Dosla da vidim jeli minnie_me rodila kad ono stigla sara 😍😍 sara2019 cestitam ti i brz oporavak zelim da se mazite i pazite 😘😘😘
A sad malo o meni hvala vam curke na podrsci i razumjevanju tlak mi se smirio vratio se odmah na normalu kakav je i bio do sada, juce sam isla na ctg i pocele se planine pokazivati do 100 al naravno lazne sinoc su me prasili laznjaci dugoo, dns sam opet isla na ctg i tu i tamo se pokaze koja planina al naravno 2 puta budila sestra bebu jer joj se spava kao i meni 😂😂 sutra idem ponovno na ctg i uzv nadam se da ce uskoro sve krenuti da mogu odahnuti 😘
Ja sam isto sva uzbuđena radi početka "naših" poroda i po malo si moramo otvarati novu grupu na bebama Sad kad se malo skupi ekipa
Daaaa danas bi nam trebala još jedna beba doći...nestrpljivo čekamo
Sara cestitam! Brz oporavak zelim 😘
...
Ja sam obavila TA jutros. Nista posebno.. beba dobro, ja zatvorena, uzela bris i kontrola za tjedan dana. Danas nismo radili ctg, to sljedeci put. Idemo polako u novi tjedan, sad vise nemam toliko griznju savjesti jer jos nisam spremila stvari 😂

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Wooo hoooo! Čestitke!!! 🎉
Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cestitam ❤❤❤ neka je sve dobro proslo. Evo nama prve bebice u grupi...kad dodes sebi, navrati malo u grupu da podijelis svoje iskustvo u Petrovoj i koji te doktor porodio itd. Zelim ti brzi oporavak i uzivaj sa svojom Sarom 😘😘

Angelina tko ti je bio na pregledu?
Ayla nek si malo bolje 🥴 barem sto se tlaka tiče, samo polako i bit će sve uredu. 🙈

Čestitam💞💕
Pozdrav svima...prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji...ali dr. kaze 30.10.

Pozdrav svima…prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji…ali dr. kaze 30.10.
Bok october30! Imamo isti datum 🤗 meni su promijenili u 2.11 i strasno mi je zao sto sam se slozila - nerazmisljajuci- jer forsiraju indukciju cim prodje datum, ne postivajuci trajanje trudnoce od 42tt. Kako se osjecas? Gdje planiras roditi?
Evo pdf format knjige Duhovni pristup radjanju. Meni je odlicna i puno mi je znacila u otklanjanju straha od bolnice, poroda..
https://drive.google.com/file/d/0BwPh10haSDnTUTVGSGpONTNwaEo5ME9QUUFLdFR2VmdCOGhB/view?usp=drivesdk

Stavila sam pdf za one koje zanima, ispada da sam tebi 'zaljepila' october30 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji