Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    28. Srpanj 2019. 20:56

sreca

Moram se vratit na temu bolnica..
    Ostala sam zbunjena da se izlazi van u hodnik kad dođu posjete?! Mislim puno žena je još iscrpljeno,umorno i nema snage ustati. A bebe ostanu u sobi,kako ih onda vide prijatelji,rodbina itd?
    Kod nas svaka soba ima svoje kupatilo sa svim potrebnim. U sobi su samo dvije žene sa bebama. Također svaka soba ima komodicu za presvlačenje sa robicom,pelenama, maramicama,podlogama za previjanje, el. pumpicom za izdajanje… i posjete dolaze u sobu..
    Zaista je žalosno da nekad velike sume novca odlaze na svašta nešto ne bitno,a bolnice nitko ne želi obnoviti i modernizirati.

Posjete u hodniku su zbog beba...unazad par godina tek se u nekim bolnicama moze u sobe, ali opet, ak je sezona gripe ili tako nesto onda nema u sobe. Eto to konkretno nije do novca nego cisto nacina razmisljanja, pa sad netko ce se sloziti da je to ok, netko nece.
    Evo konkretno meni su u jednom trenu dosli muz, roditelji i njegovi roditelji. Rekla sam da jedni mogu uci s muze i onda na pola smjena. Zamisli koja je to guzva da su se svi nabili u isto vrijeme, a to su mi eto samo najnajblizi. Tri smo lezale i kad se sve zbroji stvarno nismo imale puno posjeta. Jedna zena je rodila trece dijete, njoj je muz samo dolazio. Jedan dan samo nas je pitala jel ok da joj djeca udu na kratko. Ali cula sam masu situacija gdje zene nisu tako korektne medusobno i nekima valjda dode cijelo selo u posjetu

• ReginaP
    28. Srpanj 2019. 21:43

Kod nas je "problem" što svi iz Slavonije kad idu na more prespavaju kod nas pa sam danas dragom rekla da ako rodim sad u 8. da mogu njegovi i brat navratit, ali da ne dolazi u obzir da ostaju cijeli vikend kod nas.. samo mi još fali defile gostiju cijeli vikend u 50 kvadrata, jebe mi se nek se naljute.. sva sreća da ne živimo u istom gradu pa.u bolnicu neće dolaziti nitko osim mm i moje sestre ako mi zatreba nešto, ali mm je svojima rekao da ovdje u bolnici nema posjeta 😂

Julie
    28. Srpanj 2019. 21:43

Meni će doći doma moje sestre, sogor i mama i od dragog roditelji i to je to za početak..... drugi će tamo nakon 6 tjedana jer želim vrijeme za sebe i bebu i da se svi skupa uhodamo jer mi je prvo dijete i neću biti opuštena nego bdjeti ko manijak

luce35
    28. Srpanj 2019. 21:53

Ja sam rodila u starom splitskom rodilistu, 5 nas je bilo u sobi a 8 soba na jedan zahod s 2 tusa i par wc kabina. Bebe su bile u sobi pored nas, kroz staklo smo ih gledale kad nisu bile s nama. Posjete su bile na hodniku, moj suprug je dijete prvi put dijete vidio osmi dan kad smo isli doma, do tada sam mu slala slikice i eto prezivila 😂.
    U novom rodilistu su 2 mame i bebe u sobi, svaka soba ima kupaonu, a posjete su dozvoljene svaki dan sat vremena, po 1 osoba u moze biti u sobi i onda se mogu posjete zamijeniti. Osim supruga i dijeteta ne zelim da mi itko dolazi, bas nikog ne zelim blizu bebe ni doma prvih mjesec dana a kamoli u rodilistu. 

PatyDi
    28. Srpanj 2019. 21:59

Ja sam isto vec upozorila mamu da u bolnicu dolaze samo ona, tata i decko (ako stigne s terena), a doma prvih mj dana mogu jos i moja teta i sestra, a ostali ak zovu, objasnit cu ja njima...deckovi zive dosta dalje tak da oni nece navaliti odmah...
    Moji roditelji idu vidjeti bebe, kad netko rodi u rodbini, neka 3 mj nakon rodjenja, a nekad cak i kasnije, tak da se nadam da su i drugi razumni...
    Nego si razmisljam, hocu li biti "mama bear" i nerado dati bebu drugima 🤔😬 

LollyBB
    28. Srpanj 2019. 22:12

Ma kakva crna rodbina i čoporativne posjete u bolnici. Slažem se s politikom Merkura. Jedna osoba i bok. Tih par dana svi mogu preživjeti bez da navale u sobu s iscrpljenim ženama. A bome i kućne posjete su rezervirane za isključivo najuži krug u početku. Kod mene sigurno neće šetati nitko, osim mame koja će doći u Zg pripomoći te svekrve, koja će eventualno navratiti. Ostali će morati pričekati jer stvarno nemam namjeru trpiti horde po stanu dok ne dođem k sebi. Znam, grozna sam...and I don't care. 

Venus
    28. Srpanj 2019. 22:38

Napokon sam nasla krevetic koji mi se svidja, a da je dostupan u Hrvatskoj :-)
    Ima tko iskustva s ovom stranicom ili markom? 
    https://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/pinio-krevet-moon-12060-cm/0500973830032050097

• Kengurica
    28. Srpanj 2019. 22:48

Koliko znam u Vinogradskoj jedna osoba dnevno moze doci u posjetu. Tako nekako. Ma ok mi je da se u bolnicu ne dolazi osim ako si sam u apartmanu i naravno da ti dodje onaj koga ti zelis, ali doma bome jedva cekam da mi dodje brat s obitelji, roditelji njegovi moja mama i za dvije prijateljice znam da za njih ne vrijedi pravilo mjesec dana. One su mi ko sestre i znaju me u svim izdanjimaz 

• sunshine1
    28. Srpanj 2019. 23:25

Ima li koja mama ode, da cceka drugo dijete i u glavi prolazi kaos jer se boji kakav ce odnos s prvim djetetom bit nakon dolaska prinove? Molim vas recite mi da nisam jedina ludjakinja. Citam vas svakodnevno, osjecam ko da se poznajemo iako nikako ne tipkam jer manje vise sve znam. Al ovo ne znam, i uzasno me strah da cu za postavit prvo dijete htjela ne htjela. Razlika medju djecom ce biti 5godina. I starije dijete se uistinu raduje bebi, Al se ja uzasno bojim emocija i stalno me progoni pitanje kako cu volit oboje djece jednako kad ovo prvo volim najviše na svijetu. Mislim jasno mi je da to dodje prirodno Al evo ima li neka majka koja muci istu muku kao i ja🤔

• melbi
    29. Srpanj 2019. 00:07

Curke, kako ste ono rekle da se zove trgovina sa slovom E.....to prek interneta narucujete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.