Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mystique
    27. Ožujak 2017. 12:56

Bruncili, drži se i nadam se da će sve biti dobro

Mene je tak strah slj pregleda,na prvom pregledu je vidjela samo gestacijsku vrećicu...nadam se da je razlog kasnija ovulacija...sad još čekat skoro 2 tj  

wanttobemom
    27. Ožujak 2017. 13:12

Mystique

Bruncili, drži se i nadam se da će sve biti dobro

Mene je tak strah slj pregleda,na prvom pregledu je vidjela samo gestacijsku vrećicu…nadam se da je razlog kasnija ovulacija…sad još čekat skoro 2 tj

Znam kako ti je. Meni je općenito prvi pregled 13.4.jos nista ne znam a tako me strah s obzirom na ishod prve trudnoće 

treca_sreca
    27. Ožujak 2017. 14:07

baš su me štrecnile ove vijesti
    Bruncili drži se.....vibram da u Cito budu možda drugačije vijesti. Ako ne, tako je valjda moralo biti :(

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    27. Ožujak 2017. 14:59

Bruncili drzi se!!!! Drzim palceke da bude sve uredu!!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    27. Ožujak 2017. 15:01

Dragy

Bruncili

Nisam jos nikud otisla. Mama me narucila kod dr.poljaka u st sad za u 2 po novo misljenje. Mozds ste cule za njega, br 1 za ivf. On nam je obiteljski prijatelj i rekao da nema tu puno filozofije al da dodjem na pregled. Moji su ciklusi bili ispravni i redoviti. Cut cu i njegovo misljenje pa kako bilo…hvala vam na podrsci

Moji ciklusi su precizni da precizniji ne mogu biti pa se svejedno ovulacija dogodila tjedan dana ranije nego je trebala jer je beba vise za 7t nego 6t tako da…drzim fige za drugi pregled i nadam se da je doktor pogrijesio

Ja sam isto imala odnose 1.1. ... Jednostvno je tad bilo miliun posto ali je tjedan dana kasnije bila ovulacija pa je beba manja za tjedan dana ... Spermici su se drzali unutra do ovulacije :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 17:05

U citu se otkucaji cuju, 93 u min ali bas nije zadovoljan slikom... uzv opet za deset dana ali niposto ne da kiretazu jos

wanttobemom
    27. Ožujak 2017. 17:17

Bruncili

U citu se otkucaji cuju, 93 u min ali bas nije zadovoljan slikom… uzv opet za deset dana ali niposto ne da kiretazu jos

To su već dobre vijesti  ma bude to dobro draga ne brigaj odmaraj samo

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 17:23

Brine me nezadovoljstvo oblikom/slikom. Al ok. Moram sad pokusat izdrzat bit mirna narednih 10 dana do novog uzv. Kazao mi je da moze bit svasta a ne mora nista. Treba vrijeme pokazat...mozda mi tijelo samo odbaci. Sad me zanima u kojem tjednu ste vi cule srceko i koliko je bilo otkucaja?

barbs
    27. Ožujak 2017. 17:27

Bruncili, to je dobra vijest :) Pomalo...  Sve će doći na svoje  Ja nisam čula otkucaje, ali su se vidjeli na uvzu kad sam bila 7tj+1d i nisu mi rekli koliko je otkucaja bilo...

Kiki156
    27. Ožujak 2017. 17:52

Hvala Bogu, ima nade! ❤ Bas gledam slicicu s tog uzv i pise 7+1 za mjeru bebe, ali ja sam bila mislim 6+6, beba je po uzv veca. Nisu mi rekli koliko je otkucaja bilo.  Samo da sve bude dobro, drzi se! 🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.