Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Kolovoz 2019. 12:11

Dosla da vidim jeli minnie_me rodila kad ono stigla sara 😍😍 sara2019 cestitam ti i brz oporavak zelim da se mazite i pazite 😘😘😘
    A sad malo o meni hvala vam curke na podrsci i razumjevanju tlak mi se smirio vratio se odmah na normalu kakav je i bio do sada, juce sam isla na ctg i pocele se planine pokazivati do 100 al naravno lazne sinoc su me prasili laznjaci dugoo, dns sam opet isla na ctg i tu i tamo se pokaze koja planina al naravno 2 puta budila sestra bebu jer joj se spava kao i meni  😂😂 sutra idem ponovno na ctg i uzv nadam se da ce uskoro sve krenuti da mogu odahnuti 😘

PatyDi
    12. Kolovoz 2019. 12:12

Ja sam isto sva uzbuđena radi početka "naših" poroda i po malo si moramo otvarati novu grupu na bebama  Sad kad se malo skupi ekipa 
    Daaaa danas bi nam trebala još jedna beba doći...nestrpljivo čekamo 

Angelina
    12. Kolovoz 2019. 12:18

Sara cestitam! Brz oporavak zelim 😘
    ...
    Ja sam obavila TA jutros. Nista posebno.. beba dobro, ja zatvorena, uzela bris i kontrola za tjedan dana. Danas nismo radili ctg, to sljedeci put. Idemo polako u novi tjedan, sad vise nemam toliko griznju savjesti jer jos nisam spremila stvari 😂

12. Kolovoz 2019. 12:22

sara2019

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Wooo hoooo! Čestitke!!! 🎉

felicita28
    12. Kolovoz 2019. 12:30

sara2019

Curke nakon sluznog cepa krenula i plodna voda..dosli u petrovu u 2 sata ujutro i evo dosla moja Sara u 10 h.3940g i 51 cm🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Cestitam ❤❤❤ neka je sve dobro proslo. Evo nama prve bebice u grupi...kad dodes sebi, navrati malo u grupu da podijelis svoje iskustvo u Petrovoj i koji te doktor porodio itd. Zelim ti brzi oporavak i uzivaj sa svojom Sarom 😘😘

Julie
    12. Kolovoz 2019. 12:32

Angelina tko ti je bio na pregledu?
    Ayla nek si malo bolje 🥴 barem sto se tlaka tiče, samo polako i bit će sve uredu. 🙈

Jules55
    12. Kolovoz 2019. 13:10

sara2019

Čestitam💞💕

october30
    12. Kolovoz 2019. 13:14

Pozdrav svima...prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji...ali dr. kaze 30.10.

Dinah
    12. Kolovoz 2019. 13:26

october30

Pozdrav svima…prijavljuje se jedna nova curica za 06.11. po zadnjoj menstruaciji…ali dr. kaze 30.10.

Bok october30! Imamo isti datum 🤗 meni su promijenili u 2.11 i strasno mi je zao sto sam se slozila - nerazmisljajuci- jer forsiraju indukciju cim prodje datum, ne postivajuci trajanje trudnoce od 42tt. Kako se osjecas? Gdje planiras roditi?
    Evo pdf format knjige Duhovni pristup radjanju. Meni je odlicna i puno mi je znacila u otklanjanju straha od bolnice, poroda..
    https://drive.google.com/file/d/0BwPh10haSDnTUTVGSGpONTNwaEo5ME9QUUFLdFR2VmdCOGhB/view?usp=drivesdk

Dinah
    12. Kolovoz 2019. 13:28

Stavila sam pdf za one koje zanima, ispada da sam tebi 'zaljepila' october30 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI