Jutro curke hahaha klizma pa okej ne djeluje tak jako neugodno samo da poslje stignem na wc hahaha.. A sto se tice sivanja da i ja sam razmisljala puno o tome i strah me malo ali vecina zena s kojima sam ja pricala kazu da to sivanje nisu ni osjetile jer su ih sivali odma nakon sto su rodile kazu sve utrnuto dolje pa ne osjetis bol jako.. Jedna mi je samo rekla da se ona vec ohladila dosta pa kad su sivali osjetila je ali kaze imala 3 sava i toliko brzo te zasiju da ne stignes ni reagirat na to toliko. Ja sam budala gledala par videa poroda i mene uzasava recimo kad vidim kako te rasire tamo i jos kad ti stisnu stomak onak nalakte se e to mene uplasilo aliii evo i za to stiskanje trbuha sam cula da zapravo jako pomogne zenama da beba izadje.. Ma nemam ja pojma sta mene ceka i mogu samo molit boga da sam na mamu i da cu imat porode kao ona troje djece nijednom pukla nijednom rezana rodila nas troje svako dijete otp dva sata porod.. Milina.. Zeliim nam svimaaa najlaksi moguci porod 😌😌😌😌
Dal se meni to cini il si ti vec u 29 tj pa svaki dan gledam te lentice pa tvoja kao da svaki drugi dan je na drugom tj 😂😂😂
Hhahajahah sta zelis reciii da se i meni bliziii vrijeme ha? 🤣🤣🤣 Ooo svjesna sam ja toga.. Sljedeci pregled i ja puna 32 tjedna uhh kad krenem panicarit.. Proletilo mi vrijemee.
Ne nego mi nekako to kod tebe vrijeme leti na lenti 😊😊
Hihi cuj nju na mojoj lenti leti… Ali da i ja imam takav osjecaj.. Nemogu vjerovati da sam vec toliko trudna.. Kao da je jucer bilo brojanje do 12tog tjedna..
Pa da kad se sjetim kad si pocela pisati bila si 5 tt i od tad vrijeme kao da je proljetjelo
Da da vrijeme proletilo..
Curke sta kuhate danas? Ja odlucila praviti punjene lignje nisam dugo a obozavam ih jesti... Pa evo idem u trgovinu kupiti sireka i sunkice za punjenje i krecem sa ciscenjem lignjica.. ❤️🦑🦑😋🤩
Ma ja sam nekako mislila da ako uspijem dojiti mi je bolje da mi je beba u sobi jer ako cu se dizati do druge sibe razbije mi san skroz i dovidjenja i to malo spavanja.
Koja je razlika eva q i obicni cepici? Ja imam inace problema s tvrdom stolicom i ponekad zatvorima pa uvijek doma imam glicerinske obicne cepice koji su spas kad zagusti.
Manich fino, spine mi idu...... mi ćemo danas kod prijatelja na kotlovinu tak da ne moram kuhati 🤤
Ja samo htjedoh rec, da nakon jednog poroda iza sebe koji je trajalo 17 sati i zavrsio dripom, nisam rezana vec me beba malo zaparala prilikom izlaska, da se sivanje itekako osjeti, a sivana sam odmah iza poroda. Osjecaj je kao da vas klamaricom dole klamaju 😂😂 Al poanta mog posta nije da vas ustrasim vec da vam kazem da svw to skupa nije vazno. Jer koliko god bolno i tesko bilo gura te naprijed onaj osjecaj da ces uskoro vidit bebu, a onog trena kada je rodis preplavi vas osjecaj toliko ponosa na sebe samu i toliku snagu dobijete da imate osjecaj da bi sve mogle ispočetka.
Lagala bih kad bih rekla da mi je svejedno ic rodit drugo, kazu s prvim je najgore jer ne znas sta te ceka. Ja bi rekla da je s drugim jos gore jer znas😆😂 no u svakom slucaju, hrabro, nitko to ne moze odradit umjesto nas.
Ja samo htjedoh rec, da nakon jednog poroda iza sebe koji je trajalo 17 sati i zavrsio dripom, nisam rezana vec me beba malo zaparala prilikom izlaska, da se sivanje itekako osjeti, a sivana sam odmah iza poroda. Osjecaj je kao da vas klamaricom dole klamaju 😂😂 Al poanta mog posta nije da vas ustrasim vec da vam kazem da svw to skupa nije vazno. Jer koliko god bolno i tesko bilo gura te naprijed onaj osjecaj da ces uskoro vidit bebu, a onog trena kada je rodis preplavi vas osjecaj toliko ponosa na sebe samu i toliku snagu dobijete da imate osjecaj da bi sve mogle ispočetka.
Lagala bih kad bih rekla da mi je svejedno ic rodit drugo, kazu s prvim je najgore jer ne znas sta te ceka. Ja bi rekla da je s drugim jos gore jer znas😆😂 no u svakom slucaju, hrabro, nitko to ne moze odradit umjesto nas.
Ljepo napisano definitivno mogu zamislit taj divan osjecaj kad rodimo.. Jedva cekam dozivjeti tu srecu i ponos.. Uhh sva sam sladunjava odma mi suze krenu.. 😢☺️☺️☺️☺️☺️☺️🤗🤗🤗🤗
Ma ja sam nekako mislila da ako uspijem dojiti mi je bolje da mi je beba u sobi jer ako cu se dizati do druge sibe razbije mi san skroz i dovidjenja i to malo spavanja.
Koja je razlika eva q i obicni cepici? Ja imam inace problema s tvrdom stolicom i ponekad zatvorima pa uvijek doma imam glicerinske obicne cepice koji su spas kad zagusti.
Glicerinski su eto glicerin, a eva q rade na principu da naprave neku pjenu, pa kao razmeksaju taj pocetak.
Za poslje poroda mislim da je svejedno, bitno da nesto potjera, a po mogucnosti da se ne upija u organizam
Uh, ja nisam kuhala cijeli tjedan 🙈
Jucer sam malom jedino pravila njoke u umaku od tikvice. Danas smo svi na jajima, a za kasnije sam opet za malog napravila krem juhu od krumpira i blitve.
Sutra budem svakako nesto kuhala. Vjerojatno odmah i za pon i uto 😆
Bome sam ja sebi sada skuhala griza i pojla, nesta mi tlak povisen a inace je normalan nezz sto mu se desilo jutros 132/91 a sad mi 117/86 i puls 100
Sortiraj odgovore
Najstariji