Julie - nemam pojma kako se manifestiraju laznjaci😏 Aylu stalno peru, bude nam ona pojasnila😁
Super za krevetic🥰 I ja cu obicni…
Pikulica sovica moja🤗🥰
Mene u zadnjih dana pere paranoja kao da cu sutra roditi i ništa necu stici🤦♀️ Ne znam zasto stalno imam osjecaj da cu puno ranije roditi😣 Uglavnom, glupa sam🤦♀️😂😂
Deja ma gle se skoro puna 32tjedna ♥️.... Naravno da smo nekako u brizi jer i meni tjedni lete ali kad pogledam vas ispred sebe to vas vidim vec u radjaoni 🙈 ... Ja jos osim tekstila nemam nista spremno iako me svi pilaju hajde hajde a ja kao da cekam neki popust od 50% za sve pa ih otpilim 🤭
...
Upravo sam shvatila da jedva oblacim carape na noge 🤦🏼♀️
I netko je pitao za skokove s kilama evo i ja sam medju tim osobama 😒
Falila sam, *skratilo se s 27 na 22mm, znaci pola centimetra u 2tj
Vidila sam nedavno ili ovdje ili negdi drugo da je jedna trudnica imala više od pola trudnoće na 11 mm cerviks pa je izgurala. Samo odmaraj i miruj..q što se tiče mjera bebe nisu ni kod mene usklađene. Općenito je veća uz tjedan dana a glava za dva tjedna.
Jutreko
Ipak smo odspavali do 6 ujutro 🎉
Znaci svi placu kad idu u vrtic, dok moje djete trci teti i place kad ide doma 🙈 prije je hodo do auta, sad ga se mora nositi, jer ako ga mm spusti odma trci nazad prema vrticu
Za ja sam nekad davno citala za lazne trudove i koliko sam pohvatala laznjaci i bh kontrakcije su jedno te isto i kao nebi trebalo boliti. Ali sam od hrpu zena cula da ih bole. I meni kad je krenulo sestra me uvjeravala da to nisu pravi, i to satima, skroz dok mi nisu dosli na 5 min i dok nisam pocela puhtati.
Sto se bolnice tice, meni stvarno nije bilo tak lose, dobro, krevet je malo neudoban, al imala mobite, tablet i casopis, malo odmorila mozak i nisam si stalno mislila kak bi trebalo nesto pocistiti i pospremiti
Svima sa skracenim cerviksom zelim da sto duze izdrzite
Sto se zdravoljubaca tice, nisu mi bas napeti, ne kuzim pomamu bas.... Oliver je dobio mrkvu, nije mu bila nist zanimljiva, nekad bi jedino cuclo ono lišće gore. Kod mene su plisanci opcenito kratkog vijeka, dam mu to sto dobije na par dana i dok skuzim da mu niie zanimljivo spremim. Tlaka mi je prati ih stalno, a stvarno se ne igra s njim. Zapravo ni neznam kak bi se trebalo igrati s tim 🤔 sad nam je jos od dlakavaca samo psic sveznalica ostao
Od sutra u Kauflandu bodići 3 kom za 40 kn
Jesu dugi rukav?
Jesu, zaboravih spomenuti
Jutro,
Probudila se u pola 4, do 5 zjakala i sad bi spavala a moram malu buditi za vrtic a ja otici izvafiti krv za antitijela. Danas je barem hladnije ako nista drugo.
Jutros sam imala.malo.neke zuckaste sluzi na gacicama. Nema mirisa, nista me ne pece ni ne boli. Jel to normalno? Inace mi zna nekad biti malo bjelkaste, isto bez mirisa.
Koliko znam sve je ok osim zelenkastog
Što se tiče lažnjaka, mene ćope svako malo.
Boli kao menga naprijed, a bole i kriza. Frekvencija nepravilna. Znaci, mogu biti svakih par minuta ili svakih par sati. A traju isto tako - razlicito. Nekad minutu-dvije, nekad desetak. I, da. Svugdje pise da laznjaci ne bole, ali mene bole.
Nemam nikakvih komplikacija u smislu da sam otvorena i sl. U 36tt sam i sve je u redu.
Falila sam, *skratilo se s 27 na 22mm, znaci pola centimetra u 2tj
Vidila sam nedavno ili ovdje ili negdi drugo da je jedna trudnica imala više od pola trudnoće na 11 mm cerviks pa je izgurala. Samo odmaraj i miruj..q što se tiče mjera bebe nisu ni kod mene usklađene. Općenito je veća uz tjedan dana a glava za dva tjedna.
Evo ja vec 2mj guram s tim nalazom i u komadu sam 👍
Svima sa skracenim cerviksom zelim da sto duze izdrzite
Sto se zdravoljubaca tice, nisu mi bas napeti, ne kuzim pomamu bas…. Oliver je dobio mrkvu, nije mu bila nist zanimljiva, nekad bi jedino cuclo ono lišće gore. Kod mene su plisanci opcenito kratkog vijeka, dam mu to sto dobije na par dana i dok skuzim da mu niie zanimljivo spremim. Tlaka mi je prati ih stalno, a stvarno se ne igra s njim. Zapravo ni neznam kak bi se trebalo igrati s tim 🤔 sad nam je jos od dlakavaca samo psic sveznalica ostao
Mislim da ih u toj dobi to ne zanima jer nemaju kaj s njima. Moja se sad pocela s plisancima igrat kao ducan uspavljuje ih i to...
Jutro curke...
Da vam se nabrzaka javim, idem na pregled...
Nesto me zaboli iza i to posteno, tu i tamo... Nadam se da me nece sprasit, nisam spremna jos stvarnoooo 😳😳
Sortiraj odgovore
Najstariji