Aa sto se kila tice,bas sad pisem sa kolegicom,i kaze kako je za 6 dana dobila 3 kg.. aa stvarno sa kilama ima problema cijelu trudnocuali kod nje je problem sto ona skroz malo ide na wc.. znaci,ona moze cijelu noc prespavat da ne ustaje na wc i otici tek u 12h drugi dan,a mn je to nezamisvo ,znaci navece od 11h pa ujutro do 8h odem bar 2 puta (nekad i puuno vise)aa da ne pricam do 12h
Jutro cure, ovako 18tt sam sada piše placenta previa marginalis, na rubu cerviksa, kaze dr.da je jos rano za razisljanje da to treba pratititi ali u 99%slucajeva maternica kako raste povcue posteljicu gore, da sam sada 28tt i da su to otkrili onda obavezan carski, a ja nikaqko nipošto ne želim na carski želim prirodno roditi, jel mislite da ce otici posteljica gore? ubio me u pojam al kaze rano je jos ne sekirajte se to ce se pratitit ne brinite, baš sam tužna jako……
Jos je prerano za dijagnozu placente previa-e. Posteljica se dize kako raste maternica do 26 tt. Do tad se uopce ne zamaraj s tim. I ja sam imala spustenu posteljicu koje se s vremenom podigla.
Senorita, dobro da je CRP opao...
ali daj please nemoj googlat o crnjacima!! Iskoristi tu blagodat šta imaš net sa sobom, svi ga imaju.....ja kad sam ležala na čuvanju T prije 9god nije bilo ničeg da me zabavi/zapkupira (inače nisam tip koji guta knjige/romane) i bilo mi je strašno teško psihički, u sobi sa 10ak žena, s jednim ventilatorom, svaka svoj karakter, bilo je više svađa/prepucavanja nego druženja i zabave.
Zabavi se lipo na netu, gledaj nešto šta te zabavlja i opušta, i nemoj sve oko trudnoće, nego nevezano...da ti bude šarenolikije.
A eto mi ćemo držat fige da izdržiš šta dulje, jer svaki dan za bebu je bitan....i dobro ste već i dogurali. Plus si zbilja u dobrim rukama, tako da mislim da nema razloga za paničarenje. Normalno da brineš, ali time nećeš pomoć bebi ni sebi
Gurate polako, dan po dan....
žena-majka-carica:)
Ajjme koliko zaostatka sam imala za citat
Cure slike su vam prekrasne
Belle zao mi je radi prsta, nadam se da ce brzo zarast
Treca sreca uh, gliste....nadam se da cete se brzo rjesit te napasti
Senoritakava drago mi je da cujem da ste jos u komadu i zelim vam da sto vise tako izgurate...pokusaj ses opustit i ne gledat crnjake po internetu!!!
splitske trudnice, jel bila koja od vas zadnjih 10ak dana u CC1 u h&m
jel ima šta na snizenjima za mame/trudnice i za bebe? ili jadno, mali izbor?
...jer sutra je dodatnih 20% na vec snizenu robu, ali zadnji put kad sam bila pred cca 2-3tj nije bilo bogznasta....ne znam jesu dodavali, radi 3 komada robe od kojeg mi nista nece pasati - mi se baš i ne isplati na drugi kraj grada ić...
Mame, neznam dal ste vidjele, od cetvrtka ce u kauflandu bit popust na stvari za mame i bebe...bit ce i banana jastuk za 70 kn
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Pise na prvoj slici lijevo da je to od pon akcija za to. Od 10.7.
sanjchi imaš link?
ja pratim na fejs stranici "Katalozi" i stavili su dvostrani letak "neprehrana" ali niš za mame/bebe.....
onaj obični katalog s puno stranica još nisu okačili.
http://www.njuskalo.hr/odjeca-bebe/veliki-lot-robice-decka-74-oglas-22572720
Za one koje cekaju decke😊
Sortiraj odgovore
Najstariji