Ma ja isto neznam sta obuci… imam par haljina i stalno to perem jer se znojim ko svinja… poslala sam muza da sutra prije posla ide u lidl i kupi mi haljine. Tam sam vec uzela broj vece i fkt su sper peri deri i nije mi tak vruce u njima.
Meni je u cet punih 38 tjedana… a u sub idem na svadbu.. uopce ne znam kako cu to prezivjeti i sta cu obuci 🙈
U mene bolovi jos nisu stali. Boli me neko vrijeme pa stane sve nešto u intervalima. Imam osjecaj da se nesto desava a opet nisam sigurna. Bas sam se istusirala depilirala, torba je na mjestu. U 5 radi moj ginekolog privatni pa cu radije kod njega na pregled i ctg nego u bolnicu..
Ti ces po svim simptomima vec danas imati svoj smotuljak na grudima..🥰🥰🥰🥰🥰
Ja upadam sa zimskih 🙈
posto vecinu robice vec imam oprala sam ju 2x sa teta violeta baby stavila sam manje nego inace kad nase perem i robica je izasla skroz okej mekana i malo mirise
pa cemo vidjet
planiram ju oprat jos jednom par dana prije termina ..samo neznam dal smijem u susilicu ju stavljat ?? mislila sam u susilici osusit i popeglat samo
Naravno da smijes zasto ne u susilicu..ja sam prirodno posusila i stavila na 10 min u susilicu..em mekano em predobro mirise..nadam se da ce moja sara sto prije dok ne ode miris🥰🥰🥰
Ma ja isto neznam sta obuci… imam par haljina i stalno to perem jer se znojim ko svinja… poslala sam muza da sutra prije posla ide u lidl i kupi mi haljine. Tam sam vec uzela broj vece i fkt su sper peri deri i nije mi tak vruce u njima.
Meni je u cet punih 38 tjedana… a u sub idem na svadbu.. uopce ne znam kako cu to prezivjeti i sta cu obuci 🙈
U mene bolovi jos nisu stali. Boli me neko vrijeme pa stane sve nešto u intervalima. Imam osjecaj da se nesto desava a opet nisam sigurna. Bas sam se istusirala depilirala, torba je na mjestu. U 5 radi moj ginekolog privatni pa cu radije kod njega na pregled i ctg nego u bolnicu..
Javiiiiiii
Javiiiiiii
Drzim fige i da sve prodje u najboljem redu..😊
Ima li koja od vas ovaj Aventov set za njegu beba https://www.philips.hr/c-p/SCH400_30/avent-komplet-za-njegu-bebe/overview
Koliko od tih stvari zbilja treba? Znam da mekani češljić treba, škarice, toplomjer. Čisto me zanima isplati li se uzeti tako nešto ili kupovati pojedinačno? Sad su ti setovi na akciji, zbog tjedna dojenja, u lesnini sam pronašla da je najjeftiniji trenutno, 199,20 kn.
Ciao curke....evo da se i ja javim sa svojim tegobama, zadnjih tjedan dana brzo gubim dah i leđa me bole čim moram sjedit dulje od 45 min. Mi na moru još, uživamo i sutra se vraćamo. Ne mogu se voziti u komadu 3 sata pa moramo stat jer hoću dobit živčani slom koliko se vrtim po sjedalu 😂 isto je bilo i u kinu. Ali dobro, ostalo mi je još mjesec i tjedan dana pa mi je ok s obzirom da je trutdnoca zaista bila ok kad izuzmem neke sitnice.
Sto se odjeće tiče ja vrtim par haljinica a za po doma imam par kratkih hlacica i majčica al za doma me briga na kaj ličim. 😂 danas smo kupili hrpu odjeće i potrošili ništa. Takko ima ogromno sniženje i majice dugih i vestice su od 13-25 kn sa tim svim popustima. Kupili punu vreću robice za 250 kn 🙈
Ima li koja od vas ovaj Aventov set za njegu bebahttps://www.philips.hr/c-p/SCH400_30/avent-komplet-za-njegu-bebe/overview
Koliko od tih stvari zbilja treba? Znam da mekani češljić treba, škarice, toplomjer. Čisto me zanima isplati li se uzeti tako nešto ili kupovati pojedinačno? Sad su ti setovi na akciji, zbog tjedna dojenja, u lesnini sam pronašla da je najjeftiniji trenutno, 199,20 kn.
Ja sam uzela s aliexpressa slican set, ima malo vise stvari, oko 70kn je bio. Navodno nam treba cetla, skarice, termometar, a za ostatak ne znam, al nek se nađe 😁
Ni meni se bas ne pise al reko da vidim di je ekipa nestala, joj mene uhvatio svrbez osla sam u bolnicu da vidim da nije kolestaza jer mi dr reko da odem napraviti pretrage i sad cekam nalaze i snimam ctg..Ayla mozes li malo pojasniti svrbez? Bas te po cijelom tijelu svrbi ili na određenim dijelovima. Mene sinoc pocelo po desnom dlanu i sad vidim da su mi lagano sareni (ne znam kako bih napisala).. ili mi se jednostavno pocinje nakupljati voda, mjesec dana je do termina, vrijeme mi je da mi krenu nekakvi simptomi.. dosad je sve bilo ok cijela trudnoca. Samo stomak narastao 😀🤰
Krenulo je prvo s nogama kako su i pocele oticati pa je preslo i na trbuh u subotu navecer kompletno tijelo znaci lice, ruke, noge, trbuh, prsa ma sve i dns sam radila jetrebe probe i sve u redu i mislim da mi to od oticanja nema sto drugo biti al ti za svaki slucaj spomeni dr i napravi pretrage ako se svrbez nastavi bolje puhat na hladno
Drage žene, čitam vas, ali mi se nije dalo ništa pisati.. već mi je dosta svega, jako sam nervozna i plačljiva, rebra me užasno bole, nikako se namjestit, mali me baš jako udara da mi suze dodju na oči i tako sve u svemu veselo..
E da, i počele mi oticat šake i jako me bole zglobovi na prstima i skuzim da mi oticu stopala, ali desno puno više i onda sam u panici zvala gin, ali kaže da je to zato što mi je mali na desnoj strani i pritišće 😰
Ayla, drago mi je da nije jetra u pitanju. Možda da probas se nekoliko puta dnevno tusirat toplo hladno pa mazati nekom hidratantnom kremom? Ne znam jel bi to ista pomoglo
Sortiraj odgovore
Najstariji