Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    12. Kolovoz 2019. 20:41

Pa ne znam. Oni iz mullera ne znam kak opisat se otkopca i spusti taj dio. A ovaj se otkopca samo na naramenici. To mogu i na obicnom i spusta se cijela kosarica. Ne znam objasnit

felicita28
    12. Kolovoz 2019. 20:59

DijMar

felicita28

Ja isto pregovaram s muzem sa apartman. Opet nekako imas svoju privatnost i muz moze biti s tobom. Sad ne znam moze li i on spavati s tobom u sobi ili ne

A valjda ovisi o opremi ap. Ja sam po slikama kod nas vidjela samo jedan krevet unutra…kolika je cijena kod tebe? Kod nas je oko 160 kn/dan. Možda ako se nadoplati stave dodatan krevet…

Ajme pa to je kod vas super jeftino, ja sam gledala u petrovoj oko 700 -800 kn to je bas skupo malo tako da  cemo to jos vidjeti ;)

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 21:16

lalolitala

Pa ne znam. Oni iz mullera ne znam kak opisat se otkopca i spusti taj dio. A ovaj se otkopca samo na naramenici. To mogu i na obicnom i spusta se cijela kosarica. Ne znam objasnit

Pretpistavljam da se cijela kosarica otkaci od grudnjaka, pa kasnije moras loviti naramenicu.
    Najcesce se sisa kao otklopi, ali ostane malo materijala sa strane i sve stoji na mjestu 
    Eto moj pokusaj objasnjenja 😆
    Cula sam vec za te probleme po grudnjaku, mozda iz womans secreta ili tak neke trgovine 🤔
    Moji su svi iz lidla i h&m i super su

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 21:19

felicita28

DijMar

felicita28

Ja isto pregovaram s muzem sa apartman. Opet nekako imas svoju privatnost i muz moze biti s tobom. Sad ne znam moze li i on spavati s tobom u sobi ili ne

A valjda ovisi o opremi ap. Ja sam po slikama kod nas vidjela samo jedan krevet unutra…kolika je cijena kod tebe? Kod nas je oko 160 kn/dan. Možda ako se nadoplati stave dodatan krevet…

Ajme pa to je kod vas super jeftino, ja sam gledala u petrovoj oko 700 -800 kn to je bas skupo malo tako da cemo to jos vidjeti ;)

Po danu?! 😱

• lalolitala
    12. Kolovoz 2019. 21:19

Frajla

lalolitala

Pretpistavljam da se cijela kosarica otkaci od grudnjaka, pa kasnije moras loviti naramenicu.
    Najcesce se sisa kao otklopi, ali ostane malo materijala sa strane i sve stoji na mjestu
    Eto moj pokusaj objasnjenja 😆
    Cula sam vec za te probleme po grudnjaku, mozda iz womans secreta ili tak neke trgovine 🤔
    Moji su svi iz lidla i h&m i super su

Bravo! Nisam znala objasnit :)

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 21:23

Neznam jeste otkrile vec ovo, pa evo tko nije
    Dosta podataka fali, ali mogu se bar nekak usporediti.
    Za sv duh pise da je apartman besplatan, al nest mi zvoni da je kolegica nedavno pricala da je njena sogorica placala 🤔

http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/

• lalolitala
    12. Kolovoz 2019. 21:30

Frajla

Neznam jeste otkrile vec ovo, pa evo tko nije
    Dosta podataka fali, ali mogu se bar nekak usporediti.
    Za sv duh pise da je apartman besplatan, al nest mi zvoni da je kolegica nedavno pricala da je njena sogorica placala 🤔

http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/

Ajme upravo citam i mislim si nemoguce... bas cu pitat slj.tjedan 

• pahuljicaa
    12. Kolovoz 2019. 21:45

Hvala Ayla 🙂🙂
    Andrea21 -- vidjela sam neki dan da si napisala da ti je termin 18og i da je curka isto, ako se ne varam 😊😊😊
    Jeste vec odlucile kak vam se bebaci budu zvali? Mi nikako na zelenu granu 🙈

PatyDi
    12. Kolovoz 2019. 21:50

felicita28

DijMar

felicita28

Ajme pa to je kod vas super jeftino, ja sam gledala u petrovoj oko 700 -800 kn to je bas skupo malo tako da cemo to jos vidjeti ;)

A gle, ovo izgleda ko obicna soba samo kaj si sama i ima jos fotelju. Ali pogledat cu uzivo ako cu imat prilike. Tamo kod vad je mozda nes sredjenije...

Julie
    12. Kolovoz 2019. 22:50

Pitam se gdje je Minnie ? Ona je danas imala dogovoren carski. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.