A kažu da je to blaženo stanje ;)
Ja nezz kome je blazeno al brate mili ja sam u panici non stop nekoj, te boli ovo te ono osjecam se ko bakica, a da nespominjem koliko se sjetim onih debelih ljudi i pitam se kako oni podnose ove i vrucine i oblacenje i obuvanje ja nemogu od trbuha nista
Ayla - super da je sve ok… ☺️
Danas nam je očito dan za kukanje🙈😂😂 Samo meni je definitivno prerano krenulo🙈 Ali bas me danas jako boli, uopće ne mogu opisati, ne lupa me, nego valjda salto radi unutra, okrece se, nemam pojma… Uglavnom, vidim zvijezde🥴😁😁
Ja sam isto gledala taj Avent set za njegu, ali sam na kraju posebno kupila skarice, grickalicu i digitalni termometar iz Bubamare .. A cetku cu onu mekanu iz Mullera kad cu kupovati ostale sitnice…. Toplomjer cu zivin u pocetku, kasnije cu vidjeti…
Di si nasla zivin toplomjer? Imas od prije ili?
Drage žene, čitam vas, ali mi se nije dalo ništa pisati.. već mi je dosta svega, jako sam nervozna i plačljiva, rebra me užasno bole, nikako se namjestit, mali me baš jako udara da mi suze dodju na oči i tako sve u svemu veselo..
Ovako je i kod mene... Ufff uffff 😡😡
A kažu da je to blaženo stanje ;)
Ja nezz kome je blazeno al brate mili ja sam u panici non stop nekoj, te boli ovo te ono osjecam se ko bakica, a da nespominjem koliko se sjetim onih debelih ljudi i pitam se kako oni podnose ove i vrucine i oblacenje i obuvanje ja nemogu od trbuha nista
Hhahahahah Ayla bas mi ovo smjesno bilo jer me podsjetilo na jedan vic i glasi ovako : Izasao susjed van na ulicu i vidi susjedu puniju zenicu i sad ljetno doba vani 35 stupnjeva a on vikne susjedi preko ograde joooj kak je vruce mogu mislit kak je vama debelima, a susjeda se okrene i kaze mu isto kak i vama glupima 🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈 ... Ja si kontam da nasi trbusi nisu ni slicni onima koji imaju trbuh od sala 😂🤣 kod nas ipak beba koja se nema di skloniti kad se mi sagnemo a oni buckasti ljudovi kod njih je to sve mekano.. Pa ja krecem od sebe ja sam imala skembu i prije trudnoce i nije mi uopce smetalo to salce moje da se sagnem ili ustanem cak tu mogu rec da se nikada nisam puno ni znojila, zato se sada znojim ko prasica otkad sam trudna.. Nadam se da sam vas nasmijala sa vicem da malo zaboravite na kukanje.. 😜🤗
Danas nam je očito dan za kukanje🙈😂😂 Samo meni je definitivno prerano krenulo🙈 Ali bas me danas jako boli, uopće ne mogu opisati, ne lupa me, nego valjda salto radi unutra, okrece se, nemam pojma… Uglavnom, vidim zvijezde🥴😁😁
Ja sam isto gledala taj Avent set za njegu, ali sam na kraju posebno kupila skarice, grickalicu i digitalni termometar iz Bubamare .. A cetku cu onu mekanu iz Mullera kad cu kupovati ostale sitnice…. Toplomjer cu zivin u pocetku, kasnije cu vidjeti…
Da, sreća pa imam od prije☺️
Ja se ponadala da si kupila negdi 🥴
Manich hahahahaha cula sam taj vic 😂😂 pa da o tome nisam ni razmisljala da je sve mekano i ja sam bila debela al nisam opet pretjerano al sam mogla svasta sad doslovno nista 🙈🙈 i to me ljuti jer se osjecam nesposobnom
Meni ako nesto ispadne onda to nogom dovucaram do kauca ili stolice, sjednem pa dignem 🙈🙈😂😂😂😂😂 koliko sam si smijesna toliko si idem na zivce... A nije da sam puno dobila, na +12 sam al mi sve tesko, a u drugoj trudnoci bila na +18 i do zadnjeg dana ko pticica... Neznam mozda sam starija pa grintavija🤔😂😂😂
Noge ce mi se rasipat bogami....
Meni ako nesto ispadne onda to nogom dovucaram do kauca ili stolice, sjednem pa dignem 🙈🙈😂😂😂😂😂 koliko sam si smijesna toliko si idem na zivce… A nije da sam puno dobila, na +12 sam al mi sve tesko, a u drugoj trudnoci bila na +18 i do zadnjeg dana ko pticica… Neznam mozda sam starija pa grintavija🤔😂😂😂
Noge ce mi se rasipat bogami….
Ja kad mi nesto ispadne samo ostavim pa cim muz dodje prvo dize stvari sa poda..kaze da trebamo neki kran nabaviti da me dize do wc jer to je cudo koliko mi treba da se dignem a isto nisam puno dobila 14 kg a sa prvim dobila 27 kg sa drugim 23..a bila kao leptirica sve sam mogla nikad se zalila i inace nisam osoba koja kuka i ljudi nisu navikli jer ja sam takva da i sto nisam mogla nekako sam odradila jer mi ego nije dao da ja nesrlto ne mogu pa sad svima cudno tko me god pita kako si a ja samo raspali po kukanju..cak sam se i ribicama svojim zalila jucer kad sam im mjenjala vodu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Da, sreća pa imam od prije☺️
Ja se ponadala da si kupila negdi 🥴
Imas u zamjeni toplomjer s galijem… Isto izgleda kao zivin i isti princip mjerenja… Vidjela sam bas neki dan u Bubamari, oko 35-37kn…
Nemam u blizini bubamaru 😔 al nema veze bit ce i digitalni dobar
Sortiraj odgovore
Najstariji