Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    27. Ožujak 2017. 22:32

Curice kao da se stide imam puno kolegica koje imaju deckice i njima su dr vec 12-16 tj rekli da je tako
    Njih je lakse uociti
    Znat cemo za mj dana
    Ako ne skupi nogice

Dragy
    28. Ožujak 2017. 07:54

Dobro jutro cure 
    Kakvi su vama osjecaji u trbuhu s prijelazom u novi tjedan?
    Ja sam sinoc krenula peglati i nisam mogla, imala sam neka neugodna probadanja u jajnicima i donjem dijelu trbuha, jako umorna, cak nisam mogla ni popodne zaspati. Nista me bas ne boli, nego neki neugodno trenuci u trbuhu. Tako i jutros isto...
    Mislite da je to radi prelaska u novi tjedan? Tako mi je svaki put do sada bilo...

wanttobemom
    28. Ožujak 2017. 08:04

Cure jeste se kad do sad onesvjestile u trudnoci? Nikad u životu mi se to nije dogodilo, a jučer na povratku sa posla u tramvaju mi se odjednom počelo vrtiti, teško disanje onako kao da te hvata panika pa gubiš zrak, skinula sam jaknu jer sam kontala da mi je vruce i zagusljivo ali nije pomoglo, odlučila sam da idem van na sljedećoj stanici ali mi se zamračilo totalno, zujanje u ušim, mrak na očima, disanje na jedva, jedva sam se zadržala na nogama :( , neka cura je primjetila da mi nije dobro pa mi je prepustila mjesto trajalo je par minuta  cijeli dan sam se tako loše osjećala da je to strašno. Ne znam što mi je činiti. Nadam se da se to nece ponoviti.

Dragy
    28. Ožujak 2017. 08:08

wanttobemom

Cure jeste se kad do sad onesvjestile u trudnoci? Nikad u životu mi se to nije dogodilo, a jučer na povratku sa posla u tramvaju mi se odjednom počelo vrtiti, teško disanje onako kao da te hvata panika pa gubiš zrak, skinula sam jaknu jer sam kontala da mi je vruce i zagusljivo ali nije pomoglo, odlučila sam da idem van na sljedećoj stanici ali mi se zamračilo totalno, zujanje u ušim, mrak na očima, disanje na jedva, jedva sam se zadržala na nogama :( , neka cura je primjetila da mi nije dobro pa mi je prepustila mjesto trajalo je par minutacijeli dan sam se tako loše osjećala da je to strašno. Ne znam što mi je činiti. Nadam se da se to nece ponoviti.

Navodno je to vrlo cesto u trudnoci. Ja sam prosli tjedan imala vrtoglavice 

• Bruncili
    28. Ožujak 2017. 08:09

Jutro curke. Da vam se javim da sam se ja naspavala konacno ko malo dijete. Neki doktori jednostavno uliju smirenost i s razlogom pokazu da imaju metar titule ispred imena. Moja tockica se ocito odlucila zasad boriti jer nema nikakvih smedjih tragova 😀

Tejuska♡
    28. Ožujak 2017. 08:25

Bruncili

Jutro curke. Da vam se javim da sam se ja naspavala konacno ko malo dijete. Neki doktori jednostavno uliju smirenost i s razlogom pokazu da imaju metar titule ispred imena. Moja tockica se ocito odlucila zasad boriti jer nema nikakvih smedjih tragova 😀

Jako mi je drago zbog vas !!! Nadam se da ce sve biti supeeer 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Ožujak 2017. 08:35

Babylove cestitke na curki

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Mystique
    28. Ožujak 2017. 08:46

Babylove, baš mi je drago kaj je pregled prošao super
    Wanttobemom, meni se par puta dosad zavrtilo u glavi..ne znam da li je to povezano s trudnoćom jer mi tlak nekad zna pasti pa možda i od toga i ovog čudnog vremena
    Bruncili, tak treba,samo se lijepo odmaraj i bude se bebač izboril
    Dragy, ja sam zadnja 2 dana imala jače grčeve dolje...u nedjelju mislim da zato kaj sam čistila stan pa od naprezanja,a jučer mi je popodne počelo...čim sam se legla i opustila prestalo

babylove28
    28. Ožujak 2017. 08:46

Bruncili

bubica

treca_sreca
    28. Ožujak 2017. 08:58

Bruncili bas mi je drago da si pozitivna. Toj mrvi sad ne trebaju drame ni sekirancija. Drzum vam fige <3
    Nesvjestice i to - o daaaa....neke srernice prodju bez toga ( kao i bez mucnina ) ali mene su , pogotovo prvu trudnocu ( valjda jer sam se ponasala "normalno", pokusavala ici redovno na predavanja na faksu) satrale....nisam se nijednom bas izvrnila ( ono pala na pod kao mrtva) ali blizu tog sam bila u xy navrata. Strava, preruzan osjecaj....kao da te iduceg trena mozda nece biti. Sad se znam cuvat pa mi se to ne dogadja tj dogodilo se samo dvaput, jefnom u trgovackom centru i jednom u busu...obicno di nema zraka i di je zagusljivo. 

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.