Babylove, baš mi je drago kaj je pregled prošao super
Wanttobemom, meni se par puta dosad zavrtilo u glavi..ne znam da li je to povezano s trudnoćom jer mi tlak nekad zna pasti pa možda i od toga i ovog čudnog vremena
Bruncili,tak treba,samo se lijepo odmaraj i bude se bebač izboril
Dragy, ja sam zadnja 2 dana imala jače grčeve dolje…u nedjelju mislim da zato kaj sam čistila stan pa od naprezanja,a jučer mi je popodne počelo…čim sam se legla i opustila prestalo
Tako sam i ja, legla i prođe kao...
Cure jeste se kad do sad onesvjestile u trudnoci? Nikad u životu mi se to nije dogodilo, a jučer na povratku sa posla u tramvaju mi se odjednom počelo vrtiti, teško disanje onako kao da te hvata panika pa gubiš zrak, skinula sam jaknu jer sam kontala da mi je vruce i zagusljivo ali nije pomoglo, odlučila sam da idem van na sljedećoj stanici ali mi se zamračilo totalno, zujanje u ušim, mrak na očima, disanje na jedva, jedva sam se zadržala na nogama :( , neka cura je primjetila da mi nije dobro pa mi je prepustila mjesto trajalo je par minutacijeli dan sam se tako loše osjećala da je to strašno. Ne znam što mi je činiti. Nadam se da se to nece ponoviti.
Imas nizak tlak. Moras obavezno izbjegavati zagusljive prostore. U prvoj trudnoci nisam smjela nigdje u zatvoreno. Na posao sam pjesacila jer u tramvaj nisam smjela niti poviriti. Ako idem na misu moram sjediti negdje blizu vrata, a ako je guzva mogu slobodno odmah izaci ako ne zelim da me iznesu za 5 min. I tak... no ako te tjesi, bolje da je nizi nego visi od normalnog. Visoki tlak zna stvoriti velike probleme u trudnoci. Ovako kad ti je nizak malo pripazis da redovno jedes i pijes dosta tekucine, izbjegavas zatvorene i zagusljive prostorije i bit ce super. 😉👍
Curice kao da se stideimam puno kolegica koje imaju deckice i njima su dr vec 12-16 tj rekli da je tako
Njih je lakse uociti
Znat cemo za mj dana
Ako ne skupi nogice
90% mojih prijateljica koje su nosile sina su znale odmah na prvom pregledu Navodno da su curice i u trbuhu stidljive, pa se skrivaju koliko mogu
Jedna prijateljica je tek u 7. mjesecu trudnoće potvrdila da će biti curica jer se tek onda pokazala.
Što god da jest, bitno da je zdravo Moj dragi misli da će biti curica. Vidjet ćemo.
Evo da ne trazimo po postovima, nek je medju novijim porukama.
Nina, kiki i Lemon sretno na pregledu! 😊
NASI TERMINI
babylove28…….…..…….….……09.09.
Nina0607………………………….16.9.
I_me……………………………….20.09.
treca_sreca…………………… …21.09.
M@lena……………………………23.09.
Tea2803 ………………………. …24.09.
pandora……………………………27.09.
barbs……………………………….27.09.
Violeta……………………………..27.09.
Senoritakova………….…….………05.10.
kiki……………………………………09.10.
suncokretica……..….….……….…..01.11.
Belle84………………………………01.11.
Lemon………………………………………….03.11.
Bruncili………………………………09.11.
mc_mouse……….….……….…….11.11.
wanttobemom……………………..13.11.
Mystique……………….………….14.11.
Dragy………………………………14.11.
Giovi…………………………………15.11.
Maca1510…………………………..22.11
NASI PREGLEDI
Nina0607……………….28.03.
kiki……………………….28.03.
Lemon………………………….28.03.
mc_mouse…………….30.03.
Violeta……………………06.04.
Maca1510………………..06.04
Mystique……………….07.04.
Senoritakova……………07.04.
i_me……………………10.04.
pandora122…………….11.04
Tea2803……………….12.04.
Barbs………………….12.04.
wanttobemom………….13.04.
Giovi……………………..14.04.
M@lena………………..20.04.
Dobro jutro, mamiceeee
Brunciliiiii, samo pomalo Drago mi je što si ipak otišla na još jedno mišljenje!
Vidjet ćeš da će sve biti u redu! Meni je sestrična neki dan govorila: samo misli pozitivno i vidjet ćeš da će sve biti super!
Wanttobemom, meni se nije desilo što i tebi, ali osjećam se nelagodno kad se nalazim u zatvorenom prostoru. Kad idem autom uvijek otvorim prozore, obavezno. Jednom sam se sa tatom vozila na stražnjem sjedalu i postalo mi je čak slabo. Vjerojatno je povezano s niskim tlakom. Navodno da imam malo niži tlak, mada mi je na pregledu 8.3. bio visok (kaže sestra da je to jer sam pješačila ).
jutro cure!
tlak! ja inace imam nizak tlak..u 12tt na pregledu mi je bio 90/60. cesto mi se vrti i spava i promjene vremena su mi koma a o zatvorenim zagusljivim prostorima da ne pricam.
vrtoglavica mi se najcesce javlja ujutro i poslije setnje sa psom.
treba dosta tekucine piti. pijem i kad nisam zedna. imam bocu vode u dnevnom boravku i svaki put kad ju vidim popijem malo. soli treba. ne sad pretjerivat ali sam skuzila da mi slanije hrana vise pase.
spol! u 12tt trudnoce dok mi je rekla da je najvjerovatnije decko,ali da to nije jos 100% sigurno i da cemo na sljedecem u 17tt vidjeti bolje. uvijek sam pricala da bi htjela sina al sad sam onak ...nit vam nit tam..nekako sam zabrijala da je cura. stalno su mi neka zenska imena u glavi i stalno vidim robicu i kolica za cure
. zato da jedva cekam sljedeci pregled!
grcevi! na pocetku sam imala stalno grceve kao da trebam dobiti i stalno sam bila u panici da cu svaki put kad odem na wc vidjeti krv. a jucer sam se probudila sa pritiskom dolje. nije grc nego neki pritisak. kao zrak...ko da mi netko pumpa maternicu ko gumu za bicikl. ne znam kako da bolje objasnim.. danas nije toliko strasno kao jucer.
I_me, meni redovno na pregledu tlak 90/60. Cak mi je sestra rekla da bih za takav tlak trebala na infuziju 🤔
No doktorica mi preporucila slanu juhu od rajcice, mineralnu vodu te bananu s probiotikom (domaci kefir). Da bi mi to trebalo malo popraviti tlak... vidit cemo ☺
Grcevi- jesi sigurna da je to maternica, da nisu probavne smetnje? Pitam jer sam u prvoj trudnoci imala grceve bas u tom dijelu ali zbog probave. Kod trudnica je probava u banani zbog nereda s crijevima, sve se pomjera gore-dolje lijevo-desno i hrana sporije i teze prolazi pa to zna nekad uzrokovati tako bolne grceve za poludit. Jednom sam pomislila da su trudovi. 😃 naravno, sad mi to nece niti past na pamet.
Mamice, da li neka od vas ima problema sa štitnjačom?
Imam ja nazalost. Hipotireoza i Hasimoto te terapija eutirox vec godinama
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji