Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    27. Ožujak 2017. 11:07

bruncili, jako mi je zao..

Dragy
    27. Ožujak 2017. 11:18

Bruncili

Evo mene sa pregleda…nazalost moram na kiretazu jer se srce ne cuje. Nadam se da vi takvih problema necete imati… pusa svima cuvajte se

Bas mi je zao! 
    Slazem se sa Teom, ja bih sacekala jos. Nista ne gubis. Imam prijateljicu kojoj sa 7t nije doktor cuo srce i poslao ju na kiretazu. Pricekala je jos tjedan dana i otisla drugom doktoru, srce kucalo kao veliko i rekao joj je da je srce sigurno kucalo i tada kod tog doktora samo sto nije vidio ili mu oprema nije dobra. Eno sada ima zdravog djecaka od 3 godine. Ja bih pricekala, nemoj se predavati....i doktori grijese

• Mystique
    27. Ožujak 2017. 11:25

Bruncili

Evo mene sa pregleda…nazalost moram na kiretazu jer se srce ne cuje. Nadam se da vi takvih problema necete imati… pusa svima cuvajte se

Bruncili, jako mi je žao 
    Ja bi pričekala još par dana i otišla kod privatnika jer sigurno ima bolji UZV.. čitam sad po netu da se puno njima vidi tek u 7-8 tj zbog kasnije ovulacije
    Stvarno se nadam da će sve biti u redu,pričekaj još 

wanttobemom
    27. Ožujak 2017. 11:43

Bruncili

draga žao mi je, drži se  i moja prva trudnoća je završila tako, ali nisam htjela na kiretažu, odbila sam sa nadom da će se nešto promjeniti međutim u 8 tjednu je spontani sam krenuo tako da na kiretažu nisam ni morala, bilo je puno situacija gdje je srce kasnije počelo kucati, a da malo pričekaš? Mene je jako strah pregleda a doktor mi ga stavio jako kasno već ću biti 9 tjedan, jedva čekam da vidim što kaže, pokušavam izdržati da ne idem nigdje privatno

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 11:50

Nisam jos nikud otisla. Mama me narucila kod dr.poljaka u st sad za u 2 po novo misljenje. Mozds ste cule za njega, br 1 za ivf. On nam je obiteljski prijatelj i rekao da nema tu puno filozofije al da dodjem na pregled. Moji su ciklusi bili ispravni i redoviti. Cut cu i njegovo misljenje pa kako bilo...hvala vam na podrsci

wanttobemom
    27. Ožujak 2017. 12:00

Bruncili

Nisam jos nikud otisla. Mama me narucila kod dr.poljaka u st sad za u 2 po novo misljenje. Mozds ste cule za njega, br 1 za ivf. On nam je obiteljski prijatelj i rekao da nema tu puno filozofije al da dodjem na pregled. Moji su ciklusi bili ispravni i redoviti. Cut cu i njegovo misljenje pa kako bilo…hvala vam na podrsci

Javi nam svakako kako je prošlo, držim fige da budu dobre vijesti 

mc_mouse
    27. Ožujak 2017. 12:11

Bruncili 🙁 Svakako pričekaj još bar tjedan dana. Nemaš sta za izgubiti. Mojoj kolegici su rekli da je 10-11tjedan krajnji rok za otkucaje jer nikad ne možeš 100% znati kad je bila ovulacija. 

Ja sam uvjerena da je moja bila 25.02., a on kaže da ne. Bas me strah četvrtka jer sam po njegovom deset dana vise nego po svom 😩

I_me
    27. Ožujak 2017. 12:18

ja sam se danas probudila sa nekim pritiskom u stomaku. 
    nije bol nego neki pritisak..i par cm ispod pupka mogu napipati maternicu.
    bar mislim da je ona...tvrdje je. i kad lagano stisnem opet pritisak..

Dragy
    27. Ožujak 2017. 12:23

Bruncili

Nisam jos nikud otisla. Mama me narucila kod dr.poljaka u st sad za u 2 po novo misljenje. Mozds ste cule za njega, br 1 za ivf. On nam je obiteljski prijatelj i rekao da nema tu puno filozofije al da dodjem na pregled. Moji su ciklusi bili ispravni i redoviti. Cut cu i njegovo misljenje pa kako bilo…hvala vam na podrsci

Moji ciklusi su precizni da precizniji ne mogu biti pa se svejedno ovulacija dogodila tjedan dana ranije nego je trebala jer je beba vise za 7t nego 6t tako da...drzim fige za drugi pregled i nadam se da je doktor pogrijesio 

• M@lena
    27. Ožujak 2017. 12:39

Bruncili,
    Takodjer se nadam dobrim vijestima. Ne pristaj na kiretazu dok god ima nade za bilo sto. Ja sam otisla u 12.tj kad (prethodna trudnoca), ne da nije bilo otkucaja, nego nije bilo ploda, tzv. blighted ovum, tako da nije bilo drugog rjesenja, no kod tebe ima i jos nije kasno. Drzi se i ne brini. Bude to sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.