Dijmar, cesto sam cula tu recenicu s obzirom na to koje sam struke, da radim u skoli i da nemam djece….hoces od svojih bliznjih ("ti i tvoje knjige") ili od roditelja koji mi vole reci da pretpostavljaju da nemam djece (ljudi me procjenjuju mlađom nego sto jesam) i da sve to stoji u teoriji ali da ce mi biti neke stvari jasnije kad budem imala svoju djecu (to ovi sto imaju upitne metode odgoja pa se ljute na konstruktivnu kritiku). Ali ja to bas ne tepem previse jer uglavnom bude tako kako sam rekla…i uvijek nastojim bas iz tog razloga navesti primjere iz zivota ako je primjereno situaciji…iako, slazem se da ce mi ovo iskustvo kao roditelja pomoci da ipak imam siru sliku o svemu naucenom i da ce ljudi mozda vise prihvacati moje savjete jer ce me dozivjeti kompetentnijom zbog iskustva.
Jos malo pa ce i nas dozivljavati jer cemo biti i mame, a ne samo one koje pametuju jer rade u skoli/vrticu 👸🏼🤱🏼
E, jel planira koja od vas koristiti platnene pelene? Ja ne, samo me zanimaju vasa misljenja 🤔
Ja se isto brinem kako će stariji prihvatit novo dijete. Razlika je 6,5 godina. Taman će krenuti u školu i za mjesec dana stiže brat. Očekujem dramu.
On je inače jako teško dijete, u smislu da ima visoku razinu energije otpocetka i jako je tvrdoglav. Namučili smo se s njim oko nespavanja i nejedenja, vodili beskonačne rasprave oko svega, sve je bila i ostala borba. Još uvijek vodimo bitke oko banalnih stvari, spavanja, hrane, higijene....
Za sad je uključen u sve otpočetka, kaže da će mi pomagati oko bebe i odvojio mu je sve svoje stare igračke bez ikakvih problema.
Mislim mu posvećivati ekstra pažnju i vrijeme koliko god budem mogla. Planiram baš da nas dvoje sami imamo neko naše vrijeme, da odemo negdje samo nas dvoje, kino, predstava, sladoled, igralište itd.
Ja ovo da netko rodi ne da zna da je trudan ne vjerujem. Tu u pozadini mora biti nekakva disasocijacija i psihički problem.

E, jel planira koja od vas koristiti platnene pelene? Ja ne, samo me zanimaju vasa misljenja 🤔
Nop
Iskreno ne vidim benefite ni po dijete ni po okolis....

Ajme sad vidim da ovaj moj ticker kaze jos 100 dana 😱
Pa to ce za tren. A jos sam ja od nas aktivnih medu zadnjima....

Ja isto necu koristiti platnene. Svaka cast, ali meni se ne da s tim zezati. I ne mislim da su jednokratne stetne tako da.. 🤷♀️
I da, poceo mi je porodiljni 😱😱😱😱

KOLOVOZ
Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜
Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
Lalolitala- 21.9 Dječak💙
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Brat i ja smo godina razlike. Nisam ni stigla biti ljubomorna, ja beba on beba i suzivot je poceo kad sam imala nepunu godinu tako da smo kao prst i nokat. Mama i tata su odigrali super ulogu ocito uz to. Kaze mi da sam imala par ispada i onda samo ljubav. Da smo se tukli, jesmo, al sva se djeca tuku ponekad.

Pa to ce za tren. A jos sam ja od nas aktivnih medu zadnjima….
23 tjedna i jos 100 dana a ja 26 tj i 95 dana 🤔🤣.
...
Platnene pelene mi nije ni na kraj pameti koristiti iako imam susilicu, cemu sebi nabijati dodatan posao s odapiranjem.

Pa to ce za tren. A jos sam ja od nas aktivnih medu zadnjima….
23 tjedna i jos 100 dana a ja 26 tj i 95 dana 🤔🤣.
…
Platnene pelene mi nije ni na kraj pameti koristiti iako imam susilicu, cemu sebi nabijati dodatan posao s odapiranjem.
Imaš pravo, sada gledam da mi aplikacija kaže 113 dana....
Pa eto ti pusti računala da nešto računaju, malo malo skuži čovjek da je nešto krivo i kod ovih banalnosti, zamisli kak tek brljave s nekim ozbiljnim stvarima (tipa banke) gdje ih je teže prokužiti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji