Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    28. Ožujak 2017. 18:40

napunili prvih 100 stranica (i 1000 postova)
    Kiki, super za dobre vijesti i da si sad mirna neko vrijeme!
    Ja ću se sutra naručit za onaj tamo sljedeći tjedan, jedva čekam....toliko se nakašljavam opet (prestala ima par dana prskat one kortiko u nos) da me strah pravo jel ok sve s bebom jadna li je kad me uhvati, po pol ure se davim i grčim, jedva do zraka dođem. Evo danas kako već neko vrijeme vjetar vitla a sve suho, nije pala kiša ne znam otkad, sa borova i čempresa tona peludi leta....ubi me, pol dana sam provela kašljući. 

žena-majka-carica:)

violeta1
    28. Ožujak 2017. 20:00

Kiki uzivaj i trudnoci i do iduceg pregleda  😉

Aleksandra2
    28. Ožujak 2017. 20:09

Pozz žene :)
     U 13. sam  tjednu trudnoce. Zadnja dva dana me grci drob. I kao da je narasta il sam napuhana. Ugl, zanima me jel jos koja ima od vas kao menstrualne bolove. Nisan pametna, jel to normalno?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Lemon
    28. Ožujak 2017. 20:35

Evo i mene, sve je super, beba raste i mjere odgovaraju 8+2, termin je 5.11.i tako će i ostati. Vidi se na slici sve, glava, ruke i noge, predivno ❤
    Osim što mi je željezo 7, ali oduvijek sam slabokrvna, sad je rekao da počnem piti elevit i jos mi je neki sirup prepisao, novi pregled za 3 tjedna 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• M@lena
    28. Ožujak 2017. 23:22

Super! Drago mi je da vam je sve ok! Idemo tjedan po tjedan i polako. 😊😘

• M@lena
    28. Ožujak 2017. 23:25

I_me

M@lena

Jednom sam pomislila da su trudovi. 😃 naravno, sad mi to nece niti past na pamet.

.

hahahahha blago tebi, ti imas iskustva!!!!
    a ja kojoj je prva beba na sve skacem.

I bolje da skaces! To je dobro u prvoj trudnoci, sto mislis i pazis na sve. Kasnije vec imas i drugih briga, pa se ne zamaras detaljima kojima bi mozda trebala. 😊 svaka prava mama se tako ponasa.😊😚

mc_mouse
    29. Ožujak 2017. 07:38

Kiki i Lemon to su super vijesti 

Dobro jutro svima :) uz sto manje mučnina, vrtoglavica i bolova 

Mene je jučer bolilo dolje malo na lijevoj pa malo na desnoj strani no do mraka je prestalo. Jedva cekam sutra. 

• M@lena
    29. Ožujak 2017. 08:03

Nina0607 jesi bila i ti jucer na pregledu? 😊

Dragy
    29. Ožujak 2017. 08:12

Jutrooo
    Meni je jutros tako lose bilo kada sam ustala, kao virozu kad imam, muka mi, ne mogu povratiti, nemam snage stajati, svaki cas kao da cu se srusiti. Prala sam zube sjedeci na wc skoljki inace bih se onesvijestila 

mc_mouse
    29. Ožujak 2017. 08:44

Dragy kad imaš pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.