Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    29. Ožujak 2017. 08:52

mc_mouse

Dragy kad imaš pregled?

Bila sam prosli tjedan u petak. A ponovo imam za mjesec dana

Suncokretica
    29. Ožujak 2017. 09:29

Bok svima!
    Evo meni prestale mučnine već 2,3 dana, nadam se da se neće vratiti . Napokon normalno mogu pojesti ujutro, a i preko dana da mi nije muka. Jako mi paše voće i slana hrana, slatko ne mogu smisliti. Rekla sam mužu da će ovo biti neko zdravo dijete koje neće voljeti slatkiše 
    Kad mi napokon prestale mučnine, prije par dana me uhvatila prehlada i to dosta jaka. Nemam temperaturu ali nos mi curi, kišem ko luda i grlo me peče. Jedem voće, med, limun, pijem čaj, kao i do sada i opet se prehladim...
    Kakav savjet imate za prehladu u trudnoći? Osjećam se iscrpljeno, ne spavam kako treba jer hvatam zrak i baš se bojim za bebu svaki put kad kihnem 

violeta1
    29. Ožujak 2017. 09:34

Suncokretica

Bok svima!
    Evo meni prestale mučnine već 2,3 dana, nadam se da se neće vratiti. Napokon normalno mogu pojesti ujutro, a i preko dana da mi nije muka. Jako mi paše voće i slana hrana, slatko ne mogu smisliti. Rekla sam mužu da će ovo biti neko zdravo dijete koje neće voljeti slatkiše
    Kad mi napokon prestale mučnine, prije par dana me uhvatila prehlada i to dosta jaka. Nemam temperaturu ali nos mi curi, kišem ko luda i grlo me peče. Jedem voće, med, limun, pijem čaj, kao i do sada i opet se prehladim…
    Kakav savjet imate za prehladu u trudnoći? Osjećam se iscrpljeno, ne spavam kako treba jer hvatam zrak i baš se bojim za bebu svaki put kad kihnem

Kihanje u trudnoci je bas neugodno. Mene skoro svaki put probode u stomaku da moram stat i bit mirna dok bol ne prode. 

anna_bella
    29. Ožujak 2017. 09:40

Pozdrav drage trudnice. Evo i ja vam se pridruzujem, trudna sam 7 tjedana i ovo mi je treca trudnoca. Imam bebaca od 8 mjeseci i malo smo pozurili, pa me strah hoce li sve biti ok. Mucnine me ubijaju od kada otvorim oci, pa dok ne odem spavati, ali ne povracam. Sutra tek imam prvi pregled, pa sam u panici. Nadam se lijepom druzenju i da sve na kraju docekamo svoje bebace 😘

Tejuska♡
    29. Ožujak 2017. 09:51

Suncokretica

Bok svima!
    Evo meni prestale mučnine već 2,3 dana, nadam se da se neće vratiti. Napokon normalno mogu pojesti ujutro, a i preko dana da mi nije muka. Jako mi paše voće i slana hrana, slatko ne mogu smisliti. Rekla sam mužu da će ovo biti neko zdravo dijete koje neće voljeti slatkiše
    Kad mi napokon prestale mučnine, prije par dana me uhvatila prehlada i to dosta jaka. Nemam temperaturu ali nos mi curi, kišem ko luda i grlo me peče. Jedem voće, med, limun, pijem čaj, kao i do sada i opet se prehladim…

Ja nemam problema sa prehladom vec sa alergijom i bas boli kada kihnem jutros vec oko 20-ak puta pa mi krv ide od kihanja isto koma .. :( A nemas puno ako vec sve papas zdravo mozes samo cekati da prode 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    29. Ožujak 2017. 09:52

anna_bella

Pozdrav drage trudnice. Evo i ja vam se pridruzujem, trudna sam 7 tjedana i ovo mi je treca trudnoca. Imam bebaca od 8 mjeseci i malo smo pozurili, pa me strah hoce li sve biti ok. Mucnine me ubijaju od kada otvorim oci, pa dok ne odem spavati, ali ne povracam. Sutra tek imam prvi pregled, pa sam u panici. Nadam se lijepom druzenju i da sve na kraju docekamo svoje bebace 😘

Dobro nam dosla  Kada je termin da te upisemo na nas popis  Sto se tice mucnina isto mi je tako evo vec skoro u 15tt i dalje ubijaju 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

anna_bella
    29. Ožujak 2017. 10:01

Termin je 15.11.
    Ajme, nadam se da me nece drzati tako dugo kao tebe. Citala sam o nekim tabletama sa dumbirom, ali ne znam da li to ista pomaze. 
    Suncokretice, ja kod prehlade stavim malo svinjske masti u nos prije spavanja. Odvratno je, ali ujutro si kao nova. 

Suncokretica
    29. Ožujak 2017. 10:09

Hvala na savjetima! Kud me baš sada primilo. A valjda će proći ovaj tjedan, odmaram i liječim se medom i vitaminima, nema mi druge...
    U idući utorak (04.04.) imam kontrolu, nadam se da je beba narasla u tri tjedna i da će se vidjeti malo bolje 
    Pozdrav svima!

treca_sreca
    29. Ožujak 2017. 11:01

Anabella dobrodosla! Ajd nek nas je jos malo s trecim, da nismo ko s marsa ;) u danasnja doba svi se cude kad cuju da cekas trece kao da je deseto ili petnaesto. Ok teska su vremena ali tko moze zasto ne.
    Suncokretice za prehladu ja se inhaliram biljnim cajem i stalno pijuckanje toplih cajeva s medom limunom pod must. Popijem sigurno litru ako ne i vishe caja dnevno. Dodushe mene pred 2tj taaako stislo da ni to nije pomahalo, jer se na virusnu upalu disnih nadozuntala alergija pa sam po kortikosteroide morala. Bila prestala s njima pa evo jucer kasljala nenormalno jer sam bila puno van a vrijeme suho puno peluda u zraku. Jutros sam ih si opet uprskala u nos jer ne mislim bit u kuci. Jedva sam cekala da ne moram camit u uredu pa sad da camim kuci...no way

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    29. Ožujak 2017. 11:06

Meni isto 4.4 pregled....kad budem 15ipol tjedana. Nadam se da ce makar komentirat spol mada je rano za govorit. Ali ako je musko vidit ce se nesto   
    Jer ja vec krenula u robicu pa me bas mori
    Mada mi je najbitnije da kaze da je beba ok, jer koliko sam se nakasljala od proteklog uzv, to je strava. Bojim se da beba bez kisika ne ostane dok se ja davim...bozemeprosti da ne prizivam. Ali nije to normalno koliko kasljem  

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.