere paranoja kao da cu sutra roditi i ništa necu stici🤦♀️ Ne znam zasto stalno imam osjecaj da cu puno ranije roditi😣 Uglavnom, glupa sam🤦♀️😂😂
Jutro sovice 😊
Deja i mene je pocela panika hvatat da necu nista stic. Evo danas dmo prvu noc spavali u svom stanu, nakon 5 mjeseci renovacija. Ja sam mahnito pocela kupovati stvari za bebicu, jer do vikenda smo samo kolica imali. 😂
Kupili smo kimbi, madrac i komodu. Sad lagano ostalo. A stan je u kaosu, jucer nosili dio stvari, ja nisam nista nosila, ali mi je bome tesko bilo to gore/dole, spremi.. uhhh i eto ti panike odmah na vratima 😕
Sad mi je došao mail da krajem kolovoza dolaze Zdravoljupci 2, vi koje imate klince stiže nova manija 🙈🙈🙈🙈
Vidjela na nasem konzumu.....a vise ne znam kud bi s tim plisancima. Trenutno stoje u kinderbetu ali ce morati van prije nego se beba rodi
Jutro,
Probudila se u pola 4, do 5 zjakala i sad bi spavala a moram malu buditi za vrtic a ja otici izvafiti krv za antitijela. Danas je barem hladnije ako nista drugo.
Jutros sam imala.malo.neke zuckaste sluzi na gacicama. Nema mirisa, nista me ne pece ni ne boli. Jel to normalno? Inace mi zna nekad biti malo bjelkaste, isto bez mirisa.
Sortiraj odgovore
Najstariji