Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    12. Kolovoz 2019. 06:58

Jutro, vec mi je vruce a sunce tek provirilo 🤣
    Sara sluzni cep 😉

• renata.koscec
    12. Kolovoz 2019. 07:03

Jutro,
    Ne znam kako vas, koje ste oko 25-26 tj, ali ja se svako jutro probudim sa bolnim ledjima i sva pokocena. Totalno sam zakrzljala. Sve si mislim sto ce biti kasnije ako sam sad vec ovako trula. Ove vrucine mi isto ne idu u prilog. Tek kad ohladi s mrakom, malo dodjem k sebi.

luce35
    12. Kolovoz 2019. 07:08

Mene ne bole ledja ali ruka i rame su mi svako jutro ukoceni jer se ne mogu namjestit na boku 🙄

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 07:09

Jutreko
    To je sluzni cep sara 🎉
     Tj komad sluznog, obicno ispada u vise navrata. Moze biti i malo krvav, pa se nemoj uplasiti. Znaci ne bas da krv ide, nego ako je u njemu onda je ok. Kazu da moze ispasti i 2 tjedna prije poroda 😏 meni kad je krenio taj dan ujutro, navecer sam rodila. Svakako popakiraj ako jos sta imas
    Taman ste se u pravi tren vratili s mora 😆

luce35
    12. Kolovoz 2019. 07:28

Kod mene je proslo 10 dana od sluznog cepa do induciranog poroda jer sam prenijela a plodna voda se zamutila tako da budi spremna i da moze proci toliko. Ne panicari 😀 
    Spremi sto jos imas, torbu i papire stavi pored vrata stana pa kad krene 🤗

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 08:07

renata.koscec

Jutro,
    Ne znam kako vas, koje ste oko 25-26 tj, ali ja se svako jutro probudim sa bolnim ledjima i sva pokocena. Totalno sam zakrzljala. Sve si mislim sto ce biti kasnije ako sam sad vec ovako trula. Ove vrucine mi isto ne idu u prilog. Tek kad ohladi s mrakom, malo dodjem k sebi.

Meni su noci za sada super (kuc kuc u drvo), kolko god da je vruce spavam i ne boli me nist.
    Al zato mi je preko dana bas jako tesko, pogotovo sto mi noge naticu. Bas se brinem oko toga,  a ne ide mi se na hitnu 🙄 desna puno vise od ljeve

PatyDi
    12. Kolovoz 2019. 08:24

Jutro! Meni je ova noc bila uzas! Budila sam se sva u znoju, spavala sa mokrim rucnikom, imala sve otvoreno, ali nis nije pomoglo. K tome mi je tlak bio malo visi i osjecala sam lagano nabijanje u glavi, a sad sam ko da me tenk pregazio..inace mi je doma oko 115/70, a jucer je bio 123/77 (mjeren digitalnim, kod dr na onaj njihov mi bude 120/80) i odmah sam ga osjetila. Sad ujutro je opet normalan...mozda jer sam prije spavanja tamanila cips, a inace ne jedem bas slano 🤔🤔🤔 

Frajla
    12. Kolovoz 2019. 08:30

Evo ja čitam vijesti i tlak mi odmah skoči 
    Je, vruće je. Al čemu ti apokaliptični naslovi, za Zg danas najavljuju 37, pa to je najnormalnije temperatura za ovo doba godine.
    Danas imam pregled, naravno da sam se pametnica naručila u podne 

• ReginaP
    12. Kolovoz 2019. 09:15

Frajla

renata.koscec

Jutro,

Meni su noci za sada super (kuc kuc u drvo), kolko god da je vruce spavam i ne boli me nist.
    Al zato mi je preko dana bas jako tesko, pogotovo sto mi noge naticu. Bas se brinem oko toga, a ne ide mi se na hitnu 🙄 desna puno vise od ljeve

Ja ti imam isti problem sa stopalima pa mi je teta koja je patronazna rekla ako ti je tlak ok da ti to obicno bude beba na toj strani pa stisne sve zivo, ali svakako spomeni na pregledu.. i sretno na pregledu :)

PatyDi
    12. Kolovoz 2019. 09:18

Frajla sretno na pregledu i nemoj čitati vijesti haha današnje "novinarstvo" ne bih komentirala 
    I curkama koje danas još imaju šta. 
    Da vas pitam, jel imate vi "skokove u razvoju" ? Da li dobivate jednakomjerno na težini? Kod mene je sve zbrčkano...prva 3 mj 1 kg, onda iduća 3 mj svaki mj po 2kg i onda u mj dana samo 1kg pa prošli mj skoro 3 i sad opet malo stanka...baš svašta...a jedem manje više istu količinu hrane... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.