Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Srpanj 2019. 00:35

Ethereal 

29. Srpanj 2019. 00:36

ayla

Ethereal

Ja nisam nista od njih narucivala cure jesu, koliko sam skuzila bude i sajam di oni budu al to ce ti cure znati reci 😁

• melbi
    29. Srpanj 2019. 00:58

ayla

ayla

Ethereal

Ja nisam nista od njih narucivala cure jesu, koliko sam skuzila bude i sajam di oni budu al to ce ti cure znati reci 😁

Hvalaaaa!!😉

29. Srpanj 2019. 02:39

Ima li 🦉? Vani lipo rashladno a meni evo vruce prozor otvoren ali dzaba.. 😐

• renata.koscec
    29. Srpanj 2019. 07:12

sunshine1

Ima li koja mama ode, da cceka drugo dijete i u glavi prolazi kaos jer se boji kakav ce odnos s prvim djetetom bit nakon dolaska prinove? Molim vas recite mi da nisam jedina ludjakinja. Citam vas svakodnevno, osjecam ko da se poznajemo iako nikako ne tipkam jer manje vise sve znam. Al ovo ne znam, i uzasno me strah da cu za postavit prvo dijete htjela ne htjela. Razlika medju djecom ce biti 5godina. I starije dijete se uistinu raduje bebi, Al se ja uzasno bojim emocija i stalno me progoni pitanje kako cu volit oboje djece jednako kad ovo prvo volim najviše na svijetu. Mislim jasno mi je da to dodje prirodno Al evo ima li neka majka koja muci istu muku kao i ja🤔

Identicno ja razmisljam. Imam curicu koja ce imati 4g kad se mladja rodi i cesto se pitam da li cu i kako voljeti isto, kakav cu odnos imati sa starijom, hoce li biti ljubomorna.....raduje se seki ali se svejedno bojim. Takodjer razmisljam i nekad me strah kako cu hendlati dvoje djece

• renata.koscec
    29. Srpanj 2019. 07:16

Prije skoro 4g, u vinogradakoj nas je bilo 4 u sobi, bebe sa nama, tusiraone i wc-i jedan na vise soba, u sobu je smio doci muz ili jedna osoba. Ne znam kako je sa dovodjenjem starijeg djeteta, da li ce smijeti doci s mm u posjet bebi i meni, pa ako netko zna frisko. Ostatak rodbine i ostali nece prvih nekoliko tjedana dolaziti dok se ne uhodamo.

luce35
    29. Srpanj 2019. 07:45

Imam dijete od 11 godina ali nemam strahova u pogledu ljubavi, ljubav se mnozi a ne dijeli i s te strane budite opustene. Mene brine hocu li imati snage i zivaca istovremeno podnijeti pubertet i grceve, zubice 🤣🤣.

Frajla
    29. Srpanj 2019. 07:46

sunshine1

Ima li koja mama ode, da cceka drugo dijete i u glavi prolazi kaos jer se boji kakav ce odnos s prvim djetetom bit nakon dolaska prinove? Molim vas recite mi da nisam jedina ludjakinja. Citam vas svakodnevno, osjecam ko da se poznajemo iako nikako ne tipkam jer manje vise sve znam. Al ovo ne znam, i uzasno me strah da cu za postavit prvo dijete htjela ne htjela. Razlika medju djecom ce biti 5godina. I starije dijete se uistinu raduje bebi, Al se ja uzasno bojim emocija i stalno me progoni pitanje kako cu volit oboje djece jednako kad ovo prvo volim najviše na svijetu. Mislim jasno mi je da to dodje prirodno Al evo ima li neka majka koja muci istu muku kao i ja🤔

Mene to cijelo vrijeme muci. Kod nas ce biti dosta mala razlika, samo godinu i pol i pece me savjest da ni za jedno dijete necu imati dovoljno vremena ni zivaca. Mali je jos malecki, trazi puno paznje i nista mu se ne moze objasniti 😏 ono tipa mama hrani bebu, igrat cemo se za 5 min nije nesto sto on trenutno moze razumjeti i pojmiti. Isto tako kad se sjetim da sam prvih tjedana znala lezati pored njega doslovno po cijeli dan, otici na wc i jesti mi je bilo ko ekskurzija, a sad to naravno nece biti izvedivo s drugom bebom....

• Noemi1
    29. Srpanj 2019. 08:06

melbi

Curke, kako ste ono rekle da se zove trgovina sa slovom E…..to prek interneta narucujete?

Ja narucila posteljinu, cini se super, dođe lijepo spakirana, dobijes jastuk (koji u pocetku ne trebas), poplun, navlaku za jastuk, navlaku za poplun, plahtu i ogradicu i to je bilo 280kn + 30kn postarine. Meni su isporucili za 2 dana. Placanje pouzecem ili uplatnicom ili kreditnom karticom.

• ReginaP
    29. Srpanj 2019. 08:36

Jutro cure, Ja vam mogu samo prenijeti on sto mi je sestra rekla jer je imala iste strahove kad je trebala druga beba doci. Prijedlog je da kada dolazite kuci iz bolnice donesete poklon vecem djetetu i kazete da mu je to donio novi braco ili seka. naravno znaju biti ljubomorni, ali ona kaze da se trudila starijeg necaka ukljuciti u procese oko bebe kako se ne bi osjecao iskljuceno od svega. Mogu reci da i sada nakon 2 godine on "brine" o sekici i vodi racuna o njoj, iako se znaju pokefat, ali vise prevlada ljubav. Kod njih je razlika 3 godine. Mislim da je u pocetku izazovnije kada je manja razlika izmedju djece jer im ne mozes objasniti, ali o tome ce nam vise moci rec Frajla za par mjeseci :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.