Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mystique
    27. Ožujak 2017. 18:00

Bruncili

U citu se otkucaji cuju, 93 u min ali bas nije zadovoljan slikom… uzv opet za deset dana ali niposto ne da kiretazu jos

Joj, baš mi je drago zbog otkucaja..dobro da si išla privat
    Vjerujem da će sve biti dobro na sljedećem UZV
    samo se odmaraj..neću ti reći da se ne živciraš jer znam da je to nemoguće tak da sam pazi na sebe i bebača

treca_sreca
    27. Ožujak 2017. 18:18

ajoj šokova, Bruncili, nije to lako....bože daj da sve ispadne okej. Čuvaj se draga!

žena-majka-carica:)

Dragy
    27. Ožujak 2017. 18:19

Bruncili

U citu se otkucaji cuju, 93 u min ali bas nije zadovoljan slikom… uzv opet za deset dana ali niposto ne da kiretazu jos

Šansa postoji draga! Znam da ti je tesko ne razmisljati o svemu i svacemu sada ali pokusaj kako god znas okupirati se pozitivnim mislima jer ce to doprinijeti i bebi. Da nesto nije u redu s bebom, vec bi je tijelo ranije odbacilo...jos ima sanse. Pazi da pijes folnu i vitamine sto je bebi sada najpotrebnije za razvoj i da malo srce pocne lupati na najjace 

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 18:43

Ne govorite mi nista o sokovima. Jutros zanijemila, pa oplakala, pa se zbrojila...inace sam takva 😂😂😂
    Sad korak po korak. Ako ne prokrvarim prije, treba docekat iducu srijedu. Nazalost u svog sam ginekologa izgubila povjerenje. A bio mi je jako drag...no to sad nije bitno. Opet cekanje. Iscitavam stranice foruma di je vecina curka tek kasnije cula otkucaje. Pa mi se stvara pitanje zasto je on tako bio kritican? Zasto nije htio pricekati? Jao jao milijun pitanja

Belle84
    27. Ožujak 2017. 18:46

Bruncili

Ne govorite mi nista o sokovima. Jutros zanijemila, pa oplakala, pa se zbrojila…inace sam takva 😂😂😂
    Sad korak po korak. Ako ne prokrvarim prije, treba docekat iducu srijedu. Nazalost u svog sam ginekologa izgubila povjerenje. A bio mi je jako drag…no to sad nije bitno. Opet cekanje. Iscitavam stranice foruma di je vecina curka tek kasnije cula otkucaje. Pa mi se stvara pitanje zasto je on tako bio kritican? Zasto nije htio pricekati? Jao jao milijun pitanja

Nisam shvatila sta mu je znacilo da nije zadovoljan slikom/oblikom? Misli li na velicinu bebe ili?

• M@lena
    27. Ožujak 2017. 18:58

Bogu hvala! Ima nade. No i meni nije jasno kako nije zadovoljan slikom i oblikom? Jel jos ista rekao uz to?

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 19:04

A kao da se mislim zumanjcana trebala smanjit vec...il gestacijska. Nesto od tog ubijte me

mc_mouse
    27. Ožujak 2017. 20:07

Bude to sve dobro, pomalo mi jadno kako tako određeni HZZO ginekolozi olakotno šalju na kiretažu. Pa i mjere ne moraju značiti nista. Svaki plod je za sebe i postoje određena odstupanja. Držim fige da bude dobro, samo se vise odmaraj i psihički probaj odlutati s nekom radnjom koju voliš (knjige, serije, filmovi) i nemoj citati nista vise o tome. Mene sad tek strah četvrtka. Mrzim doktore 

• M@lena
    27. Ožujak 2017. 20:17

Da, pokusaj se zbrojiti, kako kazes. Ides dan za danom i polako, kako Bog odluci. Cuvaj se i budi hrabra. 😘

nina0607
    27. Ožujak 2017. 20:28

Bruncilli drz se! Ima nade! Drzimo fige!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.