Curke, ne znam jel se vec raspravljalo o ovoj temi, al u kojoj bolnici planirate roditi? Ja Sv.Duh :-)
Curke, ne znam jel se vec raspravljalo o ovoj temi, al u kojoj bolnici planirate roditi? Ja Sv.Duh :-)
Ja bi najradije Podobnik ili u najgorem slučaju Merkur, no problem je što sam oko 130km udaljena pa tko zna šta me zadesi u trenutku Teško baš da će netko htjeti iznajmiti stan u Zagrebu na mjesec dana...
Ja bi najradije Podobnik ili u najgorem slučaju Merkur, no problem je što sam oko 130km udaljena pa tko zna šta me zadesi u trenutkuTeško baš da će netko htjeti iznajmiti stan u Zagrebu na mjesec dana…
A otkud si?
Ja bi najradije Podobnik ili u najgorem slučaju Merkur, no problem je što sam oko 130km udaljena pa tko zna šta me zadesi u trenutkuTeško baš da će netko htjeti iznajmiti stan u Zagrebu na mjesec dana…
A otkud si?
Virovitica. Oko 150km zapravo
Pumpkin dobrodošla....imaš bebača, ili skroz malo dijete?
Jao si ga tko radi....ja jutros zbog ove nove ure još zahvalnija i sretnija, što ne moram na posao. Jest da mi neće bit slatko kad dođe na račun umanjena plaća ali ne bih mogla funkcionirat svaki dan na posao.....nisam za ništa, već me i muž zeza kako sam se ulijenila, ne radim ništa a vazda umorna kao da sam kopala
žena-majka-carica:)
Curke, evo jedno pitanjce za dobro jutro. Kakva vam je probava? Ja svugdje citam da je u trudnoci usporena zbog hormona, da zene imaju zatvor i muku muce, ali kod mene je bas suprotno - nikad bolja. Stvarno idem redovito i bez problema, pa sad ne znam je li to ok ili taj zatvor dode tek kasnije?
Curke, evo jedno pitanjce za dobro jutro. Kakva vam je probava? Ja svugdje citam da je u trudnoci usporena zbog hormona, da zene imaju zatvor i muku muce, ali kod mene je bas suprotno - nikad bolja. Stvarno idem redovito i bez problema, pa sad ne znam je li to ok ili taj zatvor dode tek kasnije?
Meni je isto probava relativno normalna čak nekad i bolja nego prije ali mi se zna dogoditi 2-3 dana u tjednu zatvor totalni i napuhnutost strašna. Jučer me želudac bolio a ne mogu na wc
NASI TERMINI
babylove28…….…..…….….……09.09.
Nina0607………………………….16.9.
I_me……………………………….20.09.
treca_sreca…………………… …21.09.
M@lena……………………………23.09.
Tea2803 ………………………. …24.09.
pandora……………………………27.09.
barbs……………………………….27.09.
Violeta……………………………..27.09.
Senoritakova………….…….………05.10.
kiki……………………………………09.10.
suncokretica……..….….……….…..01.11.
Belle84………………………………01.11.
Lemon………………………………………….03.11.
Bruncili………………………………09.11.
mc_mouse……….….……….…….11.11.
wanttobemom……………………..13.11.
Mystique……………….………….14.11.
Dragy………………………………14.11.
Giovi…………………………………15.11.
Maca1510…………………………..22.11
NASI PREGLEDI
babylove28..….………..27.3
Bruncili……….….…..….27.3.
Nina0607……………….28.03.
kiki……………………….28.03.
Lemon………………………….28.03.
mc_mouse…………….30.03.
Violeta……………………06.04.
Maca1510………………..06.04
Mystique……………….07.04.
Senoritakova……………07.04.
i_me……………………10.04.
pandora122…………….11.04
Tea2803……………….12.04.
Barbs………………….12.04.
wanttobemom………….13.04.
Giovi……………………..14.04.
M@lena………………..20.04.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro mamice!!!
Curke Babylove i Bruncili sretno danas!! Da nam javite dojmoveee
Kako se osjecate ? Kako ste provele vikend?
Vidim da ste pisale o ribi .. Ja je ne jedem nikako ali ono nula nula ne volimo se hahah
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji