Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    27. Ožujak 2017. 09:20

Kiki156

Curke, evo jedno pitanjce za dobro jutro. Kakva vam je probava? Ja svugdje citam da je u trudnoci usporena zbog hormona, da zene imaju zatvor i muku muce, ali kod mene je bas suprotno - nikad bolja. Stvarno idem redovito i bez problema, pa sad ne znam je li to ok ili taj zatvor dode tek kasnije?

Joooj, sreca pa si postavila takvo pitanje jer ja sam se isto vec zabrinula. Inace imam problema sa zatvorom al od kad sam ostala trudna idem i po 2 puta dnevno ma wc! A svugdje sam citala da zene pate od zatvora u trudnoci pa mi nista nije bilo jasno. Uh nisam jedina 😃 i jos jedna stvar ja nemam apsolutno nikakve mucnine,nista mi ne smeta,nikakav miris, jel to normalno? Mislim znam da ima jos vremena za to,tek sam na kraju 6.tjedna al mi je cudno da nista nista od toga nemam. Nije da se zalim al neznam jel normalno kad citam s cim se sve zene bore.

url=https://daisypath.com]

Kiki156
    27. Ožujak 2017. 09:53

Ja sam na jednom od ranijih pregleda pitala doktoricu je li to s probavom normalno, bojala sam se da mi nedostaje hormona il nesto, i rekla mi je da je to super i da mi ocito trudnoca pase. 😊 Ni ja nisam imala neke posebne mucnine, u pocetku malo i znala bi povracat ujutro ali vrlo rijetko, mozda par puta samo. Znalo mi je biti muka ovako ali evo sada se to sve polako smiruje i lakse mi je. Vazno mi je da nisam gladna, ako jesam onda mi bude zlo. Ps. I ja znam ici i po dva puta dnevno. Spomenut cu to opet sutra na pregledu pa javim sto kaze. 

• Bruncili
    27. Ožujak 2017. 09:54

Evo mene sa pregleda...nazalost moram na kiretazu jer se srce ne cuje. Nadam se da vi takvih problema necete imati... pusa svima cuvajte se

Kiki156
    27. Ožujak 2017. 10:21

Bruncili, jako mi je zao...znam da nema tu nelih velikih rijeci utjehe, to je velika bol. Nazalost, moja je prva trudnoca isto zavrsila s missed ab, pa znam... Ako imas nekih pitanja tu sam za tebe. 

Tejuska♡
    27. Ožujak 2017. 10:21

Bruncili

Evo mene sa pregleda…nazalost moram na kiretazu jer se srce ne cuje. Nadam se da vi takvih problema necete imati… pusa svima cuvajte se

Mila i meni su sa 7tj rekli da ne kuca srce ja nisam dala nista isla sam privatno on je rekao da pricekam 10 dana da je oplodnja bila ranija !! I tako je i bilo!! U skoro 9tj je srceko kucalo! Molim te idi jos negdje provjeri mozda nije kasno jos 
    Jako mi je zao :( 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    27. Ožujak 2017. 10:36

Bruncili jako mi je zao. Cuvaj se i budi jaka. 

barbs
    27. Ožujak 2017. 10:37

Bruncili

Evo mene sa pregleda…nazalost moram na kiretazu jer se srce ne cuje. Nadam se da vi takvih problema necete imati… pusa svima cuvajte se

Bruncili, žao mi je  Nažalost ne znam što drugo da ti kažem  Možda da poslušaš Tein savjet??? 

Tejuska♡
    27. Ožujak 2017. 10:41

Da barem zeli jer ako je oplodnja bila kasnija sad je 6+4 prema mom izracunu a to je rano mozda tocno tako je i meni bilo..Znam slucajeva gdje su mozda mogla danas biti ziva djecica  Zelim ti svu srecu nadam se da ces procitati ovo i da ces ici vidjeti,nadam se da ne grjesim

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

maca1510
    27. Ožujak 2017. 10:56

Bruncili stvarno se nadam da ces poslusat Tinin savijet. Ja kad san bila na pregledu po izracunu zadnje m trebala sam bit u 6.tj trudnoce al cim je doktor pogledao rekao mi je ovo je manje od 6 tj i posto sam pratila o znala sam tocno dan kad je bila i bila je tek 19.dan , tako da sam cjeli tjedan unazad nego po klasicnom racunanju, stvarno se nadam da je i tebi tako !

maca1510
    27. Ožujak 2017. 10:57

Tein*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.